Hatanın tam metni: user32.dll sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama düzgün çalışmayacak.konum değişikliği, C:/WİNDOWS/system32/SHELL32.dll DLLsi Windows sistem DLL'leri için ayrılmışbir adres aralığında bulunduğu için yapıldı.DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı.
bu sorun zaten realtek ses kartı kullanan larda oluşuyor. sorunda şu; microsoft un en son yolladığı güncellemeler bu ses kartıyla uyuşmadığı için oluyor. bunu için microsoft buna özel yeni bir güncelleme oluşturmuş. eğer sitesine girip(tabi orjin se)hatayı yazdığın zaman ordaki linki tıklayıp indiriyorsun daha sonra kuruyorsun daha sonra da yeniden başlat ve sorun cözüldü...
Orjinal olması gereken yazılım mı
tabiki ama güncelleme yaptığına göre sorun yoktur sanırım sitesinden hatayı yazdığın zaman cıkan linki tıkla indir bende vardı bulamıyorum bulsaydım onu koyacaktım buraya bende de aynı sorun olmuştu çünkü bende microsoft un sitesini aradıktan sonra cözüldü
dediğim şeyleri aynen uyguladıysan cözülmüş olması lazım yeniden başlattın mı? son olarak microsoft u ara dicem sana çünkü bu hata ile ilgili ayrı bir güncelleme yapmışlardı daha olmadı ara sna yardımcı olsunlar 444 67 87
desperado ben microsoftta hata bildirimini bulamadım :)
Başlat çalıştıra "msconfig" yaz. Başlangıç sekmesinden 'RunDL' gibisinden bir ibare varsa bunu kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat.