Şimdi Ara

Üst komşu deli çıktı yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bizim bir tane üst komşu var. Bunların çocukları var ayı gibi birşey ama çocuğun deli raporu varmış. Çocuk dediğim ayı gibi herif. Bu öküzün yapmadığı şey kalmadı. Balkona çıkar Allah'a küfür eder balkona çıkar havaya silah atar gece yarısı yüksek sesle müzik açar. Balkona çıplak çıkar. Hatta geçen gün balkondan aşağıya ev eşyalarını atmış Allah'tan bizim arabalara denk gelmedi. Sonra kavga edip duruyor evin içerisinde şuan bile yüksek sesle müzik dinliyor kaç kere polis geldi birşey yapmadı neymiş deli raporu varmış böyle saçmalıkmı olur deli raporu varsa hastaneye kaldırın ben de deli raporu alayım o zaman istediğimi yapayım böyle saçmalıkmı olur şakamı bu. benim babam 63 yaşında annem 55 yaşında yaşlı insanlar yazık değilmi onlara. Bu delinin illa birini mi öldürmesi lazım. Bu işin bir çaresine baksınlar artık sabrımızı taşırmasınlar. Burası müslüman bir ülke değilmi adam Allah'a küfür ediyor diyorum nasıl hakkından gelemiyor koca devlet bunun girsinler evine gizlice suyuna siyanür katsınlar gebertsinler ne bileyim yada arabayla ezsinler sınav gecesi bile ses yaptı bu herif hapse atmayacaklarını bilsem ben çoktan gebertmiştim bu şerefsizi

• Aslında onlar seçmiyor bunu ama bende sinir oluyorum bu delilere.
  • 1-)Burası müslüman bir ülke değil. Halkın çoğunluğu müslüman olan bir ülke.
    2-)Ağzını burnunu kırsan bir daha ses çıkarmaz.
  • Hocam evi satıp başka bir yere taşının.Ya da ailesi yokken içeri gir boynunu kırıp çöpe at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzune soylesene bunlari madem

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

1-)Burası müslüman bir ülke değil. Halkın çoğunluğu müslüman olan bir ülke.

Anladık ateistsin hadi attın havanı yine
  • quote:

ATAİSSS AMDİNLERRR SİLİN KONUYU TOBE BİSMİLLAH EUZU BESMELE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Yuzune soylesene bunlari madem

yüzüne söyleyemem hayvan gibi birşey öldürür beni Allah'tan asansörde falan karşılaşmıyoruz bu deliyle
  • Kiracı ise imza toplayıp evinden çıkartdırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzasu

quote:

yüzüne söyleyemem hayvan gibi birşey öldürür beni Allah'tan asansörde falan karşılaşmıyoruz bu deliyle

e yukarda gebertirim demissin guzelim nasil olacak boyle ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamzasu

quote:

e yukarda gebertirim demissin guzelim nasil olacak boyle ?

yüzüne söylersem sıcak çatışma çıkar dövüşemem ben onla
    adam ev sahibi malesef işimiz zor kiracı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Anladık ateistsin hadi attın havanı yine

Ne alaka ateistlik ile ? Laikliği savunan her kişi bilir bunu.
  • İlaç kullanması lazım raporu varsa , ilaç kullanmadığı için böyle davranışları...
  • Demir çubukla dal ağzını burnunu kır.
  • İnşallah giderler..

• 1-Burası musluman ulke değil ulkenın dını olmaz buyuzden tanrıya hakaret etsende ceza yemezsın kendı ınancıdır
    2-kendsıı seçmiyo deliliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 3 Temmuz 2012; 0:45:24 >
  • ailesiyle konuş hastaneye yatırsınlar. Baktın olmuyor ağzını burnunu kır çekilmez öyle.
  • ayrıca bunlar anne oğul balkonda sigara içip izmaritini aşağıya atıyorlar ve balkondan aşağıya tükürüyorlar balkonun heryeri kansırık oluyor hayatımda böyle iğrençlik görmedim polis çağırdım şimdi polis geldi gitti yine aynı müzik hala devam ediyor bu ne dir ya
    tam deli değil aslında dükkanları var bunun dükkanda duruyor bazen acayip birşey ama cezai ehliyetimi ne öyle birşey işte o yokmuş bu adamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzasu -- 3 Temmuz 2012; 0:54:44 >
  • Çok zor iş,tamam o seçmiyor böyle olmayı ama.Çok sinir oldum şu an ben bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.