Şimdi Ara

Usta bireylerden çok acil yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle iyi sabahlar. Benim yaklaşık 55.000 TL bir bütçem var. Bu bütçe ile otomatik dizel ve sportif görünüme sahip bana sıkıntı çıkarmayacak bir araba arıyordum. 1 hafta önce makyajlı bir cruze buldum. Sahibinden'e 54.000 TL'ye koyulmuş. Anlaştık ve ilan kaldırıldı ancak..

Araç 2.0 D LT, Dizel- otomatik, 163 hp gücünde, 2012 model ve 98.000 km. Kazası değişeni boyası falan yok ufak bir rica ile ekspertiz yaptırdık. Sizce bu araca bu para verilir mi?

Birisi diyor chevrolet avrupadan çekildi parça bulamazsın, öteki diyor 98.000 çok bana sürekli bahane buluyorlar. Ya almama gibi bir durum söz konusu değil alıcam ama sizlerden yorum ve öneri bekliyorum çünkü öyle bir kuşku yarattılar ki içime sinemedi bir türlü. Teşekkür ederim tekrardan hayırlı sabahlar :)

• Hocam Cruze,chevin en çok satan aracı ve piyasada zibil gibi oldular piyasada çok olan araba 2.eli iyi olan satışı kolay olan araçtır.Arac temiz olduktan sonra satilmicak araç yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 sport plus otomatik 1.6 benzin + brc lpg ile 1.5 senemi doldurdum. Aracimdan memnunum, simdiye dek parca vs ihtiyacim olmadi ancak motor ve diger bircok parca astra ile ayni (sizinki captiva ile ayni). Parca konusunda supheniz olmasin, opel 2023e kadar tedarik edecek, ayrica ulkemizde binlerce cruze oldugunu dusunursek bircok parcaci da satabilmek amaciyla parcalari temin edecektir. Kasko yaptiracaksaniz kaporta vs konusunda zaten iciniz rahat olacak. Yakitinin cogu dizele gore yuksek olmasi haricinde problem yasamazsiniz. Bakimlari dogru yapildi ise 93bin km de yuksek degil. Ben bu ara SW ihtiyacim nedeniyle megane st 1.5dci bakiyorum. Bunun haricinde aracimdan memnunum. Mumkunse 3/5 km degil, biraz daha uzun bir test surusu yapin, iicnize sinerse alin (otv konusunun farkinda oldugunuzu tahmin ediyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık çok elit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 3 e bakın derim

• Ben olsam Chevrolet almazdım.Burada ne söylenirse söylesin bu araçlar bir kaç yıl sonra parça sıkıntısı çekmeye başlayacak, bunu göz önüne alıyorsanız siz bilirsiniz.
  • 2 lt motorun vergisi bakımı ve yakıtı üzer.

Dizel otomatik

Citroen C4-C5 C4 picasso,Fiat Bravo 500L ,Kia Ceed cerato,Hyundai İ30,Seat toledo-leon,Peugeot 308-508, Lancia Delta Gibi seçenekler var

Manuel isterseniz Seçenekler dahada artar.

Bütçe az değil Chevrolet baktığınıza göre piyasa kaygınızda yok bu seçenekleri de değerlendirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

2 lt motorun vergisi bakımı ve yakıtı üzer.

Dizel otomatik

Citroen C4-C5 C4 picasso,Fiat Bravo 500L ,Kia Ceed cerato,Hyundai İ30,Seat toledo-leon,Peugeot 308-508, Lancia Delta Gibi seçenekler var

Manuel isterseniz Seçenekler dahada artar.

Bütçe az değil Chevrolet baktığınıza göre piyasa kaygınızda yok bu seçenekleri de değerlendirin.

Çok teşekkür ederim önce değerli yorumlarınız için. Evet aldığım arabaya rahat 5 sene binmek istediğim için kaygım bulunmuyor.

Ancak dediğiniz arabalara baktığım zaman benim aldıktan sonra üstüne masraf yapmam lazım. Ve o baktığım araçlardaki cruze ile donanım seviyesi neredeyse eşit olan sadece i30 dizel otomatik var. Onuda 50-55'e kazasız bulamadım. 60'a buldum onada bütçem yetmiyor. C4 picasso hiç bakmadım büyük araba olduğu için iyiki de bakmamışım çünkü bana gitmez. 500L deseniz fiat'a 5 kuruş para vermem. Toledonun arkasını sevmiyorum ve leonun 55 civarındaki araçları donanım olarak resmen bomboş. 308 bir kaç tane bulmuştum ama araçlar 14 model boş gibi.

Yanlış anlamayın sakın, nacizane fikirleriniz benim aklımın bir köşesinde, sadece durum böyle.

Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilenji

2013 sport plus otomatik 1.6 benzin + brc lpg ile 1.5 senemi doldurdum. Aracimdan memnunum, simdiye dek parca vs ihtiyacim olmadi ancak motor ve diger bircok parca astra ile ayni (sizinki captiva ile ayni). Parca konusunda supheniz olmasin, opel 2023e kadar tedarik edecek, ayrica ulkemizde binlerce cruze oldugunu dusunursek bircok parcaci da satabilmek amaciyla parcalari temin edecektir. Kasko yaptiracaksaniz kaporta vs konusunda zaten iciniz rahat olacak. Yakitinin cogu dizele gore yuksek olmasi haricinde problem yasamazsiniz. Bakimlari dogru yapildi ise 93bin km de yuksek degil. Ben bu ara SW ihtiyacim nedeniyle megane st 1.5dci bakiyorum. Bunun haricinde aracimdan memnunum. Mumkunse 3/5 km degil, biraz daha uzun bir test surusu yapin, iicnize sinerse alin (otv konusunun farkinda oldugunuzu tahmin ediyorum)

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Araç fuar aracı. Yani çok yıpranmamış değer kaybetmemiş direksiyon simidi bile hala o kokusunu koruyan araçlardan. Eski sahibi başka araba modifiye ediceği için satma kararı almış. Kendisiyle uzun uzun görüştük sağolsun vakit ayırıyor. Madem parça konusunda sıkıntı olmaz diyorsunuz hayırlısı bakalım. Şimdiden sizede hayırlı olsun :)

• Yıllık vergisi 2200 tl

163 bg ama 0-100 ü çoğu 1.6 dizelden yavaş.

Fabrika verisi şehir içi tüketim 8.6 lt

Bunlar Almamak için en basit sebepler bence.

• 54 bin tl fazla, ayrıca dizellerde makyajlı kasa yok. Ama 45 bin civarına bulunuyor temizi, 90 bin bandında. Km yüksek değil, hatta hiçbir şey değil, dayanıklı motorlar bunlar sıkıntı olmaz. 45 binden yukarısı fazladır cruze piyasasına göre. Ama verdiğiniz para karşılığında sunacağı sürüş keyfi ve performansı her kuruşuna helal olsun dedirtir. Tabi şehir içi 9 litre yakar, trafiğe bağlı olarak değişir.
  • quote:

Yıllık vergisi 2200 tl

Bildiğim kadar ile 2.0 cruze'lar bir alt dilimden ödüyor vergiyi, kasko değeri ile alakalı bir durumdu.
    0-100 hızlanma 9 saniye, manuelinde daha kısa sürer. Hangi 1.6 dizel araç daha hızlı merak ettim, ayrıca herşey 0-100 değil, kasa ağırlığı, vites oranları gibi şeyler direk 0-100 ü etkiler. Bunun esnekliği var, 0-160'ı var, maksimum hızı var, bu kriterlerde 1.6 dizeller ile fark ciddi şekilde açılır.
    https://www.youtube.com/watch?v=-c6oxoCAeeA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 30 Mayıs 2017; 13:47:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Yıllık vergisi 2200 tl

Bildiğim kadar ile 2.0 cruze'lar bir alt dilimden ödüyor vergiyi, kasko değeri ile alakalı bir durumdu.
    0-100 hızlanma 9 saniye, manuelinde daha kısa sürer. Hangi 1.6 dizel araç daha hızlı merak ettim, ayrıca herşey 0-100 değil, kasa ağırlığı, vites oranları gibi şeyler direk 0-100 ü etkiler. Bunun esnekliği var, 0-160'ı var, maksimum hızı var, bu kriterlerde 1.6 dizeller ile fark ciddi şekilde açılır.
    https://www.youtube.com/watch?v=-c6oxoCAeeA

Sahibindendeki fabrika verisi yanlış o zaman.

Usta bireylerden çok acil yardım bekliyorum

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Evet, yanlış yazılmış. Videodaki gibi otomatik viteste 9 saniye 0-100.
  • 1.4 Multiair al.Hem Cruze'dan daha hızlı hem de 2.0 vergisi odemezsin.Hem bazı parçaları Doblo ve diğer Fiat araçlarla aynı olduğu için oldukça ucuza halledilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Evet, yanlış yazılmış. Videodaki gibi otomatik viteste 9 saniye 0-100.

Ama yine şanzıman hantal sesinden belli iyi bir şanzımanla yada manuel şanzımanla 8 sn ve altını görür.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Evet şanzıman törpülüyor gücü, fabrika verilerine göre 1 saniye var manuel ile arasında. Manuel 8 saniye görür.
  • adam drag yapmayacak
  • adam ustalardan fikir almak istiyor ama hayatında arabası olmayan bir sürü arkadaşım yine yazmış.

54 55 civarına c sınıfı sedan dizel otomatik bir araç yok. Cruze burdan kazanıyor. Benzinlileri tutuluyor dizelleri pek tutulmuyor , ayrıca vergisi yüksek , yakıt tüketimi dizele göre fazla buralardan da kaybediyor.
    Gerisi sizin düşünceniz. Dizel otomatik fetişistliği varsa alınır yoksa alınmaz.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.