Şimdi Ara

Ustalar yardım! EGR Valfı iptali ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım astra H 2004 tiptronic. Bazı forumlarda EGR VALFI ıptalının hem yakıt tasarrufu sagladıgını hemde cekisi arttırdıgını okudum. Gercekten bılgısı olan arkadaslar yorum yaparsa sevınırım. Dogruysa eger sanayıde solugu alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermin007 -- 13 Eylül 2013; 16:58:40 >

• Para kazanmak isteyen ustaların uydurdukları yalan.((.Senden kaptığı EGR valfını tamir ettim yeniledim deyip başkasına çıkma parça diye kollama fiyatla takıyorlar.))...GERÇEK TAM TERSİ...BİZ FORD S MAX ta denedik gördük..EGR valfi iptali yanlış....Yakıt tüketimi artıyor...Eksoz emisyon muayenesinde takılıyorsunuz....Bilginiz olsun....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Eylül 2013; 13:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Para kazanmak isteyen ustaların uydurdukları yalan.((.Senden kaptığı EGR valfını tamir ettim yeniledim deyip başkasına çıkma parça diye kollama fiyatla takıyorlar.))...GERÇEK TAM TERSİ...BİZ FORD S MAX ta denedik gördük..EGR valfi iptali yanlış....Yakıt tüketimi artıyor...Eksoz emisyon muayenesinde takılıyorsunuz....Bilginiz olsun....Saygılarımla..

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.