Şimdi Ara

ÜSTATLARDAN YARDIM, SEAT İBİZA 2000-2001 MODELLERİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hedefimiz 10.000-13.000 TL arası bir araba almak, gezdik baktık, ve çok da detaylı bilmediğim Seat İbiza yı gördük, gerek iç dizaynı gerekse de oturaklı hali; daha önce bu arabayı hiç kullanmamış biz, fiyat olarak bu civarda başka model beğenemez hale geldik...ancak araba alıyoruz, görüp beğenmek tabi ki yeterli değil; araştırdım ancak bi Toyota Opel olmadığı için detaylı bilgi öğrenemedim; aklıma takılan bitakım sorular var;

* yedek parça durumu nasıl? ucuz ve kolay bulunabilir midir?
    * yürüyeni konusunda gerek performansı ve gerekse de ömrü nasıldır? kasa olarak bir hyundai gibi kartondan olmayacağını düşünüyorum
    * ilanlara baktığımda stella, signo, latino gibi modeller görüyorum, bunların kendine has farklı donanımları ya da avantajları mevcut mu?
    * son olarak ve en önemlisi aracı kullanan, yada detayını bilen arkadaşlardan tecrübe ve önerilerini rica ediyorum;

yaklaşık 1 buçuk aya kadar arabalanıcaz kısmetse, ve en azından 5 6 sene kullanabileceğimiz bir araç arıyoruz; yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 24 Eylül 2009; 17:41:11 >

• alırsan signosunu al en donaımlı signo olarak biliyorum stella var signo 100 bg stella 75 bg araba kasasını rahat tasıyor yol tutusu cok iyi lpgli olursa süper olur bozuk yollarda insanı rahatsız eden süspansiyonu mevcut sarsıyo biraz ben aldım hic pisman olmadım sende olmazsın gibime geliyor
  • eyvallah hocam, 1 haftada ilanıma tek cevap veren kişi olarak teşekkür ederim 10000 - 15000 TL arası düşünülen araçlar arasında pek yer almaması beni düşündürmekle beraber, piyasası çok olmayan birçok aracın ne kadar değerli ve kaliteli olduğunu biliyorum....tüm signo lar 100hp mıdır? belki yakıt harcamasını arttıracaktır ama çekiş ve tork tabi ki çok daha öncelikli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

hedefimiz 10.000-13.000 TL arası bir araba almak, gezdik baktık, ve çok da detaylı bilmediğim Seat İbiza yı gördük, gerek iç dizaynı gerekse de oturaklı hali; daha önce bu arabayı hiç kullanmamış biz, fiyat olarak bu civarda başka model beğenemez hale geldik...ancak araba alıyoruz, görüp beğenmek tabi ki yeterli değil; araştırdım ancak bi Toyota Opel olmadığı için detaylı bilgi öğrenemedim; aklıma takılan bitakım sorular var;

* yedek parça durumu nasıl? ucuz ve kolay bulunabilir midir?
    * yürüyeni konusunda gerek performansı ve gerekse de ömrü nasıldır? kasa olarak bir hyundai gibi kartondan olmayacağını düşünüyorum
    * ilanlara baktığımda stella, signo, latino gibi modeller görüyorum, bunların kendine has farklı donanımları ya da avantajları mevcut mu?
    * son olarak ve en önemlisi aracı kullanan, yada detayını bilen arkadaşlardan tecrübe ve önerilerini rica ediyorum;

yaklaşık 1 buçuk aya kadar arabalanıcaz kısmetse, ve en azından 5 6 sene kullanabileceğimiz bir araç arıyoruz; yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler

tam benim durumumu anlatan bir mesaj,bu nedenle tekrar aynı başlığı açmak istemedim ancak malesef seat.çılar ilgisiz kalmış.bu aracı bilen arkadaşlar fikirlerini paylaşsa bizim de soru işaretlerimiz çözüme kavuşsa ne iyi olur.dahitasu düşünürken seat.a kaydı fikrim,sonuçta markaya yabancıyız ama kullanmaya istekliyiz.
    saygılar...

• evet şuanda bende aynı durumdayım üzerinden yıllar geçmiş ama bende bu arabayı almak istiyorum

kullananların yorumlarına ihtiyacım var.bilgi veririseniz sevinirim
  • bende seat ibiza 2000 - 2001 signo almayı düşünüyorum . Bilgisi olan yok mu ?
  • son anda fikir değiştirip skoda fabia comfort modelini aldım.memnunum

buda vw üretimi ve bence daha güzel bir araba piyasasıda canlı kaç tane arabayı saatlerle kaçırdım hep satıldı cevabı aldım ama sonunda bende bitane buldum

eğer düşünürseniz 1.2 olanı almayın 1.4 101 bg olanı tercih edin 2001 üstü olsun bunlar önemli

tavsiye ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2001 Model Cordoba Signo sahibiyim. 12 yıldır kullanıyorum. Signo lar hem motor olarak 100 beygir hemde üst donanım. O model çok az araçta bulabileceğiniz özelliklere sahip. Süspansiyon tüm Seat larda olduğu gibi sert. Bu durum yol tutuşta faydalı ama bozuk yollarda konfor azalıyor. Benim aracım ilk 7-8 yıl hiç bir arıza çıkarmadı. Benzini koyup devam ettim fakat sonrasında bazı ufak sıkıntılar başladı.(elektrikli cam, klima , dış ısı göstergesi vb.) Kilometre ve yılla alakalı olarak çok önemsiz arızalar. Aracın hemen hemen tüm parçaları WV raflarından alınma. yani sağlamlık ve bulunmada pek sorun yok. Yedek parça fiyatları WV grubu ile aynı. Tüm araçlarda olduğu gibi nispeten uygun km.de; hasarsız bir araç bulunursa kullanıcısını memnun edeceğini düşünüyorum. Not: İbiza için Cordoba yorumu yaptım ama bagaj dışında araçlar birbirinin aynı!!!
  • vw üretimi araçlar kalite olarak benzer yedek parça fiyatıda hemen hemen aynı.fabianın birçok parçası polo ile uyuyor.

ama tip olarak sorarsanız fabia derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.