Şimdi Ara

Uydunet 'Çözülemeyen' Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftayı aşkın süredir sıklıkla sinyal sıkıntıları yaşıyorum. Modem ışıklarında hiçbir sıkıntı ya da ping olmamasına rağmen saniyelik olarak internetim kesilip geri geliyor. Video izlerken ya da download yaparken sıkıntı olmuyor fakat ne oyun oynabiliyorum ne de canlı yayın yapabiliyorum ki zaten onun için bu kadar para veriyorum internete. Defalarca teknik destek istedim defalarca arıza kaydı yaptırdım ama bugün son aradığımda nasıl oluyorsa hatayı düzeltemeyeceklerini, aynı hatayı başka kullanıcaların da uzun zamandır aldıgını ve hiçbir şey yapamadıklarını söylediler.

Asıl sıkıntı 1 sene daha sözleşmem olması. Onlar bana sözleşmedeki interneti sağlayamıyorlar o zaman benim iptal edebiliyor olmam lazım. Nereye başvurmalıyım, ne yapmalıyım tecrübeli olan varsa yardım etsin arkadaşlar

• Çok sıkıntili bir durum bnde yeni üye olucam ptesi inş olmaz böyle hangi bölge sehir senin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the real komp T kullanıcısına yanıt
    Son 1 hafta 10 gündür uydunetin Türkiye genelinde sinyal sıkıntıları varmış , özellikle internetin yoğun kullanıldığı saatlerde dediğiniz sorunu bir süredir bende dahil bir çok kullanıcı yaşıyor.Ben arıza kaydı için aradığımda bana bunu söylediler.
    Kendi adıma konuşacak olursam benim internet son 2 gündür eskisi gibi sorunsuz hale döndü.

İşin garibi size hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyen MH çalışanı neye istinaden bunları söylemiş acaba ? çalışanların tek bildiği cevap modemin fişini çıkarıp takından ibaret çünkü : )

Siz tekrar MH arayın yine aynı şekilde cevap vererek eğer sorunu düzeltemeyeceklerse sözleşmenizi kendilerinden kaynaklı sorunlar nedeniyle herhangi bir ceza ödemeden iptal etmek istediğinizi söyleyin ardından da BTK sitesinden şikayette bulunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 2 Ekim 2016; 3:22:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.