Şimdi Ara

Uydunetimi Devrediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, gayet makul bir şekilde sorunsuz kullandığım ve çok mennun olduğum kablonetimi devredeceğim. Aslında çok mennunum 1 yıl daha taahhüdüm var, madem çok mennunsun neden devrediyorsun diyenleri duyar gibiyim. Devrediyorum çünkü taşınıyorum ve gittiğim yerde kablo net alt yapısı yok. Çok isterdim kullanmayı... 20mbt hızlı 50 gb adil kullanım kolatalı olan kablo netin kotası aşıldığı taktirde hızı 3 mbt e düşüyor, yanında teledünya yayınıyla birlikte ödeyeceğiniz tutar aylık sadece 55 TL olacak. Belgesel kanalları, haber kanalları vb. bir sürü kanal. Normalde kablolu tv kullanıyordum teledünyaya geçtim ve çok mennundum. Tele dünyanın aylık ücreti zaten 15 tl idi. Bende hem 20 mbt internet hemde tele dünya paketini görünce kampanyaya dahil oldum ikisi birlikte 55 TL, çok iyi değil mi. Bu sayede 40 tl ye 20 mbt internet kullanmış oldum. Şu konuda içiniz rahat olsun kesinlikle uydudan çok daha iyi, show tv imiş ntvspor imiş trtspor imiş bu kanallarda kesinlikle şifre girme gibi bir şey söz konusu değil. Kablolar yer altından geldiği için yağmurlu, karlı, hortumlu günlerde dahi gram bozulma olmadan rahat bir şekilde tvnizi izleyebilirsiniz. uzun vadeli taahhüt sevmeyenler için 1 yıllık ideal bir fırsat. Ayrıca taahhüdü devralan arkadaşa HD Teledünya reseverı ve kablonet modemini hediye edeceğim. Alana şimdiden hayırlı olsun.

tele dünya hd uydu alıcısı
    http://img.donanimhaber...4-b518-bf6e6320af8c.jpg

kablosuz modem
    http://img.donanimhaber...9-9072-3c52c8e0933e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriadorkolcusu -- 21 Kasım 2014; 11:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydunet altyapısı heryerde yok hala geliştirmediler kendilerini yıllardır aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet alt yapı konusunda dediğin doğru ancak kendi alt yapılarını kullanmaları bakımından ve hizmet kalitesi açısından iyiler.

• Ona birşey demedim. Ben de kullanmak isterim ama yok işte :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatma

• Ben de taşınmadan önce birkaç sene uydunet kullandım. Benim kullandığım zaman 5 mbit full limitsiz idi hem download hem ping konusunda nerdeyse sorunsuz çalıştı. Taşındığım yerde uydunet olmasını istiyordum ama kısmet olmadı. İlgilenen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Altyapı konusunda da taşınırken bayagı araştırıp konuşmuştum artık altyapıda genişleme yapmadıklarını talep üzerine hat çektiklerini söylemişlerdi. Yakın bir yerde uydunet geçiyorsa ve yeterli abone taahhüt verirse kablo çekiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimthedream

Ben de taşınmadan önce birkaç sene uydunet kullandım. Benim kullandığım zaman 5 mbit full limitsiz idi hem download hem ping konusunda nerdeyse sorunsuz çalıştı. Taşındığım yerde uydunet olmasını istiyordum ama kısmet olmadı. İlgilenen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Altyapı konusunda da taşınırken bayagı araştırıp konuşmuştum artık altyapıda genişleme yapmadıklarını talep üzerine hat çektiklerini söylemişlerdi. Yakın bir yerde uydunet geçiyorsa ve yeterli abone taahhüt verirse kablo çekiyorlar.

İki gün önce firmaya konuyla alakalı mail attım, kendilerine kablo netten gayet mennun olduğumu taşındığım yerde alt yapı olmadığından dolayı iptal ettirmem gerektiğini filan anlattım, ertesi gün hemen geri dönüş yapmışlar, genel merkeze dilekçe yazın eğer uygunsa hat çekilebilir, aksi taktirde zaten sözleşmede taşınma durumunda iptal olmadığından bahsediliyor filan demişler . Eğer hattı çektirebilirsem harika olacak. Ancak çekilmezse ve devredecek bir arkadaş da bulamazsam taahhütten dolayı 700 lira para ödemem gerekecek :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım hattı çektiremeyeceğim birdaha taahhütlü tarifeye baş vurmayacağım, sonunda iptal ettirmek zorunda kalınca aynı bedeli ödüyorsunuz, yinede devredecek birini bulabilirsem harika olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.