Arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum konuda çok araştırma yaptım internette başka sitelerde verilen çözümler youtube videoları bir çok yol denedim ama çözüm sağlanamadı. Sorunum şu şekilde gerçekleşiyor: Need for Speed Most Wanted oyununun farklı setuplarını yamalarını vs. kurdum aynı hatayı aldım. Lords of The Rings War in The North oyununun farklı setuplarını yamalarını vs. kurdum aynı hatayı aldım. Call of Duty WWII Shadow War oyununda herhangi bir sorun yaşamıyorum. FarCry5 oyununda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Haricinde herhangi bir programda sorun yaşamıyorum. Aldığım hata; ![]()
![]() 2- Windows 10 Home orjinal lisans satın aldım ve windows güncel: ![]()
3- Sistemim güncel: ![]()
4- Microsoft Visual C++ en son güncel: ![]() 5- .NET Framework 4.8 en son güncel: ![]() 6- DX12 güncel: ![]() Arkadaşlar durum bu şekilde. Bu durumu takıntı yapmaya başladım göremediğim veya eksik yaptığım bir şey var. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Not:Konuyu umarım doğru yere açtım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkerdgn -- 18 Ocak 2021; 20:8:27 > |
Valorant Uygulama Düzgün Başlatılamadı (0xc000007b) Hatası
Valorant'ı başlatmaya çalıştığınızda "Uygulama düzgün başlatılamadı (0xc000007b)" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, genellikle işletim sistemiyle uyumsuzluk veya eksik dosyalar nedeniyle oluşur.
Hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:
- Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın: Başlat menüsünden Valorant'ı arayın ve "Oynat" bölümünü seçin. Ardından, "Ayarlar" sekmesine tıklayın ve "Onar" seçeneğini seçin.
- Grafik sürücülerini güncelleyin: Eski veya bozuk grafik sürücüleri bu hataya neden olabilir. En son sürücüleri grafik kartı üreticinizin web sitesinden indirin ve yükleyin.
- Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini yükleyin: Valorant, düzgün çalışmak için Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerine ihtiyaç duyar. Microsoft'un web sitesinden en son sürümü indirin ve yükleyin.
- Windows işletim sisteminizi güncelleyin: İşletim sisteminiz güncel değilse, Valorant ile uyumsuzluklar yaşanabilir. Windows ayarlarına gidin ve işletim sisteminizi en son sürüme güncelleyin.
- Valorant'ı yeniden yükleyin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Valorant'ı kaldırın ve ardından resmi web sitesinden yeniden yükleyin.
Bu adımları uyguladıktan sonra Valorant'ı yeniden başlatmayı deneyin. Hala hata alıyorsanız, Valorant destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.