Şimdi Ara

Uygun ve performanslı bir ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem toplayacağım fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki oyun ihtiyacımı genel olarak konsollar ile gideriyorum yani oyun için ekran kartı almayacağım fakat alacağım kartın kötü de olmasını istemiyorum. Dx10 u tam olarak randıman alacağım ekran kartları bütçemin üzerinde olduğundan dolayı ve boşu boşuna 8600gt sonic vs. para vermemek istemediğimden dolayı bana performanslı bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Fiyat olarak da 120 ytl ve civarı olması tercihimdir cevaplayan ve ilgilenen tüm herkese teşekkür ederim.

• 2. el 1900gt / 1800gto / xl vs kart alabilirsin o paraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

2. el 1900gt / 1800gto / xl vs kart alabilirsin o paraya..
    bütçeyi biraz daha artırabilirseniz 2.el 1950 pro olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

bütçeyi biraz daha artırabilirseniz 2.el 1950 pro olabilir...

Alıntıları Göster
    hd 99$ a gelicek bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

hd 99$ a gelicek bekle

Alıntıları Göster
    Hemen verdiğiniz cevaplar için teşekkürler fakat kredi kartına 12 taksit imkanımla 2. el kart alabileceğimi sanmıyorum maalesef :( başka verebileceğiniz tavsiye var mı acaba?

HD 99$ acaba ne zaman gelecek tam olarak biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmashaoki

Hemen verdiğiniz cevaplar için teşekkürler fakat kredi kartına 12 taksit imkanımla 2. el kart alabileceğimi sanmıyorum maalesef :( başka verebileceğiniz tavsiye var mı acaba?

HD 99$ acaba ne zaman gelecek tam olarak biliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    hepisiburadada vardır ordaki ürünlere bak shappirin geliyo dx 10.1 destekli hemde 90 dolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

hepisiburadada vardır ordaki ürünlere bak shappirin geliyo dx 10.1 destekli hemde 90 dolar

Alıntıları Göster
    3850 nin alt modelleri çıkacak onlara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemulas

3850 nin alt modelleri çıkacak onlara bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    bende onları diyorum @cemulas

3640 3690 gibi modellerdi sanırsam yenilerin en iyisni al 3850 den düşük modellerin en iyisini al hem f/p de son nokta olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

bende onları diyorum @cemulas

3640 3690 gibi modellerdi sanırsam yenilerin en iyisni al 3850 den düşük modellerin en iyisini al hem f/p de son nokta olabilir

Alıntıları Göster
    Söyledikleriniz doğrultusunda hepsiburada.com u inceledim. Sanırım tavsiye ettiğiniz ürün bu;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50388

Eğer benim için en uygunu bu ise hemen ön sipariş vermeyi düşünüyorum. Son bir kez daha sorayım kesinlikle bu mu? (:

• quote:

Söyledikleriniz doğrultusunda hepsiburada.com u inceledim. Sanırım tavsiye ettiğiniz ürün bu;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50388

Eğer benim için en uygunu bu ise hemen ön sipariş vermeyi düşünüyorum. Son bir kez daha sorayım kesinlikle bu mu? (:

Alıntıları Göster
    SAna güzel bir tavsiye vereyim. bu iyiliği herkes yapmaz. Sakın bişey alma. Biriktir Paranı. Güzel bişey alırsın. o paraya pişman olmanı istemem bence az bekle. üstüne bi 100 ytl daha katarsan istediğin şekilde bişey alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: metinix_68

SAna güzel bir tavsiye vereyim. bu iyiliği herkes yapmaz. Sakın bişey alma. Biriktir Paranı. Güzel bişey alırsın. o paraya pişman olmanı istemem bence az bekle. üstüne bi 100 ytl daha katarsan istediğin şekilde bişey alırsın

Alıntıları Göster
    buyur

http://www.sanalmarketim.com/urun/ET641SAP59/?liste&ref=%2Ckeywords%3A1950gt&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan19881

buyur

http://www.sanalmarketim.com/urun/ET641SAP59/?liste&ref=%2Ckeywords%3A1950gt&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

Alıntıları Göster
    birşey sorucam DX10 dan tam randıman istiyorsun fakat bunu nerde istiyorsun onu sorucam yani vista aero arayüzündemi konsollarla hallediyormuşsun oyun ihityacını çnkü????

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan19881

buyur

Alıntıları Göster
    Bu fiyata istediğin şekilde bulamayacan. ozan arkadaşın önerdiği özellikleri güzel Directx 9 fiyatı uygun ama performanstan fazla bişey bekleyemezsin.

elinde idare etcek kartın varsa beklemeni öneririm

mesaja eklenti yapıyorum.

oyun için almıyosan paranı hiç ekran kartına yatırma :D:D:D:D

ram alıp performansını artırabilirsin işlemlerde kullanmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinix_68 -- 7 Şubat 2008; 21:12:11 >

• quote:

Bu fiyata istediğin şekilde bulamayacan. ozan arkadaşın önerdiği özellikleri güzel Directx 9 fiyatı uygun ama performanstan fazla bişey bekleyemezsin.

elinde idare etcek kartın varsa beklemeni öneririm

mesaja eklenti yapıyorum.

oyun için almıyosan paranı hiç ekran kartına yatırma :D:D:D:D

ram alıp performansını artırabilirsin işlemlerde kullanmak için

Alıntıları Göster
    Filmler ve basit seviyeli 3d render lar için performans istiyorum. Malesef ekran kartı yok elimde en son kullandığım pc de GeForce MX440 vardı. O da yok gibi birşey heralde değil mi? Siz bu ekran kartını öneriyorsanız 24 ay taksitle almayı düşünuyorum ben ama...

• quote:

Filmler ve basit seviyeli 3d render lar için performans istiyorum. Malesef ekran kartı yok elimde en son kullandığım pc de GeForce MX440 vardı. O da yok gibi birşey heralde değil mi? Siz bu ekran kartını öneriyorsanız 24 ay taksitle almayı düşünuyorum ben ama...

Alıntıları Göster
    sen biraz uçtun :) 24 aya verdiğin faize makina topalrsın. sen geforce 4 al kalan paraya 1 gb ram atarsın makinan hızlanır. güven bana

• quote:

sen biraz uçtun :) 24 aya verdiğin faize makina topalrsın. sen geforce 4 al kalan paraya 1 gb ram atarsın makinan hızlanır. güven bana

Alıntıları Göster
    BAktım da advantage a peşin fiyatına 12 taksit imkanı da var öyle yapabilirm aslında (: ram olarak zaten corsair 2x1 dual ddr 800 düşünüyorum bana yeterli olacağı görüşündeyim yeterli değil midir ki?

• quote:

BAktım da advantage a peşin fiyatına 12 taksit imkanı da var öyle yapabilirm aslında (: ram olarak zaten corsair 2x1 dual ddr 800 düşünüyorum bana yeterli olacağı görüşündeyim yeterli değil midir ki?

Alıntıları Göster
    tmm o zaman anlaştık. bi tane geforce4 ekran kartı al 20-30 ytlye bulabilirsin :)

anakartına bak 667mhz mi 800mhz mi destekliyo. ona göre bütçeni aşmayacak şekilde 1 gb yada daha fazla ram alabilirsin ram slot sayısına da bak. :D
  • quote:

tmm o zaman anlaştık. bi tane geforce4 ekran kartı al 20-30 ytlye bulabilirsin :)

anakartına bak 667mhz mi 800mhz mi destekliyo. ona göre bütçeni aşmayacak şekilde 1 gb yada daha fazla ram alabilirsin ram slot sayısına da bak. :D

Alıntıları Göster
    Anakartım 800mhz destekliyor ram slot sayım 4 aslında bu fikir de mantıklı geldi ama insanın canı MMO oynamak ister falan GeForce4 beni rezil etmesin (:
  • quote:

Anakartım 800mhz destekliyor ram slot sayım 4 aslında bu fikir de mantıklı geldi ama insanın canı MMO oynamak ister falan GeForce4 beni rezil etmesin (:

Alıntıları Göster
    o zaman al bi FX5200 128mb gene 30-40 ytl civarında knight felan filan hatta fifa 07 bile oynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.