Şimdi Ara

UYKU DÜZENİNİ AYARLAMAK İÇİN UYUMAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramazanda uyku düzeni iyice bozuldu. Saat 9 buçuk olmuş yatakta hala bir sağa bir sola dönüyorum gram uyku yok. İftara kadar uyumayıp iftardan sonra saat 10 gibi yatsam sabah 4 5 gibi kalksam nasıl olur acaba :d
    Deneyen var mı böyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bunu yaptım gayet işe yarıyor
    bu zaman zarfında beynini en az yoran dersi seç ve çalış
  • Doğru olanı yapıyorsun bence de ama başta zorlanma olabilir
  • Şimdiden açlık hissi başladı hocam zaten tüm gün ders imkansız gibi duruyor. Umarım işe yarar teşekkür ederim değerli yanıtınız için

• Aslı Özan A kullanıcısına yanıt
    Tam da önümde apotemi ayt mat ve fen denemeleri duruyor yazdığınızı okuyunca ufak bir bakıştık denemelerle hocam :D sağ olun

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı durumdayım sırf uyuyamıyorum diye salona geçtim gene bana mısın demedi ben de sabah 8de anca daldım(3ten beri yataktaydım sahursuz tutacaktım erken yatmak için ki hala tutuyorum).Onum yerine 8 de yatıp bir 3 saat uykumu aldım akşam 10 da yatıp sabah 7 de kalkmayı düşünüyorum.Umarım işe yarar.Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün 4 saat uyumuştum bunu fırsat bilip 12 de yattım gece sahur yapıp tekrar yattım 2 3 gün daha 12 de yatsam alıştırırım kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son durum ne oldu?

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Devam ::)

• hhcs11 H kullanıcısına yanıt
    Umarım umarım hocam 10 gibi yatıp 6 7 gibi kalkmak hem önceki günün yorgunluğunu da çıkarır. Umarım başarırız :D

• 10-11 gibi yatıp 5-6’da kalkmak harika bir şey ya bir de o saatlerde yatınca çoğu zaman alarmsız uyanabiliyorsun 5-6’da. 10-11’de alametini bilmediğim başka bir şey var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufwave -- 23 Mayıs 2020; 13:25:59 >
  • 5te yattım 13te kalktım.Bugun 0-1 civari yatip 8-9 civari kalkmayi düşünüyorum.Klasik eski sisteme donmek icin.

Uykuyu duzeltmek icin bir gun hic yatmayan biliyorum ama o gun cok da iyi çalışılamaz.

• 12 gibi yatiyorum 6 30da kalkiyorum.Yorgun kalkmama ragmen bir daha uyuyamiyorum.Bunu nasil 7 8 saat arasina cikarabilirim ?

• Ben ne zaman uyku düzenim bozulsa yapıyorum işe yarıyor hocam ama o gününüz çöp oluyor

• Hocam apotemi ayt mat ve fen attım, tükendim şuan. Kafam çalışmıyor :D

• Tufwave kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle hocam :D Birde öğlen 10 15 dakika uyumak çok iyi geliyor tamamen deşarj oluyor insan

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Edit:kalktm bir özdebir kurumsal attım miss.biraz yorgunluk var ama akşam yatınca düzelecek galiba hocam.Bu arada özdebir kurumsalların türkçesi nasıldır sizce.

• benim de düzenim bozulmuştu sabah 6 da falan yatıyordum rezil gibi . sonra bir günümü feda edip hiç uyumadım ayakta kalayım diye de lol dizi falan takıldım sonra iftardan sonra yatıp sahurda kalktım hala da öyle devam ediyo ramazan bitse bile bozmicam inşallah 20.00 - 03.00 adamdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.