Bildirim
UYKU DÜZENİNİ AYARLAMAK İÇİN UYUMAMAK
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben bunu yaptım gayet işe yarıyor
bu zaman zarfında beynini en az yoran dersi seç ve çalış -
Doğru olanı yapıyorsun bence de ama başta zorlanma olabilir -
Şimdiden açlık hissi başladı hocam zaten tüm gün ders imkansız gibi duruyor. Umarım işe yarar teşekkür ederim değerli yanıtınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam da önümde apotemi ayt mat ve fen denemeleri duruyor yazdığınızı okuyunca ufak bir bakıştık denemelerle hocam :D sağ olun
Hocam ben de aynı durumdayım sırf uyuyamıyorum diye salona geçtim gene bana mısın demedi ben de sabah 8de anca daldım(3ten beri yataktaydım sahursuz tutacaktım erken yatmak için ki hala tutuyorum).Onum yerine 8 de yatıp bir 3 saat uykumu aldım akşam 10 da yatıp sabah 7 de kalkmayı düşünüyorum.Umarım işe yarar.Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dün 4 saat uyumuştum bunu fırsat bilip 12 de yattım gece sahur yapıp tekrar yattım 2 3 gün daha 12 de yatsam alıştırırım kendimi
Son durum ne oldu?
Devam ::)
Umarım umarım hocam 10 gibi yatıp 6 7 gibi kalkmak hem önceki günün yorgunluğunu da çıkarır. Umarım başarırız :D
10-11 gibi yatıp 5-6’da kalkmak harika bir şey ya bir de o saatlerde yatınca çoğu zaman alarmsız uyanabiliyorsun 5-6’da. 10-11’de alametini bilmediğim başka bir şey var :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufwave -- 23 Mayıs 2020; 13:25:59 >
5te yattım 13te kalktım.Bugun 0-1 civari yatip 8-9 civari kalkmayi düşünüyorum.Klasik eski sisteme donmek icin.
Uykuyu duzeltmek icin bir gun hic yatmayan biliyorum ama o gun cok da iyi çalışılamaz.
12 gibi yatiyorum 6 30da kalkiyorum.Yorgun kalkmama ragmen bir daha uyuyamiyorum.Bunu nasil 7 8 saat arasina cikarabilirim ?
Ben ne zaman uyku düzenim bozulsa yapıyorum işe yarıyor hocam ama o gününüz çöp oluyor
Hocam apotemi ayt mat ve fen attım, tükendim şuan. Kafam çalışmıyor :D
Kesinlikle öyle hocam :D Birde öğlen 10 15 dakika uyumak çok iyi geliyor tamamen deşarj oluyor insan
Edit:kalktm bir özdebir kurumsal attım miss.biraz yorgunluk var ama akşam yatınca düzelecek galiba hocam.Bu arada özdebir kurumsalların türkçesi nasıldır sizce.
benim de düzenim bozulmuştu sabah 6 da falan yatıyordum rezil gibi . sonra bir günümü feda edip hiç uyumadım ayakta kalayım diye de lol dizi falan takıldım sonra iftardan sonra yatıp sahurda kalktım hala da öyle devam ediyo ramazan bitse bile bozmicam inşallah 20.00 - 03.00 adamdır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dişte uzmanlık okurken maaş
- hemşirelik okunur mu
- doping hafıza yorumlar
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- kunduz yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X