Şimdi Ara

Uyku en güzel şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmkan olsa da ömrümüzü uyuyarak geçirsek.

Sabahın 7 sinde çalar saat çalınca lağım çukuruna düşmüş gibi hissediyom kendimi.

Uyanınca cennetten cehenneme gönderilmiş gibi hissediyorum.

Dinlerin insanoğlunun ceza olarak dünyaya gönderilme hikayesine bazen inanasım geliyor.

• O kadar güzel ki okulda bile uyuyorum
  • Aynen böyle bıraksalar tüm gün uyusam istediğimi yapıyorum uyurken rahat rahat sıcacık yatağımın içinde erken kalkmamın tek nedeni geç kalkıp da günümün çok çabuk geçmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

Aynen böyle bıraksalar tüm gün uyusam istediğimi yapıyorum uyurken rahat rahat sıcacık yatağımın içinde erken kalkmamın tek nedeni geç kalkıp da günümün çok çabuk geçmemesi

Evet,bu da sorun oluyor.Tatilde epey kasmıştım erken kalkmak için
    Ama geç yatan insan geç kalkar arkadaş napalım..
  • okul zamanında nefret ederdim erken uyanmaktan hatta uyumak için okula bile gitmezdim fakat iste çalısınca zorla kalkıosun malesef
  • okulda, otobüste, dolmuşta, havada... elime fırsat geçtikçe her yerde uyuyorum
  • Hatırlatmayın arkadaşlar ya. Ben de uyku delisiyim. Sabah uyanmak için ayarladığınız şarkıları 2 haftada bir değiştirin. Sizi uyandıran müzik sürekli aynı olursa bilinçaltınıza işliyor. Başka anda duyduğunuzda da içiniz kararabilir.

Ben bu aralar mario'nun müziğiyle uyanıyorum Ama çocukluğumuzun oyunundan da soğumamamk için değiştircem yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizde de gün içinde uyuşukluk oluyor ve eve gidince geçip gece geç saate kadar cin gibi hissettiğiniz oluyor mu? Yoksa bir ben miyim!
  • Valla ben en fazla 7 saat uyumak isterim. Uykuyu fazla sevmem
  • bende fazla sevmem uyumayı, zamanım boşa geçiyor gibi hissediyorum fazla uyuduğum saatlerde, uyuyacağıma bilgisayar başında bi iki satır bile okusam daha yararlıymış gibi geliyor
  • haha :)

yürü be koçum ülkemizin senin gibi yiğitlere ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporx

haha :)

yürü be koçum ülkemizin senin gibi yiğitlere ihtiyacı var.

he boşboş uyuyarak dünyayı kurtar sen askerliği neden sevmediğin ortada öyle miskin tembeller sevilmez orda
  • Uyumak güzel de ihtiyacımız olmasa asla uyumak istemezdim. Zevk alacağım daha farklı şeyler var çünkü...
  • Ne dünya,ne vatan,ne hedö hödö ekime kadar...

Senin gibi garibanları orada kullanıp aşağılıyorlar, köpek gibi kullanıyorlar,it gibi süründürüyorlar.

Zenginin çocuğu şeyinin keyfine partiler verirken sen 3-5 nöbetine çıkıyon.

Yalansa yalan de. Sonra gelip burda vatan millet sakarya vaazı veriyon.
  • Uykunun 5-6 saatten fazlası zaman kaybı bence. Fazla sevmem uyumayı. Gece 1-2de yatarsam sabah 7de uyanırım. Sabaha kadar ayakta kalsam da en geç 11de kalkarım.
  • salı günü askere gidiyorum, uykuya hasret kalıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporx

Ne dünya,ne vatan,ne hedö hödö ekime kadar...

Senin gibi garibanları orada kullanıp aşağılıyorlar, köpek gibi kullanıyorlar,it gibi süründürüyorlar.

Zenginin çocuğu şeyinin keyfine partiler verirken sen 3-5 nöbetine çıkıyon.

Yalansa yalan de. Sonra gelip burda vatan millet sakarya vaazı veriyon.

• Senin gibiler yüzünden geri kalmış ülkeyiz.Ataletin gözü kör olsun
  • uyku boş iş. hiç alarm falan kurmasam 8 saat uyurum en fazla. onun dışında sınav zamanları her gün 5-6 saat. hergün 6 saat uyumaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama yetmiyor ya derste çok uykum geliyor. vücudum izin verse hiç uyumam da olmuyor işte. uykuda geçen bu kadar saate acıyorum vallahi yazıktır günahtır
  • tam başımı yastığa koydum, gözlerimi kapatır kapatmaz uyuyacağımı biliyordum tam o sırada bir ses kafamın içinde drank etti

İYİ MUUUUZ

birden sıçrayarak uyandım. yeşil çama sövgüler yağdırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.