Şimdi Ara

Uyku sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar gece ders calismak istiyorum fakat acaip uyku bastiriyor bi oneriniz falan varmi hap vs ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Su iç su çünkü hiçbir hap uykumu kaciramadi hatta kahve içip uyudugum oldu , ondan bol su iç wcye giderken ayilirsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Pharmaton kullaniyorum uyutmuyor.Aslinda ilacin kendisinde oyle bir ozellik yok sanirim bende mide agrisi yaptigindan istesem de uyuyamiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 günde alisabilirsin
    ilk önce sabah en erken 10 da kaliyorsun ( bunun icin önceki gece gec yatmaya calis)

Artik 2 den önce uykun gelmez
    ilac felan alma sakin
    kahve olabilir
  • bak kanki ben sana net çözümü söylüyorum.

öncelikle sıradan birgün geciriyorsun. o gece sevdiğin bir film izle 2 3 gibi yat ertesi gün alarm kurma uzunca uyu. sonra yine monoton bi gün.gecesinde bu sefer 2 3 e kadar çalışabilirsin ama daha geçe kadar çalışabilmek için çalışman bitince yine bir film izle 4 5 kadar gidebilir bu sana kalıyor.sonra yat ertesi fün yine geç kalk yins monoton gün sonra gece artık 4 5 e kadar çalışabilirsin.

burdaki taktik önceden uyanık olmadıgın saatlerde zamanı hızlı gecirmek.

• Ben gündüz 1'den gece 2'ye kadar uyuyorum daha sonra sabah 8'e kadar çalışıyorum 11'de tekrar çalışmaya başlıyorum öğlen 1-2'ye kadar. Günde 1-2 konu bitiriyorum ama temelim var temel olmasa hepsini yazarak çalışırdım günde 1 konu anca biterdi

• Arkadaşlar şu gündüz yatıp gece ders çalışma işi çok doğru bir iş değil öncelikle bunu bilelim..

Neden derseniz her uyku kombinasyonunu denedim sayılır

Bir kere gece 23-03 arası mutlaka uykuda olmalısınız. Vücut yanılmıyorsam 3 gibi yenileyici hücrelerle kendi bakımını yapıyor.. Yani bu saat aralığında ayakta olan bir birey kendi ayağına sıkıyor demektir öğrenme sağlıktan bağımsız değil sonuçta.

Ben 1 hafta 22.30 gibi max yatıp gece max 04-06 arası kalkıyordum acayip verimli uyku alıp gözüm mözüm aydınlanmış gibiydim bu aralar ölü gibiyim sürekli..

Şiddetle tavsiye ederim birde birden olacak diye bir durum uyku düzenine vücut kendini alıştırması galiba 2 hafta gibi bir süre idi.

Birde şu dönemler ilaç kullanan arkadaşlar yapmayın.Sonuçta vücudun normal seyrini değiştiriyorsunuz isterse seni 24 saat ayakta tutsun yok abi mutlaka ileride sana bir sürü sorunlar çıkaracaktır.

Toparlarsak

21.30-22.30 ---- 04.30-05.30 arası idealdir,candır,zıpkın gibi olursunuz.

• ritalini tavsiye ederim.kardes ama yesil receteyle satilir alamayabilirsin uykuya kesin cozum getiriyor

• İlaç kullanma konusunu asla tavsiye etmem.. Birincisi her ilaç bir yerde ki problemi çözerken başka bir problemi başlatır ikincisi sen hasta değilsin ki ilaç kullanasın ?

Bu dönemlerde çok duyarsın bunların çoğu bilgi kirliliği çok rahat biraz dikkat ederek bir düzen oluşturabilecekken böyle yollara girmen sakıncalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: filiformis

ritalini tavsiye ederim.kardes ama yesil receteyle satilir alamayabilirsin uykuya kesin cozum getiriyor

Kırmızı reçete kardeş. Her yerde yok zaten. Ayrıca ritalin iyidir uykuyu yer toparlar tamam. Fakat böbreklerden süzülmez kalp ritminin içine eder bağımlılık yapar ihtiyaç duyarsın ders çalışmadan önce. Kısırlık yapar, şizofrenik etkileri, bayılma,iştahsızlık yapar,baş ağrısı,mide bulantısı karaciğer fonksiyonların bozulur. Ben 7 gün kullandım pişmanım sonuçta hiçbir şey benim sağlığımdan mühim değil.Onun yerine erik ye abi zihni açık tutar,elma da öyle. Vitamin kullanabilirdi ama 1 ayda etkisini gösteriyor maalesef. Umarım faydası olur :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.