Bildirim
Uykuyla ilgili soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
19 -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
19
Eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 12 saat uyuyorum. evdeyim yapacak bişey yokki. yat uyu sende ne kasıyon bu kadar. ne zaman dinlenmiş oluyorsan kalk -
quote:
Orijinalden alıntı: GandalfvsDumbledore
ben 12 saat uyuyorum. evdeyim yapacak bişey yokki. yat uyu sende ne kasıyon bu kadar. ne zaman dinlenmiş oluyorsan kalk
Ne zaman kalksam çok uykum oluyor, uykumu alıp, diri bir şekilde kalktığım olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dhemirdh
quote:
ben 12 saat uyuyorum. evdeyim yapacak bişey yokki. yat uyu sende ne kasıyon bu kadar. ne zaman dinlenmiş oluyorsan kalk
Ne zaman kalksam çok uykum oluyor, uykumu alıp, diri bir şekilde kalktığım olmuyor.
mesela şimdi sabahladınmı yoksa yeni mi kalktın. Sabahladıysan her zaman böyle yapıyorsan normal. öğlen yattığın zaman ile gece 11-12 gibi yatıp sabah kalkmak arasındaki uykuda fark var. doktorlar diyor bunu. gece karanlıkta herkes uyuyrken uyu :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dhemirdh
quote:
mesela şimdi sabahladınmı yoksa yeni mi kalktın. Sabahladıysan her zaman böyle yapıyorsan normal. öğlen yattığın zaman ile gece 11-12 gibi yatıp sabah kalkmak arasındaki uykuda fark var. doktorlar diyor bunu. gece karanlıkta herkes uyuyrken uyu :)
Sabahladım, sahuru hazırladığım için yatma gibi bi şansım olmuyor. Ramazan bi bitain düzene sokmaya çalışıcam uykuyu
Bilgilendirdiğin için teşekkürler:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X