Şimdi Ara

Uzak durulmasi gereken insan tipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta gözlemledigim, tanistigim insanlarin seytani taraflarini yazacagim biraz kusasim geldi.

-Her firsatta bos bos kendini öven, yaptigi en ufak basit seyi büyük bi olaymis gibi anlatan tipler.

-Muhabbette hic yeri degilken lafi gittigi avrupa, amerika sehirlerine getiren tipler.

-Hic yeri degilken gittigi tatil yörelerini anlatan tipler.

-Hic yeri degilken "sen hic yurtdisina ciktinmi?" diye sorup seni ezmeye calisan tipler.

-Gittigin bir kursta konuya cok hakimim tribine girenler. (Hakimsen neden ordasin.)

-Doktor yada mühendis olunca otomatik olarak aydin, üst sinif, bilge vasiflarina sahip oldugunu sananlar.

-Okumus, cagilliginden kurtulamamislar.

-Cahil olup cahilliginin farkinda bile olmayanlar.

-Can ciger görünüp sizin en ufak bi basarinizda sizi kiskanip tavir alanlar. Ve ortamlarda arkanizdan konusup millete karsi puaninizi düsürmeye calisanlar.

-Para ve mal mülkü yani maddiyati herseyden üstün tutup hayatini yalnizca bunlari kazanmaya adiyanlar.

-Maddiyati bulunca kafasiz cahil bile olsa her anlamda donanimli oldum sananlar. (Kisa sürede elde ettiklerini kaybedeceklerdir.)

-Kiz arkadasi oldugunu her firsatta belli edenler. Arkadaslarinin yaninda kiz arkadasiyla sevisenler yilisik hareketlere girenler. (Buda sevgili görgüsüzü.)

-Kiz arkadas bulunca yakin arkadasini bile tanimayanlar, satanlar.

-Araya bi para kazanma olayi girince en yakin arkadasini bile satanlar.

-Bir kurs yada egitim olayinda hemen "ilk ben yapiyim, benim isim önce bitsin." diyenler.

-Söyledigini bi süre sonra yalanlayanlar. Dedigi gibi davranmayanlar.

-Kisaca fitne, fesat, seytani huylari olanlar.

Aklima gelen seytani ve ahmak insanlardan bahsettim. Toplumda bunlar yükselsede kötü insan yükseliyor diye düsünmeyin. Fitne fesat seytan insan asla mutlu olamaz. Ben bunlarin icten ice nasil huzursuz olduklarini gördüm.
    Sizinde akliniza baska seytanliklar geliyorsa yazin.

(Normal toplumdaki insanlari elestirelim siyasi bi konu degildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr9 -- 13 Mart 2020; 15:15:40 >

• Çok kolay ve iyi yalan söyleyebilen
  • Her konuda fikri olan ve nezaketsiz olan.

sevmiyorum, sevmeyeceğim.

• Saydığın özellikler için bkz. Kemal K.

Kendisi gibi düşünmeyen kesimlere hakaret etmeyi kendine hak görenler (ör: muhalefet gerillaları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyrsln -- 13 Mart 2020; 15:14:11 >
  • Bu özelliklerin HEPSİNE sahip birini tanıyorum maalesef
  • en az 4ü benim
  • Koronalılar
  • Aref6 kullanıcısına yanıt
  • bu özelliklerden uzak birini bulmaya üşendiğim için yalnızım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.