Şimdi Ara

Uzaktan kumanda sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar ben bir tane paletli tank robot yaptım bunun için uzaktan kumanda nasıl yaparım acaba bu sistemin çalışma prensibi nedir alıcı - verici mi olması grekiyor ? yoksa radyo frekansı mı nedir ???

• Tan nasıl çalışacak? ileri geri. hız ayarı yapılacak mı?
  • valla okadarını henüz bende bilmiyorum ??????
    tank bu
    zaten şu an için motoru yos tok sıkıntısı var acaba buna motor olarak alternatif nasıl bişey olur ??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir_8989

valla okadarını henüz bende bilmiyorum ??????
    tank bu
    zaten şu an için motoru yos tok sıkıntısı var acaba buna motor olarak alternatif nasıl bişey olur ??????

satınmı alacaksın uzaktan kumanda sistemini?

Ben yapcam deme

• satın aldıktan sonra her türlüsünü alırım ya ! tabiki kendim yapacam uzaktan kumanda sisitemini....
  • quote:

satın aldıktan sonra her türlüsünü alırım ya ! tabiki kendim yapacam uzaktan kumanda sisitemini....

Bir Furkansevke vakası daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

satın aldıktan sonra her türlüsünü alırım ya ! tabiki kendim yapacam uzaktan kumanda sisitemini....

Bir Furkansevke vakası daha

ney vakası anlamadım ?????
    anlaşılan hazıra para vermeye çok meraklısın ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzaktan kumanda Radyo frekansı ile çalışıyor. bir ara bende kumandalı araba yapmıştım uzaktan kumanda da takıldım. ucuz kumandalı araba aldım kumanda bölümünü söküp kendi yaptığıma monte ettim güzel de çalışıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun_izi

uzaktan kumanda Radyo frekansı ile çalışıyor. bir ara bende kumandalı araba yapmıştım uzaktan kumanda da takıldım. ucuz kumandalı araba aldım kumanda bölümünü söküp kendi yaptığıma monte ettim güzel de çalışıyor. :)

evet böyle bişey güzel olur ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.