Beyler bayanlar benim şu anda boyum 1.70 civarı ve yaşım 17 97'liyim yani ve şimdi annem 1.55 babam 1.60 gibi
1)Benim boyum max ne kadar uzar ve ben yazın zaten sürekli peynir,süt,yoğurt yiyorum da yine devam etsem ve 2)3-4 ay boyunca hergün 2-3 saatbasketbol oynasam 1 senede ne kadar uzayabilirim? 3)21 yaşına kadar oynasam her sene 5 cm boy atabilirmiyim
Annem Babam kısa ama 1.90 olmakta hayalim he dayımlar amcamlar 1.75 civarı
quote:
Orijinalden alıntı: Okan Matra
Beyler bayanlar benim şu anda boyum 1.70 civarı ve yaşım 17 97'liyim yani ve şimdi annem 1.55 babam 1.60 gibi
1)Benim boyum max ne kadar uzar ve ben yazın zaten sürekli peynir,süt,yoğurt yiyorum da yine devam etsem ve 2)3-4 ay boyunca hergün 2-3 saat basketbol oynasam 1 senede ne kadar uzayabilirim? 3)21 yaşına kadar oynasam her sene 5 cm boy atabilirmiyim
Annem Babam kısa ama 1.90 olmakta hayalim he dayımlar amcamlar 1.75 civarı
3-4 ay duzenli oynarsan 6-7 cm atabilirsin ama max nereye gider bunu bilemeyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
160 babadan 170 çıkıyorsan kendini şanslı saymalısın 155-160 aralığında da olabilirdin maximum boyuna ulaşmışsın zaten uzayacağını sanmıyorum ama babasından uzun olanlar maksimum 20-25 cm üstünde olabiliyor yani 160 babadan 185 insanda çıkabiliyor yani genetik diyeceğimde genetiğin babana çekmemiş zaten ailenden başkasına çekmiş artık o genetiğin maksimum sınırı kaç onu bilemem bi uzmanın bileceğinide sanmam kafadan sallıyorlar zaten çok 5 cm uzarsın ulen müneccimsin sanki dediğim gibi genetiğin başka birine çekmiş onun maksimumu 170 se hiç uzamazsın 175 se 175 olursun 190 sa 190 olursun boy olayında olay budur genetiğin kime çekerse o yönde hiç çabalamadan o fiziğe sahip olursun.
190 konusuna gelirsek şevkini kırmak istemem ama dediğim gibi hayal.