Şimdi Ara

Üzülmek İstemiyorsanız .... (Bügün yaşadığım Olay)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzükmek istemiyorsanız siz siz olub asla bi kıza güvenmeyin... Nedenmi ?

3 sene çıktığım kız evliliği hayal ettiğim annesi abisi babası herkes biliyordu o derece ciddiydik. Her gün beni sevdiğini söyler sakın kızlara bakma bile derdi bende ona aynı şekilde ... Hayat ya gösterdi acı yüzünü yine sınava hazırlık sürecimde darmadağın etti bana hergün iltifatlar yağdıran bensin yapaaayacağını söyleyen kızın benden gizli facebook açıp yarıdan fazlası erkek olan, abuj sabuk benden gizli fotoğraf attığını beni tün ailemi engellediğini gördüm şimdi sınava var 45 gün ben ne yapayım. Sırf ona ihanet olmasın diye kızların yüzüne bile bakmayan benn ne yapayım ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun baya ağır olmuş. Kesin ileride geri dönmeye çalışır sana bunları çok basit bişeymis gibi gösterecek sende inanıp tekrar barisacaksin sakin bu bu hataya kapilma. Simdi yok kapilmam dersin sinirin geçince kapilirsin.
    Ama sen yinede kapilma

• New a Life kullanıcısına yanıt
    Haklısın gerçekten haklısı. İlk olan küçücük sorunlarda bile affetmemeliydim ama gerçekten çok saf olduğumu tam BUGÜN anladım

• Hayat herkese esit davranmiyor. Gecmis olsun

• SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU
    16. YILLIK EMEKLİ EMNİYET MENSUBU GÜVENCESİ İLE ÇALIŞMLARIMIZI TÜRKİYENİN 81 VİLAYETİNDE AKTİF OLARAK SÜRDÜRMEKTEYİZ.SIRASIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR AŞŞAĞIDAKİ ANA BAŞLIKLAR ALTINDA TOPARLANMIŞ OLUP MEVCUT RESMİ SİTEMİZİ SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK YAZARAK GOOGLEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/p/dedektiflik-hizmetleri.html

*EŞ TAKİBİ
    *KİŞİ TAKİBİ
    *SEVGİLİ TAKİBİ
    *TEKNİK TAKİP
    *SANAL TAKİP
    *FİZİKİ TAKİP
    *ADRES TESPİTİ
    *BOŞANMA DAVASI ÖNCESİ DELİL TOPLAMA
    *KAYIP ÇOCUK VAKASI
    *VARİYET TESPİTİ
    *MALİ ANALİZ
    *HUKUK DANIŞMANLIĞI
    *HIRSIZLIK VE DOLANDIRICILIK
    *FİZİKİ VE BİLİŞİM SUÇLARI

http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/p/dedektiflik-hizmetleri.html

• zor bir durum dostum Allah yardımcın olsun
  • ne yapacağım birşey söyleyin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir şeyi bilmiyormuş gibi yap sonra ondan soğuduğunu söyleyip ayrıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: New a Life

Çok geçmiş olsun baya ağır olmuş. Kesin ileride geri dönmeye çalışır sana bunları çok basit bişeymis gibi gösterecek sende inanıp tekrar barisacaksin sakin bu bu hataya kapilma. Simdi yok kapilmam dersin sinirin geçince kapilirsin.
    Ama sen yinede kapilma

doğru söylüyor arkadaş benim basımada geldi affettim sonra gene gene gene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ultrAslan37

ne yapacağım birşey söyleyin lütfen

Bak dostum kesnilikle ayrılmalısın buluş karsısına geç ve birden bile anlat telefondan yazarsan kız seni kandırır yüzüne söyle böyle yapmışsın artık iliskimiz bitti bidaha beni arama de cek git ben bunları yapamadığım için 6 ay salak bir kızın pesinden konustum ama boşa bir yapan bidaha yapar
  • Aklım Duygularım karma karışıkkk ne hissttiğimi ne yapmak istediğimi hala bilmiyorum. şuan evde kendi kendimi yiyorum sadece psikolojimi bozdu lanet olasıca
  • canhey C kullanıcısına yanıt
    deniyeceğim yapmayı..
  • onu yapan kız ilerle -eğer devam ederseniz- daha kötülerini yapar
  • Olaya şöyle bak.Böyle bir tipten soyun devam etsin ister misin?Cevap hayırsa ne yapacağını biliyorsun reis...
  • Hayatımda değil kıza dişi sineğe bile güvenmem.Asla bir kadını kendi dünyanızın merkezine koymayın.Sonra darma duman olursunuz toplamanız uzun sürer.Geçmiş olsun
  • AK KUZGUN kullanıcısına yanıt
    Çokk güzel yazmışsın kardeşim çok haklısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.