Şimdi Ara

uzun süredir ilk defa çok mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksek lisansa kabul edimişim uzun süredir ilk defa bu kadar mutlu bu kadar değerli hissediyorum. ailem ve birkaç arkadaşım dışında kimse inanmıyordu. inanmayan herkese girsin. Torpilsiz, araya adam sokmadan, rica minnet etmeden tamamen kendi başarılarımla ve rabbimin yardımıyla itüden kabul aldım. Burdan hepsine girmesi dileğiyle

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Myhunter demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Yüksek lisansa kabul edilmek için torpil gerekmez ki.
    Ben de yüksek lisansı bitirip üniversitede görev aldın sandım.
    ağla kudur 140 kişi başvuruyor 15 kişi alıyorlar ağla kudur sabahlara kadar ağla ağla kudur
  • bende 2080ti aldın sandım dh standartlarına göre yüksek bi konu olmuş yakında deprem olcak diolar hocam kursagınızda kalmaz inş
  • Tebrikler.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    hocam sana 2060 satim mi
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam sana 2060 satim mi
    iyi biri olsan bedava verirdin ispatima geliyorsun
    estağfirullah hocam burda 20 yaşında 300k birikimi olan hayat okulu okumuş arkadaşla dolu biz ancak onların kirli çamaşırlarını asarız getir götürlerini yaparız
  • Yüksek lisansa kabul edilmek için torpil gerekmez ki.
    hocam ben örenci adamım yoksa beleş veririm sana biliyorsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam ben örenci adamım yoksa beleş veririm sana biliyorsn
    zamanında çok iyilgini gördüm evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Yüksek lisansa kabul edilmek için torpil gerekmez ki.
    ağla kudur 140 kişi başvuruyor 15 kişi alıyorlar ağla kudur sabahlara kadar ağla ağla kudur
  • hayırlı olsun
  • Tebrikler hocam. Hangi bölüm?
  • Helal.olsun
  • eyvallah herkese eyvallah canlar
  • Tebrikler nereden mezunsunuz ortalamanız ve ales puanınızı paylaşır mısınız
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Kocaeli 3.13 86 sayısal lisansta 3 tane akademik çalışmam vardı otonom araçlar üzerine yüksek lisans konumda dağıtık yapay zeka n tane arabanın paralel bir şekilde otoparkta park etmesi üzerine olacak sanırım veya kripto data üzerinden machine learning de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enver Pasha

Alıntıları Göster
    bu ne diyor ya

• Enver Pasha E kullanıcısına yanıt
    Tebrik etmeye gelmistim de bu nasil bir tarzdir ya.
  • 2015-2016 bahar döneminde ben de Hitit'e girdim Yüksek Lisans, Makine Mühendisliği alanında

Belge sıralamalarında, 4. sırada idiim. 18 kişi alacaklar. Mülakat+Bilim sınavı sonrasında 1. olarak çıktım. Hiç bilmediiğimden en istenmeyen hocayı tercih ettim
    Zar-zoruna dersini geçtim, geçmeden önce de danışmanımı değiştirmek için dilekçe verdim.

ittire-kaktıra teze kadar geldim, 1 senedir tez yazacaktım, meğersem atılma varmış

Eeee atılmışım, sadece tez varken. Şimdi yeniden başvurdum, Belge sıralamasında 2. idim, yine mülakat+bilim sınavı sonrasında 1. olarak çıktım. Bu sefer doğru hocayı seçtim

yarım dönem ders alacağım, 4 dersi saydılar, 4 ders tekrar. 4 dersin 1 tanesi bildiğim, geçtiğim ders, 3 tanesi bilmediğim ama bu 3 taneden 2 dersin hocasını bilir ve severim. 1 adet muaammada hoca+ders var. Hayırlısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.