Arkadaşlar Hergün 50 km gidip geleceğim ayda 22 gün cumartesi pazar evdeyim Bu Durumda Hangi Hybrit Aracı Alsam Mantıklı Olur Limitim 2 milyon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun Yolda Hangi Hybrit?
-
-
Byd seal u hızlı gidilmez ise sizi götürür getirir.
Evde sarj imkanınız var ise neredeyse bedavaya yolculuk yapmış olursunuz.
evde sarj imkanınız varsa (balkondan veya elektrik sayaçlarından) direkt elektrikli araç daha mantıklı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 28 Ağustos 2024; 11:6:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.lynkco-turkiye.comFiyat Listesi – LYNK & CO Türkiyehttps://www.lynkco-turkiye.com/fiyat-listesi/
-
Üstad Malesef ev iş yeri ve buluduğum ortamdan dolayı elektrikli araba bana olmuyor şartlar buna el vermiyor bana Hybrit araba olacak sabit 80 ile 100km arası 50km gidip geri geleceğim bir araç çok seçenek var kafam karıştı hangisi mantıklı olur yakıt verimliliği olarak bir türlü karar veremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad bu arabayı inceleyeceğim buna Alternatif Bir Araç öneriniz varsa yazmanı rica ederim
Hibrit şehir içi kullanıma yöneliktir, uzun yol için değil.
Üstad Malesef Şartlar gereği elektrikli araba alamıyorum mecburen Hybrit Alacağım Fakat seçenek çok karar veremedim sabit 80 ile 100 km arası hızda 50km gidip geleceğim yakıt verimliliği açısından en mantıklısı hangisi olur acaba
Elektrikli araba bak
Sabit 80-90 km hızlarda giderim diyorsanız dizel araç derim. O hızlarda 3.5-4 lt. arası yakabilenleri var.
Üstad araç öneriniz varmı
Üstad Malesef Şartlar gereği elektrikli araba alamıyorum mecburen Hybrit Alacağım Fakat seçenek çok karar veremedim sabit 80 ile 100 km arası hızda 50km gidip geleceğim yakıt verimliliği açısından en mantıklısı hangisi olur acaba
motograter M kullanıcısına
Uzun yol için hiçbiri dizelin eline su dökemez, ben de dizel bakmanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Renault'un dizel motorları ekonomiktir. 1.5 dci
Size standart hibritler menzil düşük bataryası küçük olduğu için uymaz.
Örnek toyotayi ele alırsak uzun yolda 1.8 benzinli oluyor araç+MTV yüksek.
Plug in hibritlere bakın,ve seçenek olarak tam bütçeye uygun tonale ve jeep compass var.
Bu araçların karma kullanım yakıt tüketimleri inanılmaz düşük seviyede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Ağustos 2024; 12:3:51 >
Üstad araçları inceleyeceğim plugin hybrit Baska araç öneriniz olursa yazmanızı rica ederim
Üstad araç öneriniz varmı ayda 1100 km yol yapacağım
Adbluesuz 1.5dci otomatik öneririm hocam. Arabaya alıştıktan sonra Megane falan uzun yolda tek depoyla yapar o kmyi. Kalan parayı da yatirimda değerlendirebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mazot önerisi yapamam çünkü mazotun kendisi pahalı, bakımlar da pahalı
Elektrikli size biçilmiş kaftan olmaz diyorsunuz
Geriye LPG ve plug in hibrit kalıyor
LPG de Civic var 0 km olarak
Plug in hibritte de bu araçlar var
Diğerleri cebinizi net olarak yorar
Honda hybridleri inceleyebilirsiniz , toyotanin aksine 80 km ye kadar elektrik motorunda giderler, benzin motoru jeneratör gorevi gorur.quote:
Orijinalden alıntı: en1gmaSize standart hibritler menzil düşük bataryası küçük olduğu için uymaz.
Örnek toyotayi ele alırsak uzun yolda 1.8 benzinli oluyor araç+MTV yüksek.
Plug in hibritlere bakın,ve seçenek olarak tam bütçeye uygun tonale ve jeep compass var.
Bu araçların karma kullanım yakıt tüketimleri inanılmaz düşük seviyede.
80-120 arası benzin motorunda dir.
120 ve uzeri.hizlarda gene elektrik motorunda gider, benzin motoru jenerator gorevi gorur.
Honda hybridler direkt pile bagimli degil, benzin motoru direkt elektrik motoruna guc verebiliyor.
Ama malesef 80-120 arasi atmosferik arac oluyor..
Jazz, hrv zrv crv bu sekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Ağustos 2024; 12:45:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Üstad hondanın hangi modelini önerirsiniz detaylı yazarsanız incelemek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hibrit şehir içi kullanıma yöneliktir, uzun yol için değil.
|
Benzer içerikler
- az yakan çok kaçan arabalar
- kia stonic yakıt tüketimi
- freni bırakınca gelen ses
- trenle araba taşıma fiyatları
- arka teker bilyası bozulursa ne olur
- renault symbioz
- 2025 egea
- 2024 araç sigorta fiyatları
- 2023 en çok satan arabalar
- dacia elektrikli fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X