Şimdi Ara

Vakıfbank bankomat her 500 TL e-ticaret harcamanıza 25 TL,toplam 100 TL bankomat para hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
8
Favori
1.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vakıfbank bankomat her 500 TL e-ticaret harcamanıza 25 TL,toplam 100 TL bankomat para hediye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bankalar da iyice saçmalamaya başladı ya, %5 oran nedir arkadaş. iyice cılkını çıkardılar.

• bonuslarlayaşıyorum kullanıcısına yanıt

Bugün Vakıfbank bana 75 TL harca her gün için 1 TL verelim diye SMS atmış.

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

Her gün 30 a 1 idi. 50 ye 1 oldu. Bu ay da 75 e 1 olmuş.

Garanti 30 a 1 idi. Önce 50 ye 1, sonra 75 e 1, bu ay da 100 e 1 yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle bizden para isteyecekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

hiç birinide yapmıyorum beter olsun bankalar

• Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Eray. kullanıcısına yanıt

Diğer kampanyalar ile birleşince oluyor 3 veya 5 işlem. Yoksa tamamını yapmaya bende uğraşmıyorum hocam.

• 500 e 40 kötü derken daha kötüsünü yaptı, 25 TL için 500 kim harcar

• Bu vakıfbank eskiden bimpara yüklemesini market alışverişinden sayıyordu. Şimdi saymıyormuş, acaba bunu kabul eder mi?
    Bimpara para yüklüyorsunuz, sonra bimde kullanıyorsunuz. Soranlara şimdiden yazayım.

• Önceden 500'e 75 felan alırdık. Geldiğimiz hale bak. Ülkede ekonomik olarak büyüyen sadece bankalar olunca hal böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 1 Ağustos 2022; 22:21:43 >
  • 1-31 Ağustos Vakıf world kredi kartı e-ticaret kampanyası daha iyi bundan. 500 e 40 puan, toplam 4 alışveriş, maximum 160 TL

Vakıfbank bankomat her 500 TL e-ticaret harcamanıza 25 TL,toplam 100 TL bankomat para hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 1 Ağustos 2022; 23:38:9 >
  • Oran geçen ay %7 idi bu ay %5 e düşmüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankalar rekor karlar açıklıyorlar bize kampanya olarak dağıttıkları artacağı yere daha azaltıyorlar.Yazık cidden.

• Kampanyaya katılmayarak tepkinizi koyabilirsiniz buraya yazmaktan çok daha etkili olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Bu vakıfbank eskiden bimpara yüklemesini market alışverişinden sayıyordu. Şimdi saymıyormuş, acaba bunu kabul eder mi?
    Bimpara para yüklüyorsunuz, sonra bimde kullanıyorsunuz. Soranlara şimdiden yazayım.
    Uzun zamandır BIM Para yükleyip kullanıyorum. Sürekli paraf ile yükleme yapıyorum. Parafda oranları iyice düşürdü ama evin ihtiyacı bitmiyor mecburen harcıyoruz o yüzden 250/15 verse de ordan yüklüyorum. Geçen hafta ziraatten Şok Cüzdana yükledim ama üye işyeri olarak görmüyor. Vakıf world le yüklesem pos sanki iş bankası gibi çıkıyor. O yüzden o riske de girmiyorum. Az çok demeden PARAF ile devam...

• Tarımda verimi artırmak için toprağı nadasa bırakmak imkanı olmayan çiftçi için bir çaredir.
    Bizim de elimizden bir şey gelmiyorsa bazı kartları nadasa bırakmak, cüzdandan çıkarıp bir süreliğine evde bekletmek zannınca etkili bir yöntem olacaktır.

• egridereli kullanıcısına yanıt

Olmazsa ben de öyle yapacam. Vakıf cortladı.

• vakıfbankı sevmiyorum

vakıfbank : verim elde etmek için nadasa bırakmak gerekecek bankaların en başını çeken banka

@bahtiyaraziz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.