saol hacım bu tg de bekleyene canım feda beklemeyene elveda hesabı... bi de bişey sorcam tg sana kaç kaç vuruyor giant lar kaç kaç vuruyor baktım canın bayaa düşmüş
ah bir karşıma çıksın onu 2 dak yatıracağımama bir türlü bıulamıyorum nick=Tevez server=Tibet lvl=38 full int sword-kalkan
ben okadar bekledim ama daha göremedim bile her lwl atladığımda tg avına çıkıyorum lwl 30dan beri şimdi lwlim 46
helal kardeşim
Bende 39 da kesmiştim süper bi operasyonla Knuckles arkadaşımla beraber. Geç oldu ama geç olsun güç olmasın
bnde bı ara cıkıcam ama yuksek lwllıler gelır keser bnım de bosu bosuna vaktım gıder dıe korkuorum
nerde çıkmış demişsin ama o yer tg nin spawn noktalarından biridir orda pek sık çıkmaz ama ben çok karşılaştım onunla orda çok dediysemde 3-4 defa.11 tane spawn noktası var.her tg çıktığında her spawn noktasını dolaşırım ama bi kez ismimi yazdırmak nasip olmadı
yaw darısı başıma
xianda lwl 50 den aşşa isen tg kesmen çok zor 70 admlar geliyolar utanmıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: Dysentery
saol hacım bu tg de bekleyene canım feda beklemeyene elveda hesabı... bi de bişey sorcam tg sana kaç kaç vuruyor giant lar kaç kaç vuruyor baktım canın bayaa düşmüş
bi soru sorduk cvp alamadık 3 lvl de full garment 4 degree ve sos mos deil bana kaç damage vurur tg giant kaç damage vurur
30 lwl full str tg de asla ölmez
tebrikler
Ben de Gördüm Ama Bi Tane Bile Vuramadan 60+ İki İkişi 25Sn Bile Sürmeden Kestiler
Van_DAMME sen misn ben seni görüom hep oasiste thief sin dimi?
THİEFLERE
quote:
Orjinalden alıntı: DARK_WORM
Van_DAMME sen misn ben seni görüom hep oasiste thief sin dimi?
THİEFLERE
kendindemisn sen yaaa
yaw nasıl göremion ben lvl 11 de buluodum.Hep buluom ama kesemio 52+ gelio yada 64+
quote:
Orjinalden alıntı: ReDDeR
ben okadar bekledim ama daha göremedim bile her lwl atladığımda tg avına çıkıyorum lwl 30dan beri şimdi lwlim 46
Arkadasım orda zombie çakıo ben 27 ken bana bi çaktı 500 500 gidiodu
quote:
quote:
bi soru sorduk cvp alamadık 3 lvl de full garment 4 degree ve sos mos deil bana kaç damage vurur tg giant kaç damage vurur