Bildirim
Var mı böyle motor kullanabilen...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sonucu ölümle sonuçlanması yüksek ihtimal...
Ama yunus larla dalga geçmesi hoşuma gitti -
Soyları yavaş yavaş tükenio bu şekilde motor kulanmaya devam ederlerse kalmayacak -
benim bildigim suzuki'ler digital kadranda 300 yazıyordu ama bu yazmıyor.demekki eski bi model filan heralde.nese gene büyük cesaret evet yunuslara güzel cevap veriyo -
quote:
Orjinalden alıntı: passat1905
benim bildigim suzuki'ler digital kadranda 300 yazıyordu ama bu yazmıyor.demekki eski bi model filan heralde.nese gene büyük cesaret evet yunuslara güzel cevap veriyo
5. dakikadan sonra 290 a vuruyor zaten... -
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon
quote:
benim bildigim suzuki'ler digital kadranda 300 yazıyordu ama bu yazmıyor.demekki eski bi model filan heralde.nese gene büyük cesaret evet yunuslara güzel cevap veriyo
5. dakikadan sonra 290 a vuruyor zaten...
299'u görmedin sen heralde.. aslında daha fazla basıyor ama dijital ibre 299 dan fazlasını göstermiyor..
-
quote:
Orjinalden alıntı: bymuratcan
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon
quote:
5. dakikadan sonra 290 a vuruyor zaten...
299'u görmedin sen heralde.. aslında daha fazla basıyor ama dijital ibre 299 dan fazlasını göstermiyor..
hı işte bende bunu diyorum normalde her motor da kadran en fazla 299 yazar.ama suzukilerde 299 sınır deil 299 u geçiyordu ama bunda geçmiyor onu söylemek istedim ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X