Şimdi Ara

___ Varan Turizmim bozuldu sakın kullanmayın ve kazıklanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul ve Ankara'daki programımı saat 17:00'de otobusue binecek sekilde yapmtım. Saat 14:00'de
    varan turzim aradı ve binecegim 17:00'de otobüsünün teknik bir arızadan
    dolayı iptal edildiğini soyledi. Bakırkoy'den KAdıkoye'e ordanda dudullu varan istasyonuna
    gitmek icin istanbul hafta sonu trafigine gore planı programımı yapmıstım.
    18:15'de Varan Dudulullu tesisinde bilet kontorlu yapan siyah saclı siyah yelekli saygısız yalancı varan
    calısanı otobus yolda bozuldu diyerek acık acık yalan soyledi. İnsan once bir ozur diler. Saat 14:00 de aradılar teknik
    arıza var dediler. Calısanda otobus yolda bozuldu diyip yalan soyluyor.
    Yedek otobüs mü yok? sefere konamıyor. Teknik arızanın ne oldugunu bilen de yok? Mercedes Travego otobusun
    bakımı yapılmıyor mu? Internetten aldıgımda 17:00 otobusnde sadece 1 bilet satın alınmıstı.
    Fazla bileti satılmayınca seferi iptal ettiler. Teknik arıza yalanıyla beni magdur ettiler. İki kişi icin Ankara'ya otobus
    kaldırmaz tabi. Yapımıyacaksan o zaman neden 17:00'ye sefer koyuyorsun. Ne hakla saat seferi iptal ediyorsun.
    Otobus bozulduysa neden baska otobus koymuyorsun. Bir daha varanı ne kullanırım ne kullandırırım.
    İnsan once bir ozur diler. O otobüste teknik arıza varsa
    baska otobus ayarla. Kar edemiyecegi icin sefer iptal ediyor. 18:30 Adana - istanbul otobusune binmek zorunda kaldım.
    Ayrıca 18:30 direk Ankara'ya gidiyor diyerekte yalan soylediler.
    34 vt 970 plakalı otobusunden klimasıda asırı sesli calısıyordu.Bir su istedim muavin onu bile getirmedi. Ayrıca moladan sonra
    21:30'da kaptan bir park alanına girip bir kişiyi indirdi. Boyle hizmetmi olur. Once Ankara'da Astide durucaz dediler once Varan Eskisehir yolu
    tesisinde durdular. Ankara dolmus otobus saat 23:30'dan sonra işlemez.. Ankara'da semt serviside yok.
    Dolmusla 2 Tl'ye eve gidecekkken, mecbur eve gitmek icin 35 Tl taksi yol parası verdim.
    Bosu bosuna zaman ve sinir kaybettim. Ucaga binecek olsam ucagı kacıracaktım.Neymis fazla bilet satılmadı diye
    varan seferi iptal etmiş. Varan turzim kafasına gore sefer iptal etmesini biliyor
    Zaman kaybının telafisi yok.

Varan bozuldu sakın kullanmayın ve kazıklanmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.