Hayır dostum, bu sorunu büyük ölçüde aştığım için artık üzerinde durmayacağım. @Hozeis.
Şimdiki durumun nedir dostum? @cakiyyyy
Millet ciddi ciddi kuranı tavsiye etmiş kuranı tavsiye edenlere benim de tavsiyem kuranı Türkçe okumaları.
Merhaba. Bunun üzerine 19 yaşında şu YouTube kanalında gerekli belgeselleri hazırladım ve 20 yaşında bir kitap haline getirdim. Dediğiniz gibi ne olursa olsun bir şey yapamayacağınızı anlayacak kadar farkındalığa ulaşıyor ve ardından bir yol çizerek hayata tutunabiliyorsunuz. Önce en iyi meslekleri, sonra bilim adamı olmayı istedim. Ancak bir şekilde bunları yetersiz bulup gezgin olabilmek için kaptanlık bölümüne girdim. Ciddi ciddi hiç arkadaşım yok. Bunu ben istemiyorum çünkü beni kimse anlamıyor. Kanalda veya gerçekte birçok kişiye bu konuda kendimi tanıttım ama ülkemizde neredeyse hiç bu bunalıma giren insanlarla karşılaşmamıştım. Yurt dışında ve özellikle de Nordik, Uzak Doğu bölgelerinde sık sık rastlıyoruz. Yine dediğiniz gibi Elon Musk gibi girişimcilerden en büyük yazar ve filozofların da aslında bu farklılıkla kendini var ettiğini görüyoruz. İsteyen bir şekilde ayrılabilirken ben kendimi bir yandan buna bağlı tutarak toplumdan uzak yaşamayı seçtim. Telefon da kullanmıyorum. Bu kadar anormal olmakla birlikte sizleri çok iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Umarım herkes hak ettiğini yaşar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme