Şimdi Ara

vatan bayram sistemi 22999

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün fena değil ama nedense sadece mağazalarda geçerli, birde youtube bir çok kişi sistem fiyatları düşecek diyor. yani ılık sıcak diyebiliriz bu sisteme :)

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti OC 8GB-PRIME H610M-R-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-dual-rtx-4060-ti-oc-8gb-prime-h610m-r-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html

• Vatan bayrama özel söğüşlüyor mu yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplamak mı mantıklı hazır sistem almak mı?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Aceleniz yoksa hazır sistem pusuya yatın, bazen çok iyi sistemler çok uygun sınırlı adet satışa sunuluyor.

not olarak: bazı hazır sistemlerde arada ki fark karşılığı ödenerek, bileşen değişikliği yapılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 17 Haziran 2024; 2:53:53 >
  • www.vatanbilgisayar.com
    AMD R5 7500F-MSI RTX 4060Ti 16GB-MSI PRO A620M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-msi-rtx-4060ti-16gb-msi-pro-a620m-e-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html

25.499 TL 'ye attığım bu sistem satıldı daha 1 ay bile olmadı ama bayramda öpülmek isteyen konudaki sistemi alabilir.  

• HWS kullanıcısına yanıt
    Cok iyi fiyatmis. Gelir mi acaba bir daha bu tarz balli sistem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sistem +3.8K ile 13400F , 4.6K ile 14400F yükseltmesi alabiliyor. Öyle olunca attığın 25Bin'lik sistemle denge düşüyor gibi. Ama 12400F de bu sistemde darboğaz yapmaz diye düşünüyorum. 4060 kart var bu fiyatlardaki çoğu sistemde. Geçen gece 19K'ya bunun 4060'lısı verildi incehesapta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Attığım sistemin ekran kartı 16gb + kasa ve psu hem marka hem de daha kaliteli sayılır ayrıca ddr5 'li sisteminiz oluyor ileriye dönük hem işlemci hem ram yönünden avantajlı 13400f dediğiniz işlemci ise 7500f 'den oyunlarda %10-15 civarı geride kalıyor yabancı güvenilir yt kanallarından karşılaştırmalarına bakabilirsiniz 12400f ise ancak bclk oc desteği olan bir anakartta harikalar yaratıyor pchocası 'nın videosu vardı onu izleyebilirsiniz 5ghz 'e çekince 7500f ile aynı oluyor şanslıysanız 5.2ghz 'e çekince onu da geçiyor 14400f dediğiniz işlemci ise 13400f 'in yeniden adlandırılmış ve biraz saat hızı artırılmış hali ve daha pahalıya satılıyor ve fiyatını hak etmiyor onu alacağınıza 12600kf tray olanını 5999 tl 'ye incehesap 'tan almak daha mantıklı olacaktır.

Bilgisayardan anlamadigimi, su mesaji anlamayarak anladim.

Size de iyi bayramlar hocam 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt

Anlaşılmayacak bir şey yok ki hocam alınmaz o sistem özet olarak f/p değil yani onu anlatmaya çalıştım 19-20k bandında olsaydı alınabilirdi size de iyi bayramlar.

bahsettiğiniz sistemi alabilmek için zaman makinesine ihtiyacımız var, ürünün fiyatına zaman makinesi masrafını da ekleyin lütfen.

• Konusunu DH forumda bizzat ben açtım 40-50 sn 'de ilk sistem tükendi ve konuyu takip edenler bu sıcak fırsattan yararlandı sabah 50 adet stok beyaz kasalı sistem ve akşam da aynı sistemin 50 adet stoklu siyah kasalı olanı olmak üzere toplam 100 adet bu konfigde sistem satıldı.

Özetle laf sokma derdine gireceğinize ya piyasayı az takip edin ya da DH sıcak fırsatlar forumunu favorilerinizde ekleyip arada bir sayfayı F5 yapın sizin de haberiniz olur illa ki benzer veya yakın fiyatlı sıcak fırsatlara bir şekilde denk gelirsiniz.  

40-50 saniyede sabah eklenmiş tükenmiş, akşam eklemişler tükenmiş, tükendi, tükendi, tükendi.. Şuan alabiliyor muyuz? Hayır! Eee o zaman eskiden aldığınız bir sistemi neden yazıyorsunuz buraya, ben de 2 ay önce aldığım ürünleri yazayım. x kişi 3 ay önce aldıklarını. y kişi 4 ay önce aldıklarını yazsın. Laf sokma diyor hala bi bitmediniz "ben şu zaman şu paraya aldım" diyen tayfa. Tahmin edebileceğinizden daha fazla takip ediyorum sıcak fırsatları merak etmeyin. Zaten konudaki sisteme yada sizin 1 AY ÖNCE aldığınız sisteme de ihtiyacım yok. Ben "daha önce şu paraya şunu aldımcı" görünce dayanamıyorum.Şuan konudaki ürüne alternatifiniz varsa yazın, yoksa eskiden aldıklarınızın bir önemi yok. Eğer tekrar aynı fiyatlara satılır diye bekleyeceksek. Belki bahsettiğiniz fiyattan daha ucuza satılabilir diye de beklemek lazım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 18 Haziran 2024; 20:45:59 >
  • rowy R kullanıcısına yanıt

Olur paşam daha uygun hazır sistem gelirse sana özel anons geçeriz olur mu? Fırsatları takip edeceksin, elini çabuk tutup alacaksın, alamayınca da tükendi diye ağlamayacaksın eğer ağlayacaksan konudaki sistemi alabilirsin.

• rowy R kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten böyle yaptıkları için bir daha konu açmayı düşünmuyorum, keşke desek cu falan yata daha uygun bu var, onu alsak, ama yok tukenmis, geçmiş zamanda satılmış pcleri paylaşacaklar illa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

açıkça yazmıştım, konudaki sisteme yada daha önce sizin aldığınız sisteme ihtiyacım yok, şuan stokta olsa da almayacağım yani. sizin 1 ay kadar önce konusunu açtığınız sistemi kaçırmadım - ihtiyacım yok (tekrar tekrar yazayım) o kısmını okuyup anlayamamışsınız sanırım. bana özel konu açın demiyorum dediğim şey çok açık. Başkalarının açmış olduğu konulara gelip "1 ay önce şu sistem vardı aldık-alındı" vs yazmanız bilgi kirliliğinden başka bişey değil. konu açıldığında ilgili ürünün alternatifi varsa onu yazın. yoksa boş boş gelip 1 ay önce şu vardı 2 ay önce bu vardı, 6 ay önce bu vardı demenizin kime ne faydası var güzel insan. sen 1 ay önce bunu aldık deme hakkını kendinde görüyorsan başka birisi 3 ay önce aldığı ürünü yazacak, diğeri geçen sene aldığını yazacak. neye yarayacak diyorum. hangi ağlamadan bahsediyorsun acaba, nasıl okudun benim yazdıklarımı da ağladığımı düşündün.

bu paraya bu sistem alınmaz demeniz daha faydalı zaten.

adam konu açmış, alternatif sunmak yerine 1 ay önce aldık demişsin 40-50 saniyede tükenmiş. bende 1 ay öncekini almak için zaman makinesi lazım dedim, "laf sokma derdine gireceğinize piyasayı takip edin" demişsin. (sistemi kaçırmadım, almaya niyetim yok, haliyle piyasayı takip etmek gibi bi amacım yok.)

sonra cevap verip 40-50 saniyede tükenmiş şuan alamıyoruz sonuçta gerek yok bunlara demişim. bu sefer hiç tanımadığınız birine "paşam ağlama" ya bağlamışsınız. neler yaşıyorsunuz, ne bu hırs. kimse size düşman değil. açtığınız konuda siz de aslında umurumda değilsiniz yıpratmayın kendinizi. sakin sakin yazın. yapamıyorsanız yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 19 Haziran 2024; 1:24:1 >

İşte böyle yapa yapa forum paylaşımlarını bitirdiler, kimse bunlarla uğraşmak istemiyor artık. İnanılmaz bir yüzsüzlük, şımarıkça ve bencilce tavırlar.. Hem birisine yardımcı olmak için zaman ayır, bilgini paylaş (parasız selam bile verilmeyen bir devirde) hemde hiç ummadığın şekilde yanıt al, dünyanın en kötü hislerinden biridir muhtemelen ve bu ülkede bu sürekli yaşanıyor sonuç beyin göçü ve alt ile üstün, bilgili ve bilgisizin arasının uçurum olması. Bu kadar kutuplara ayrılmış, farklı yaşayan/düşünen bir ülke daha dünyada olduğunu sanmıyorum.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Hocam çok haklısınız sizin bu foruma neden artık konu açmadığınızı ve bilgi paylaşmak için olsa bile artık yorum yazmadığınızı çok iyi anlıyorum. Sizin açtığınız içi bilgi dolu konu sayısını ve paylaştığınız sıcak fırsatları ancak eskiler bilir zaten eskiden her şey çok daha güzeldi, yardımlaşma ve bilgi paylaşımı vardı, bilmeyen uygun dille sorar öğrenirdi ama şimdi ondan eser kalmadı aksine bilgisizlikte yarışan, anlamadığı halde anladığını sanıp ortaya karışık sallayanlar çoğaldı, bilgi zaten önemsizleşti ve komiklikte yarışanlar türedi.

Kimseye yaranma veya bir çıkar elde etme gibi bir derdimizin olmamasına, dediğiniz gibi vakit ayırıp da farkları, nedenleri tek tek anlatmamıza rağmen ''bir bitmediniz'' ci olmuş çıkmışız da haberimiz yokmuş :)

Aslında bu gibilere ''yaranmak'' için bir paylaşım yapacaksan onların anlayacağı dilden yapacakmışsın. Mesela stoku hiç tükenmeyen ve sürekli satışta olan ürünleri kazık olduğunu bile bile paylaşacakmışsın hatta bu fiyat çok iyi kanka şuan rakipsiz alternatifi yok yapıştır gitsin deyip geçmek günümüzde farz olmuş böylece kimse stok tükendi diye üzülmemiş olur.

Son olarak günün anlam ve önemini çok sevdiğim güzel ve özlü bir atasözümüzle bitireyim ''Anlayana Sivrisinek Saz Anlamayana Davul Zurna Az'' demiş eskiler işte bu atasözü ile karşımızdaki kişinin sizi anlamak istedikten sonra üstü kapalı anlatsanız dahi anladığını biliriz ama anlayışsız bir kimseye denk gelmişsek açık sözlü de konuşsak yine de anlamayacağını biliriz ne kadar da doğru söylemiş şu eskiler.  

Konudaki ürünün emsal sistemleri 25+ fiyata satılıyor. Bahsettiğiniz detaylara kısmen de olsa hakimim. Ben alternatif sundum sadece. Ama benden sonra konu açılış sürecine kadar tartışma yaşamışsınız. Mevcutta -satın alınabilecek (yani stokta)- bir ürün varsa onu önererek "daha iyisi bu" almak elbette faydalıdır. Ama gerçekten "önceden şuna satıldı, şu vardı, şöylesi şu kadara gitti" gibi o anki ihtiyaca cevap vermeyecek söylemler konu açan kişiye saygısızlık olur. Ancak herkes aynı anlayışla karşılamalı ve cevap vermeli. Çok yersiz kavgalar ediliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.