Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Adana Terbiyesizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biraz uzun olucak ama devam edin arkadaşlar vatan bilgisayar gerçeğini görün.

Lenovo bilgisayarıma değişim hakkı kazandım yasal hakkımı kullanmak için vatan bilgisayar adana şubesine gittim m.hizmetleriyle görüşüyoruz.Bilgisayarımın değişimini istiyorum dedim tamam dedi bilgisayarına birşeyler girdi sonra elime bir belge uzattı alın bu kupona yukarıdan yeni bilgisayar alın aynı bilgisayardan elimizde yok dedi. Şunuda söylemek isterim ben bilgisayarı 1650'ye aldım benim bilgisayarımın şimdiki değeri 2000 TL. Ben aldığımda dolar 1.75 şimdi dolar 2.25 olmuş. Ben kupon istemiyorum yasal hakkım neyse onu verin ben bilgisayarımın değişimini yada muadil bir ürünle değişimini talep ediyorum beni farklı bir şeye zorlamaya hakkınız yok dedim. Kuponu tekrar uzattı ya alın yada gidin dedi.

Neyse biraz kısaltıcam biz baya bi tartıştık bana yaptığı terbiyesizlikleri direk söyliyeyim ben bu paraya aynı bilgisayarı alamam dedim bilgisayar 1300TL'e düşseydi gıkını çıkarmadan alırdın ama kuponu diyor şe..... beni madur etti birde çirkefleşiyor.Sonra ne dese beğenirsiniz. Bilgisayarı 1yıl kullanmışsınız hırpalamışsınız biz sizden fark almıyoruz zaten daha ne istiyorsunuz diyor. Adam benim hakkımı bana lütfuymuş gibi söylüyor ya. Bana sat bozuk bilgisayarı sonra gel bide pişkin pişkin benle böyle konuş. Ben size bilgisayar vermem gidin lenovodan alın yok bende bilgisayar diyor bağıra bağıra.

Hakkımı kullanıcam sen nasıl beni engellersin ya dedim avukatınla görüş git hakkını hakem heyetinde ara ben sana değişim yapmıyorum dedi kestirip attı bende hemen ablamı aradım avukattır. Ablamla görüştürücektim adamı hemen ben avukatla felan görüşmem dedi onuda kestirip attı.

Lanet ettim ama dahada vatanın kapısından girmem. P.tesi gidip hakem heyetine şikayet edicem onların anladığı dilden konuşucaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsafa93 -- 8 Şubat 2014; 23:22:16 >

• tüketici hakem heyetine git 2-3 ay sonra alırsın yeni pcni, ayrıca o şubeyi vatan computere şikayet edebilirsin.
  • Dostum bu işin peşini bırakma. Uğraş,diren. 2-3 ay geciksin boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana
  • Orda ağzına 2 tane çarpmak vardıda haksız duruma düşmediğin iyi olmuş hocam bilgisayarın ne arızası vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın arızası menteşe ve wireless adaptör sorunu. Servis 20iş gününü geçirince değişim hakkı istedim 40 gündür bilgisayarımı kullanamıyorum. Değişim raporu almamda 20 gün sürdü lenovo sağolsun.

Madem değişim için kupon veriyosunuz benim bilgisayarımın faturasını dolar üzerinden değerlendirinki madur olmıyalım siz fiyatları dolar üzerinden belirliyosunuz çok fark var aynı paraya i3'lü bilgisayar alırım dedim(benimki i7 güzel bi bilgisayardır) bana sen dolarmı ödedinde ben sana dolar üzerinden işlem yapayım veremem sana başka fiyat dedi. Peki dedim bunun dengi bir ürünle arasında ne kadar fiyat farkı var dedim ben bilmem dedi onuda kestirdi attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsafa93 -- 8 Şubat 2014; 23:57:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.