Şimdi Ara

Vatan bilgisayar iş görüşmesi ve mülakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arıyordum vatan bilgisayara da başvurmuştum donanım konusunda bilgiliyimdir yarın görüşmem var görüşmede ne sorarlar veya çalışan var mı ? Maaşları vs nasıldır bilgilendirir misiniz ?

Not:18 yaşındayım ve lise mezunuyum

• İnsanlara nasıl ürün kakalarsın, intel celeron işlemcili pc yi oyun bilgisayarı diye 2 katına fiyatına nasıl satarsın, hem kasa hem depo görevlisi hem reyon görevlisi hem temizlik yapar mısın, telefon alan kişilere yanında kasko kakalayıp daha sonra ekranı kırıldığında “müşteri hatasından dolayı kaskoya girmeyeceğini nasıl açıklarsın ?” Diye sorarlar.
  • İnsanlara nasıl ürün kakalarsın, intel celeron işlemcili pc yi oyun bilgisayarı diye 2 katına fiyatına nasıl satarsın, hem kasa hem depo görevlisi hem reyon görevlisi hem temizlik yapar mısın, telefon alan kişilere yanında kasko kakalayıp daha sonra ekranı kırıldığında “müşteri hatasından dolayı kaskoya girmeyeceğini nasıl açıklarsın ?” Diye sorarlar.
  • mesela Huawei için çalışan bana şunları söylemişti: "abi Huawei aynen Apple gibi, kendi ekosistemini sunuyo sana, Android gibi değil yani mis gibi kendi ekosistemi var" teknolojiden anlamayan kaç kişiye böyle ürün kaktırdı kim bilir. ama hepsi böyle değil. başka bi çalışan bana: "abi bu Huawei'leri alma, Gbox olsa bile sorun yapıyo google" demişti.
  • Ne sorarlar bilmiyorum ama etkili iletişim kurabiliyor musun, dış görünüşün nasıl vs bunlara bakarlar mutlaka
  • Top sakal ile gitmeyi unutma sakın. Sakalın yoksa bile takma sakal tak yine de top sakal ile git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.