Arkadaşlar 1 ay kadar önce vatan bilgisayardan yaklaşık 3000 liraya toplama bilgisayar aldım, 1 aydır keyfini süremiyorum, müşteri hizmetleriyle uğraşmaktan bıktım usandım konuyu uzatmadan;
windows 7 yi daha kurarken bile devamlı aldığım bir mavi ekran hatası var, işin garibi sistem ilk açılırken yaklaşık 3 defa windows logosunu geçtikten sonra mavi ekran hatası veriyor, sonrasında 20 kere de denesem bu sorunla karşılaşmıyorum, nitekim şu anda söz konusu bilgisayardan bu mesajı yazıyorum fakat denemelerin ertesi günü sabah ilk açışımda mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum.
aşağıdaki linkte dmp dosyaları mevcut, bu dosyaları açıp çözümleyebilecek olan biri varsa çok memnun olurum. Teşekkürler...
rapidshare. com/files/441329813/minidump.rar
servis parçalara degiştirmek zorunda yapamadıgı parçayı degiştirmesi lazm
Aynen değiştirmesi lazım.Nasıl yani çözemeyip olayı yapacak bişey yokmu diyorlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: orbital
Arkadaşlar 1 ay kadar önce vatan bilgisayardan yaklaşık 3000 liraya toplama bilgisayar aldım, 1 aydır keyfini süremiyorum, müşteri hizmetleriyle uğraşmaktan bıktım usandım konuyu uzatmadan;
windows 7 yi daha kurarken bile devamlı aldığım bir mavi ekran hatası var, işin garibi sistem ilk açılırken yaklaşık 3 defa windows logosunu geçtikten sonra mavi ekran hatası veriyor, sonrasında 20 kere de denesem bu sorunla karşılaşmıyorum, nitekim şu anda söz konusu bilgisayardan bu mesajı yazıyorum fakat denemelerin ertesi günü sabah ilk açışımda mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum.
aşağıdaki linkte dmp dosyaları mevcut, bu dosyaları açıp çözümleyebilecek olan biri varsa çok memnun olurum. Teşekkürler...
****. com/files/441329813/minidump.rar
Bence bir kamera(fotoğraf makinası ile) süreci kaydetip ve servise gönder pc ile birlikte. Direk mavi ekran hatası diye gönderirsen pek bi şey yapacakları sanmam, işletim sistemi hatalı diyerek tekrar kurup gönderirler. Benim başıma geldiği için biliyorum, mecburen, bir arıza olduğunu ve sizden kaynaklanmadığını iyice kanıtlamamız gerekiyor. Özellikle Yukarıda kaydettiğin süreçte pcde sadece işletim sistemi olursa ve bu durumda mavi ekran hatası olduğunu gösterirsen, en azından bahaneyi sonraki yüklediğin yazılımlarda aramazlar. Önemli olan servisi bir arıza olduğuna ikna etmek, gerisi kolay garantisi var ürünüzün nede olsa.