Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ile problem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 15.06.2010 tarihinde gece saat 1 de vatanbilgisayardan 3 adet ürün sipariş ettim, ürünler içinden 2 tanesi acil lazımdı, ertesi gün bana çok acil olmayan ürün ellerinde olmadığını bildirdiler, (e-mail yolu ile) ben de o ürünü daha sonra gönderebileceklerini taraflarına bildirdim, ellerinde olan 2 taneyi hemen göndermelerini rica ettim, fakat bana e-mail yolu ile öyle bir şeyin mümkün olmadığını faturanın hep birlikte kesildiğini söylediler saygı duydum. beklemeye başladım, ürünlerin 3üde perşembe günü stoklarına ulaştı, telefonla aradım ve cumartesi şehir dışına çıkacağımı ürünlerimin hemen kargolanmasını rica ettim , son derece kibar bi şekilde hemen kargolayacaklarını bildirdiler, akşam oldu hala kargolanmadı ve ben cuma günü tekrar aradım, yine aynı şekilde hemen kargolanacağını bildirdiler, şu an saat 8 ve hala kargolanmadı, 4 telefon 2 e-mail ile hemen kargolayacakları sözünden sonra hala kargolanmadığını görünce çılgına döndüm, taraflarına şu ana kadar görüştüğüm bütün müşteri temsilcilerinin isimlerini rica ettim, dava etmek istiyorum, bu firma benimle dalga mı geçiyor anlamıyorum, bu olay çok sinirimi bozdu. vatan bilgisayarın bu saygısızlığı çok can sıkıcı bu konuda elimden geleni ardıma koymayacağım , sizce hukuki ve tüketici hakları yasalarına göre neler yapabilirim? (konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere yazdıysam özür dilerim) arkadaşlar görüşleriniz nelerdir?

• Eğer vaktiniz varsa oraya gidip bağırıp çağırın, onları orada rezil etmek daha güzel olacaktır.. Üstüne de ürünlerin iptalini isterseniz diğer müşteriler de etkilenebilir.

Dava açarsanız uğraşmanız gerekir ve birsürü işinizden alıkoyabilir.

-
    Ben de anakart almaya gittim, adama özellikle sordum işlemcimi destekliyor mu diye, adam destekliyor dedi ve eve geldim anakart desteklemedi. (Araştırma fırsatım olmadığı için adama sormuştum orada.) Ürünü geri götürdüm, fırça attıktan sonra paramı aldım tıpış tıpış ödediler.
  • oraya gitme gibi bir imkanım yok. bulunduğum şehirde vatanbilgisayar yok. biraz önce genel merkezi aradım sorunu anlattım yine her zamanki gibi isim vermeyen biriyle konuştum, beni müşteri hizmetlerine yönlendirdiğini söledi beklemeye aldı. fakat telefon açılmadı şimdi arıyorum cevap vermiyorlar, ben bu firmayı hiç böyle bilmezdim. umarım bu başlığı mümkün olduğunca fazla kişi görür. neyin ne olduğunu herkes bilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenderRodriguez -- 18 Haziran 2010; 20:34:33 >
  • yıllardır vatandan alışveriş yaparım hem adamlar bilgili hem saygılı ama hiç netden alışverişim olmadı elden alırım hep çokta memnunum yakın zamanda yine alışveriş yapacağım
  • şimdi sonunda birine ulaştım, her türlü soruma yarın saat 10da arayın diye cevap verdi, rezillik hız kesmeden devam ediyor, bu olayın peşini bırakmayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.