Hemde Çok Şiddetli Bir Biçimde. Daha Öncede Konu Açmıştım Geçinemiyoruz İş Ortamında Diye. 30 Dk Önce Son Tartışmamızı Yaptık. O Bana Bende Ona Artık Umrumda Değilsiniz Gibi Laflar Söyledik. Onunda Hataları Var Benimde Ama Onun En Büyük Hatası Çok Sinirli Asabi Ve Deyimi Yerindeyse Artist Bir Usta Olması. Sonuç Olarak Kardeşlik Duygularımızda Bitti Gibi Birşey. Pek iyi Değilim beyler Bayanlar Yardım...
iş nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Alphanumeric
iş nedir?
Reklamcılık
quote:
Ve Abimle Ayrıldık
sana abi mi yok ayol
Olur öyle arada et tırnaktan ayrılmaz..
Kolay mı öyle pat diye aile ilişkilerinin bitmesi? Yumuşarsınız ikinizde
Eğer birbirinizin karakterine kişiliğine hakaret ettiyseniz aradan yıllar geçsede unutmazsınız. Onun yerine yaptığınız işi eleştirin, profesyonellik adına bu gerekir.
Aile fertleri arasına kesinlikle dargınlık küskünlük girmemesi gerekir, el adamı insana bir yere kadar dost olur.
her ne olursa olsun kendi adina yaptiklarindan dolayi abinden ozur dile o da belirli bir sure sonra kendi hatalarini dusunup anlayacaktir
Abi, abla, anne, baba, kardes, cocuk hayatinizda güvenebileceginiz tek insanlar eger kani bozuk degillerse kiymet bilmek gerekir, alttan almak, gurununu yerler altina almak gerekir. Zor gününde onlar yaninda olur ne sevgilin olur ne arkadasin...
quote:
Orijinalden alıntı: gamersbox Abi, abla, anne, baba, kardes, cocuk hayatinizda güvenebileceginiz tek insanlar eger kani bozuk degillerse kiymet bilmek gerekir, alttan almak, gurununu yerler altina almak gerekir. Zor gününde onlar yaninda olur ne sevgilin olur ne arkadasin...
Ağzına sağlık kardeş, ne güzel yazmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: heavy metal boy
quote:
Ve Abimle Ayrıldık
sana abi mi yok ayol
İş ile aile işlerini ayırmanız lazımdı. Eve gelince iş konuşursan sabaha kadar kavga edersin sabah oluncada hiçbirşeyi çözemezsin. İşi, işyerinde konuşun kavga edin tartışın orada kalsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme