Şimdi Ara

Vectra OPC mi Saab 9.3 Aero 2.8t mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vectra 2.0t aracımı bir iki ay içinde değiştirmeyi düşünüyorum. Son derece memnun olduğum bu araçtan sonra aynı ailenin bir üst gömleğine geçeyim diyorum ama bir türlü karar veremiyorum. OPC 280 HP, Aero 250 HP ancak Aero 1500€ yazılım ile 275 HP oluyor. Bugün Aero yu test ettim ve oldukça etkileyiciydi. OPC test aracını basın dağıttığı için biraz bekleyeceğim. Lakin OPC nin ayrı bir cazibesi var.

Siz ne önerirsiniz?

• bence vectra opc daha uygun bir seçim olur en azından satarken saabdan daha kolay elden çıkar. lakin vectra seneye kasa değiştiriyor biraz ölü yatırım gibi olcak bence biraz daha sabret yeni kasayı bekle bir v8 motordan bahsediyordu bi forum 3.0 litrenin altında birde v6 turbolar var dizel benzinli
  • BENCE VECTRA OPC AMA SAAB KÖTÜ DEĞİL.İKİSİDE GM'NİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk96 -- 20 Mayıs 2007; 21:05:31 >
  • saab tabiki konsolu yeter
  • şu an saab diyebiliriz.ama seneye vectra kasası değişince ne olur bilinmez.saabda yakın bir zamanda aracı makyajlayabilir.
  • saab da pek karizma yok yani ne bileyim tipi biraz eskiyi andırıyor insana bence basit bir tqasarımı var

ama opc ler resmen karizma abidesi kesinlikle opc
  • +1.Saab daha klasik görünüme sahip.Vectra daha karizmatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence saab.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.