Şimdi Ara

vectrama 215 yerine 205 lastik taksam mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vectrama 215 yerine 205 lastik taksam nasıl olur ne gibi avantaj ya da dezavantajları olur

• Aynı şeyi ben de düşünüyorum yeni lastik alırken.Bildiğim kadarıyla ertı ve eksileri şu şekilde olur.
    Artıları:ebattan dolayı daha ucuz,yakıt ekonomisi,daha sessiz sürüş.
    Eksileri:Yol tutuş azalır,fren mesafesi uzar biraz,görüntü basit olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

Aynı şeyi ben de düşünüyorum yeni lastik alırken.Bildiğim kadarıyla ertı ve eksileri şu şekilde olur.

+1 denecek baska sey kalmamıs.
  • Taksanız bir sakıncası olmaz, avantajı yakıt çok çok az düşer, yol sesi biraz azalır hatta farketmeyebilir, daha ucuzdur
    Dezavantajı: Yol tutuş bir miktar azalabilir, yanak yüksekliği (10mm*%55=5.5mm) düşer ve km sayacında hızınız olduğunuzdan daha çok görünür. Yani 100km/s ile giderken aslında 97 km/s (örnek verdim sadece) ile gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

Aynı şeyi ben de düşünüyorum yeni lastik alırken.Bildiğim kadarıyla ertı ve eksileri şu şekilde olur.

aynen katılıyorum.

amaç sadece ekonomi ise takın

maddi durum 2. plandaa ise orjinalden şaşmayın
  • 215 50 ise (bilmiyorum)

205 55 gibi yapınca lastik çapı değişmiyor. %1 filan oluyor o da çok etkilemiyor. bu şekilde ebat değişimi daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

215 50 ise (bilmiyorum)

205 55 gibi yapınca lastik çapı değişmiyor. %1 filan oluyor o da çok etkilemiyor. bu şekilde ebat değişimi daha iyi oluyor.

Şubat 15 'te satın aldığım vectramda 205 / 55 lastik var, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vectra c lerin orjinal lastik ölçüsü 215/55/R16 93h dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

Vectra c lerin orjinal lastik ölçüsü 215/55/R16 93h dır.

taksak nasılorjinali odur da 205 taksak nasıl olur diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

quote:

Lastik arabada önemli , hayati birşey şahsi fikrim burda ucuza kaçmayın orjinali hep daha iyidir.
  • quote:

quote:

ben onu başka soran biri için yazmıştım.

ekonomik durumunuz müsait ise orjinalini takın ayrıca aracı limitlerde kullanıyorsanız virajlara hızlı girmeyi seviyorszanız gene orjinali taraftarıyım.

ancak maddi durumlar bu sıralar biraz sıkıntılı ben aracımı zaten sakin sürüyorum derseniz 205 i de gönül rahatlığı ile tahabilirsiniz bir sıkıntı çıkartmaz. takan çok kişi duydum.

215 in pahalı olmasının bir diğer sebebide pek kullanılan ebat değil o yüzdende 205 ile arasında olması gerekenden daha çok fiyat farkı var. 205 ler daha yaygın.

seçim sizin.

• quote:

quote:

quote:

ben onu başka soran biri için yazmıştım.

ekonomik durumunuz müsait ise orjinalini takın ayrıca aracı limitlerde kullanıyorsanız virajlara hızlı girmeyi seviyorszanız gene orjinali taraftarıyım.

ancak maddi durumlar bu sıralar biraz sıkıntılı ben aracımı zaten sakin sürüyorum derseniz 205 i de gönül rahatlığı ile tahabilirsiniz bir sıkıntı çıkartmaz. takan çok kişi duydum.

215 in pahalı olmasının bir diğer sebebide pek kullanılan ebat değil o yüzdende 205 ile arasında olması gerekenden daha çok fiyat farkı var. 205 ler daha yaygın.

seçim sizin.

vallahi kardeş ben arabanın hakkını verenlerden değilim sınırım 120 dir arabayı hiç üzmem bu durumda 205 bana uygun sanırım

• sıkıntı çıkarmaz ozaman alabilirsin gönül rahatlığıyla
  • Hocam opel ile ilgili diğer sitelerde de aynı sorulardan bahsedilmiş, sadece çok az konfor ve yine az biraz yol tutuşun azalacağından dem vurulmuş, dediğiniz hız limitlerinde sıkıntı çıkarmayacaktır. Daha önce de yazdığım gibi benim aracımda da aynı ebat lastik mevcut. Markasıda Lassa Phenoma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.