Şimdi Ara

VEE SON YENİ NESİL SAMSUNG LED TV'LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak işte yeni nesil samsung 6-7 ve 8 serisi led tv modelleri.

YENİ SERİ 6-6000 LED

YENİ SERİ 7-7000 LED

YENİ SERİ 8-8000 LED

• Süper, kaynak varmı hocam???... Yada modellerin ayrıntılı özellikleri???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToranagaSama

Süper, kaynak varmı hocam???... Yada modellerin ayrıntılı özellikleri???

Aşağıdaki linkten gerkli bilgileri alabilirsin.Fakat özelliklerle ilgili detaylı bilgi geçilmemiş.
    Sadece 6 ve 7serisi ledlerin 120Hz olduğu,8 serisi led tv'nin ise 240Hz olduğu bilgisi verilmiş.

http://www.engadgethd.com/2009/01/07/samsung-stuns-with-6000-7000-and-8000-series-led-lcd-hdtvs/

• kasalar çok ince ve şık gözüküyor...
  • Samy USA serileridir+
  • İnce olsalarmış

Şaka bi yana gerçekten çok şıklar ama dışından çok içi önemli tabii:)O konuda da,teknik bilgiye sahip ustalar yorum yapar zaten.

Saygılar...
  • OLED'lerden önceki son basamak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni lcd alacaklar beklesin ama bende a656 var lcd nin arkasını görmüyorum digiplus ve notebook tan hd seyrediyorum full hd çözünürlükleride aynıysa fuzuli derim eğer lcd nin arkasını görmüyorsanız :)
  • Bu modellerin Türkiyeye gelmesi en az bi 6 ayı bulur herhalde... :(
  • modeller için birkac birseyde ben ekleyim

6000 serisi 32" 37" 40" ve 46"
    7000 serisi 32" 40" 46" ve 55"
    8000 serisi 40" 46" ve 55" modellerden olusuyor.

contrast orani 1 000 000:1 ve 3cm kalinligi var (hangi modelin veya modellerin emin deilim).
    ayrica usb 2.0 wifi be ethernet baglantilari olcak bu yeni serilerde

model olarakta LNXXB8000, LNXXB7000 ve LNXXB6000 seklinde isimlendirilecekler galiba cunku galiba diorum baska bir yerde de LE seklinde olcak die okudum

tvler icin ufak birde video
    http://fr.cinenow.com/videos/2030-samsung-led-240-hz-internet-tv-sans-fil-dlna-stand-2009

yilin 2. çeyreginden oncede piyasaya cikacagi beklenmiyor

• inşallah ful hd dönemi kapanır yerine full+full hd dönemi başlar bunlarla
  • Bütün ana üreticilerin modelleri önce USA da piyasaya çıkar,hatta bazı seriler Japonyada/Korede bile çıkmadan USA(Canada dahil)da
    çıkarlar+

O gürdüğünüz LN kodlar/model no.lar v.s ise US version lardır!
    Avrupa versionlar ise LE diye devam eder+

MainBoard lar birebir aynıdır(genelde)Chipset/Processor lerde aynıdr ama USA versionlar NTSC olduğu bazı özellik
    ve ilave renk ayar gibi değişik uygulama durumları vardır+

++
    CR ler yine "sallama" Dynamic değerlerdir!!

CR ler Native/ANSI olarak LED lerde yaklaşık 180.000/250.000;1 arasıdır!!!ancak bunlar tabiki çok yüksek CR değerleridir,CCFL ile aralarında
    bu konuda epeyi bir fark vardır++

Chipset/Processor konusunda ise yeni/gelişmiş v.s hiç bir şey yoktur,bunuda ayrıca belirteyim,sadece LED in getirdiği bazı avantajlar vardır!!
    Uyanık üreticilerde bunu bildikleri için Sharp hariç hiç birisi(Samy/Sony/Phil) bu konuda ileri-gelişmiş bir Processor üretimine gitmemişlerdir!
    Ben sürekli "erken" derken LED ler bu gibi sebeblerden dolayı "erken" diyorum şimdilik!!!

++
    İzlemeye devam edin,ama balıklama atlamaya kalkmayın üstlerine

Bu arada başlığı açan arkadaş>>başlığı lütfen değiştiriniz,cümle doğru olmamış>>şöyle yazabilirsin>>""Yeni model Samsung LED TV ler""
    Nesil olarak yeni değildir,zaten ilk LED ide Samy 2 sene önce çıkarmıştı(teknoloji olarakta yeni değil eskidir!) SON ise hiç değildir!

++

Selamlar

• Dizayn olarak gerçekten çok güzeller. Piyasada Samsung LCD'lerden daha şık, daha zarif, daha güzel tasarım görmedim şimdilik. En azından kendi zevkime göre diyeyim.

LED teknolojisi erken olabilir belki. Şimdiki 786 yada 956 tatmin edici ise ve standart CCFL teknolojisine göre daha iyi iş çıkartabiliyorsa, olgunlaştığında tam vazgeçilmez olacak.

Ayrıca bunlarla yahoo'dur, YouTube dur internete girilebilinecek sanırsam.
    Televizyon çağ atlamaya başladı vallaha.
    Acaba daha sonraki yıllarda daha neler eklenecek. Bunlar illaki 2-3 yılda bi panel aldıracak bizlere galiba... Hadi hayırlısı...
  • Erken aldık LCD leri...

Kesinlikle beklemek lazım, zamanla LCD denen teknolojinin emeklemeyi bırak debelendiğini stabil bir görüntü almanın düşük kontrast değerleri nedeniyle mümkün olmadığını görüyor insan.

CRT televizyonlar varken dertsiz tasasızdık şimdi elde kumanda akşama kadar ayar kasıyoruz.

Şimdi birde 2.000.000:1 dinamik kontraslı LED LCD ler peydah oldu 8000:1 aldık nooldu... yazık oldu :)

Gerçi onlarında bi ton sorunu olduğu söyleniyor ama LED ekranlı macbook kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim bugün kullandığımız LCD leri sulu götürür susuz getirir.
  • Kağıt gibi kasalar.
  • fiyatları ne olur acaba ?
  • Çok çekici duruyorlar :D odamdaki lcd tv yi değiştirmek için girişimde bulunacaktım her halde bunları beklerim sonuçta 32'' te bile led olacak ki A786 bile bu denli bence süper bir görüntüye sahipken bunlar nasıl olur kim bilir..
  • Gerçekten çok slim ve şık kasaları var, büyük odam için bu seriden 55 inch alabilirim, acaba ne zaman tr ye gelirler ki
  • (LED) Paneller Siyahlarda Tam siyah Daha nasıl Siyah başarısı Gösterir Paneller O tartışılır bence
  • olay budur işte. inş seneye fiyatlar düşerde alabiliriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.