Şimdi Ara

Vega 64?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 1400-1500 TL civarında temiz Vega 64 alınır mı ne düşünüyorsunuz? Sıfır kart almak istesen o paralara o performansın yanından geçecek ekran kartı pek yok malum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kartın referans tasarım olduğunu söylemeyi unutmuşum. Çok ısınıyor, çok gürültülü diyorlar da oyunu zaten kulaklıkla oynarım ses ve elektrik beni rahatsız etmez açıkçası. Isı durumunu bilemiyorum tabi.

• 1400 e bulduysan direk al.O fiyatlara bulabilceğini pek sanmıyorum ama.
  • Geçenlerde 1300 tl ye rx 590 sattım ben şahsen temiz vega 64 o fiyata kaçırma derin

• ikinci el forumda görmüştüm 1-2.
    şöyle diyim size.

direkt al düşünme
  • 1080 e denk
  • 1080 gibi ısınmayan, 2ghz'e çıkabilen kart varken, Vega 64'ün yüzüne bile bakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

1080 gibi ısınmayan, 2ghz'e çıkabilen kart varken, Vega 64'ün yüzüne bile bakmam.
    1080 in fiyatı hakkında bir fikrin var mı ?
  • İkinci elde aşağı yukarı ikisi de aynı fiyat, arada 500TL fark olduğunu mu sanıyordun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Şubat 2020; 11:28:21 >
  • en ucuz 1080
    en ucuz vega 64
    bence bilgilerinizi gözden geçirin, nvidianın ikinci el fiyatları da ateş pahası.

• 1080 custom Vega 64 referans tasarım üstelik 1450TL, ikisini bir tutuyorsan başka, ayrıca sahibinden ekran kartı alımı için uygun biryer değil, DH'in ikinci el forumunu baz alırım her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Şubat 2020; 12:14:17 >
  • 1070/1080 serisi bazı işlerde "aşırı" iyi,
    öyle %5-10-20-50 gibi farklardan bahsetmiyorum.
    f16 (Half precision floating point) performansına bir bakın.
    Adamlar bu kesim için ASIC üretti resmen.
    Yeni nesilede de "tensor core" ile gidiyorlar.
    CUDA ayrı bir hikaye.

Söylediklerimin oyun için bir avantajı yok.
    Farklı bir talep alanıdır. Fiyat/popülerlik üzerinde etkili olabilir.
  • Vatanda Vega 64 strix 2100 gibi bir fiyatti yanlış hatırlamıyorsam onu almak daha mantıklı

Edit: Fiyatı tekrardan artmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlkszhacker -- 4 Şubat 2020; 13:17:37 >
  • VEGA 64 al derim. GTX 1080'e denk performans veriyor. DX12 ve VULKAN oyunlar da verdiği performans GTX 1080 Ti ve GTX 2070 arası olabiliyor.
  • Alınır alınmaz değil ama sürekli oyun oynayan arkadaşlara ben özel soğutmalı kartları tavsiye ederim , benim gibi çizim yapan arada 1-2 saat oyun oynayan arkadaşlar için çok fark etmeyebilir.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Vega 56 seviyesine çekilip anca kullanılır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    O kadar sanmıyorum ama iyi bire kasa içi havalandırması şart blower fanlı kartlara.
  • Ses ve Aşırı güç tüketimi dışında değer fiyatına elbette. Ama sesinin çok yüksek olduğu söyleniyor kulaklıkla oynamıyorsanız benim gibi rahatsız eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.