Şimdi Ara

VENOM - Haftanın filmi - 4K indirimli fiyat - Sakın kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, iTunes'da bu hafta haftanın filmi olarak Venom: Zehirli Öfke seçildi. Haftanın filmi olarak hususi fiyatı 5,99 liradır. Film 4K çözünürlüğünde ve tabii dublaj ve altyazılı olarak geliyor. Marvel filmi.
    Alakalı film sayfası:
    Üste taşıyalım herkes faydalansın.
    İyi bayramlar.

• Herkes torrenten ücretsiz indiriyor kimse para vermez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Korsana, yani hırsızlığa, hayır. Korsan kullanım, çalmaktır. Bakınız ne güzel bir indirim. Normal şartlarda 19 liraya falan satılıyor. Üstelik yüksek kalite. Dahası bir deda satın alıyorsunuz ve ömür boyu size ait oluyor. Hatta miras dahi kalır. Şarkılar da buna dahildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilesenhe H kullanıcısına yanıt
    Size uzunca bi cevap yazardım ama gerek yok şuan ki ortamdan anlaman lazım tamam

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Lütfen öne çıkartalım, hak yemek istemeyenler görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilesenhe

Lütfen öne çıkartalım, hak yemek istemeyenler görsün.
    sen ne diyon
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Korsanı tercih etmek iatemeyip hak yemekten uzak duranlar diyorum, konuyu üste taşısak da faidelenseler.

• halilesenhe H kullanıcısına yanıt
    Dedim sana uzunca yazarım ama yok yazmicam değmez kısaca hak yemeyen kaldımı

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Dedim sana uzunca yazarım ama yok yazmicam değmez kısaca hak yemeyen kaldımı
    Herkes hak diyor, diye, biz de mi hak yiyelim? Birileri hep çalıyor, diye, biz de mi çalalım?

• Filmin yayın ve yapımında emeği geçen yüzlerce insan var. Gecesini gündüzüne katarak çalışıp ortaya bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Şimdi bu edebiyatı bizim gibi ortadoğu ülkelerinde hakkını alamayan emekçiler için yapmak doğru olur ama bahsi geçen filmde ışıkçısından, setçisine, özel efektçisinden oyuncusuna kadar herkes alın terinin karşılığını sonuna kadar, hatta fazlasıyla almıştır, bundan eminim. Zira iyi bir gişe yaptı. Ancak 5,99 lira gerçekten fena bir fiyat değil.

• Arkadaslar asgari ücret 2000 lira ulkede millet et ne onu unuttu filme kim para verir.

• Tamam kardeş sen korsan izlemeğe, çalmağa devam et. Etme isterim ama edecek gibisin. Ben çalmayanlara hitap ediyorum.

• quote:

Tamam kardeş sen korsan izlemeğe, çalmağa devam et. Etme isterim ama edecek gibisin. Ben çalmayanlara hitap ediyorum.
    Netflixim var oradan izliyorum ama sen millete hırsız demeye cok meraklisin gibi geldi bana. Parası olmayan ne yapsın indirim kovalayip film mi alsin durmadan? İnternet almakla bitmiyor amazon netflix disney+ spotify falqn derken e tabi arada oyun da almak gerekebilir ekonomi boyleyken ne yapmasini bekliyorsun insanların ot gibi yasasinlar mi? Sen herhalde winrara bile para verdin sanırım.

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Üstelik yüksek kalite. Ben bazılarında kötü yorum duydum. Beklenildiği gibi değildi, diye.........

• Ben korsana karşı çıkarak yalnız başkalarının değil, senin de hakkını savunuyorum. Siz ileride bir albüm yahut bir film çıkartsanız, korsan kullanımını ister misiniz? Şahsen ben istemem. Bu bir kitap için de aynı, müzik, film, dahası diğer sanatlar için de.
    Börgırkinge para verip kitap almayan korsan pdf okuyan (e-kitap satışları var, lakin ben kağıdı tercih esiyorum) her bir şeye para harcayabilenler var. Ben normalde 18.99 olan, DVDsi belki 35 lora olan bir filmi harikulade bir fiyattan almak müjdesini veriyorum. Dahası, bana saldırıyorsunuz. İşi siyasilere götürüyorsunuz, bunda ne denli haklısınız, tenkide girmem. Lakin görmekteyim ki bu sitede başka, bambaşka bir hava var. İfrata varan bir hava.
    Tek taraflı olmamak lazımdır. Hiçbir zaman! Vesselam.

• quote:

Ben korsana karşı çıkarak yalnız başkalarının değil, senin de hakkını savunuyorum. Siz ileride bir albüm yahut bir film çıkartsanız, korsan kullanımını ister misiniz? Şahsen ben istemem. Bu bir kitap için de aynı, müzik, film, dahası diğer sanatlar için de.
    Börgırkinge para verip kitap almayan korsan pdf okuyan (e-kitap satışları var, lakin ben kağıdı tercih esiyorum) her bir şeye para harcayabilenler var. Ben normalde 18.99 olan, DVDsi belki 35 lora olan bir filmi harikulade bir fiyattan almak müjdesini veriyorum. Dahası, bana saldırıyorsunuz. İşi siyasilere götürüyorsunuz, bunda ne denli haklısınız, tenkide girmem. Lakin görmekteyim ki bu sitede başka, bambaşka bir hava var. İfrata varan bir hava.
    Tek taraflı olmamak lazımdır. Hiçbir zaman! Vesselam.
    Tek taraflı olmamak lazim diyorsun kendi açımdan bakıyorsun olaya onu ne yapacağız? Ben bir urun sursem piyasaya parası olmayanların korsan kullanmasini umursamazdim hele Turkiye'den bahsediyoruz burada. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama asgari ucretle gecinen insanin halinden anlamak lazim. Tek taraflı bakmamak lazım vesselam.

• Zenginler çalamaz yoksullar çalabilir; böyle bir şey var mı? Hem korsanın tekli çoklu tarafı mı olur? Bakınız ben burada bir ucuzluk sundum. Alternatif var iken korsana başvurmak nicedir? Türkiyemiz, evet, başka memleketlere göre, Garp memleketlerine göre, ekonomik olarak felaket. Kahredici. Onların bir maaştan az bir paraya aldıklarını biz beş maaşla alabiliyoruz. Asgari ücretten bahsediyorum. Lakin vaziyet böyle iken mahvolmuş bir halde de değiliz. Film seyredecek cihazı bulabiliyoruz. Yani ölmüş değiliz. Ben inanıyorum ki gelecekte, gelecek, bu meseleler halledilecektir ki halledilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilesenhe -- 15 Ağustos 2019; 13:40:45 >
  • Apple TV kullandigimdan beri korsan kullanmamaya çalışıyorum. Netflix ve Prime da kullaniyorum bunlar bana yetiyor.

Eskiden çocukken param yokken korsanı overdik ama yaş ilerledikçe ve parada sağlam kazanınca korsani uzun zamandır kullanmıyorum. En son Chernobly malum ortamdan edindik onun dışında full orjinal. HBO içerikleri Apple TV+ ya gelir inşallah

Dijital platformlara alışınca korsan eziyet geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 15 Ağustos 2019; 13:50:15 >
  • quote:

Zenginler çalamaz yoksullar çalabilir; böyle bir şey var mı? Hem korsanın tekli çoklu tarafı mı olur? Bakınız ben burada bir ucuzluk sundum. Alternatif var iken korsana başvurmak nicedir? Türkiyemiz, evet, başka memleketlere göre, Garp memleketlerine göre, ekonomik olarak felaket. Kahredici. Onların bir maaştan az bir paraya aldıklarını biz beş maaşla alabiliyoruz. Asgari ücretten bahsediyorum. Lakin vaziyet böyle iken mahvolmuş bir halde de değiliz. Film seyredecek cihazı bulabiliyoruz. Yani ölmüş değiliz. Ben inanıyorum ki gelecekte, gelecek, bu meseleler halledilecektir ki halledilmelidir.
    Sen konuyu cek istedigin yere. Bu milletin en ufak bir eglencesi yok ne parasi var ne bir seyi her sey ates pahasi. Tek eglencesi var insanlarin film dizi onu da yargilamayin bari. Biz de elimizden geldigi kadar orijinal kullaniyoruz ama gunde 2 ve daha fazlasi film izleyen insanlar var hayati film dizi ile gecen insanlar var bunlarin cogu da genc ogrenci vs. nereden bulacaklar bu kadar parayi? Film dizi oyun disinda ne yapiyorlar baska? O cihazlari millet taksitle alip yillarca kullaniyor. Yokluk gormemissin herhalde sen dostum. Ha bir de son cikan nfa oyunun fiyatina bakabilirsin 500-600 civariydi bunu nasil alacak bir asgari ücretli? Ucuzlayana kadar multisinde adam kalmaz oynamaya resmen fakirlere hicbir sey yok ulkede. Herkesin maddi durumu yok ve bu bizim ulkemize de ozgu degil sen buraya 2 kurusa aldığın filmlerle hava atip millete hirsiz demeye gelmissin bence. WinRAR lisansini gorelim once ona da para vermissindir insallah yoksa ne oluyorsun merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 15 Ağustos 2019; 14:7:16 >

• Türkiye sanki açlıktan dökülüyor gibi konuşmalarınız yok mu beni benden alıyor resmen.

Ülkede herkes asgari ücretle çalışıyor gibi yorumlarda komik. Zamanında zemini sağlam yapsaydın da sende iyi yerlere gelseydin derler adama. Asgari ücretle çalışan adam zaten okumamamış iyi yerlere gelememiş birisidir gözümde adamlar 2000tl yerine kaç tl versin ki. 3000tl verseler 4000tl verseler yine mutlu olamazsınız siz.

yok et yiyemiyoruz da yok kimsenin eğlencesi yok muymuş muş muş azıcık sosyal olun herkesin eğlencesi var. Millet dışarıda spor yapıyor, bisiklet sürüyor, mangalını yapıyor, oturup yiyip içiyor, sinemaya oraya buraya gidiyor. Siz mağarada mı yaşıyorsunuz anlamadım gitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.