< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykuadam -- 25 Şubat 2018; 0:6:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykuadam -- 25 Şubat 2018; 0:6:45 > |
Poff mesajlara bak duyar kasma komik oluyor, madem bu kadar duyarlısın gerçek hırsızlara karşı neler yapıyorsun biraz bahseder misin ?
|
siyasete bağlayın diye yapmadım yazmadım.
parti tercihlerimizi sandıkta yaparız. ülkelerde toplumun %100 ünün seveceği benimseyeceği bir parti olamaz zaten her zaman bir azılı muhalefet olacak muhalefet olmakla namussuzluğa göz yumamam alkışlayamam çanak tutamam. benim oy vermediğim pari iktidarda diye ülkeyi namussuzlukların cirit attığı bir ülke haline gelmesine razı olamam bu ülke bizim hepimizin bu ülke hepimizin |
Davanızda haklı olabilirsiniz fakat şöyle bir problem var;
Vergiler çok yüksek ve küçük ölçekli işletmeler bu vergileri tam ödemeye kalktığı zaman iflas etmeleri veya batmaları kaçınılmaz derecededir. Muhakkak her insan kafeye gidiyor ve sadece çaya 4 5 TL para veriliyor. Nakit ödeme yapıldığı zaman bu kafelerin veya restoranların %90 ı yazarkasa fişi vermiyor. Bu kafelerin aylık veya yıllık cirolarını da herkes tahmin edebilir. Bence şikayet edilmeye cirosal anlamda büyük şirketlerden başlasanız daha mantıklı bir hareket olurdu. |
Esnafların neredeyse hiçbirisi vermiyor. Aynı hareketi bunlarada bekleriz
|
Yaptığım hareket için bir ödül veya takdir beklentim yok.
İhbar ederken soruluyor tazminat istiyormusunuz diye? Hayır cevabını verdim. Toplumsal bir farkındalık için yaptım. Ve yayınladım. |
Milletin ekmeğine göz diken bir ak gezen daha
O adamlar muhtemelen günlük fatura kesiyorlar.Haberin olsun. |
Emirönü tahtakalede onlarca dükkan vergi kaçırıyor replika/ kaçak ürünler satılıyor onları da bir ihbar etsene bak senin gizli tutulan kimliğini nasıl bulup tepene biniyorlar kendi yağında kavrulan insanları ihbar etmekle olmaz bu işler
|
Ulan bu ulkede yasayi uygulamak kurala uymak suc olmus baksana ergenlerin yorumlarina. Bide bunlara sorsan turkiyede hak hukuk kalmadi derler. Ulan sizin yuzunuzden kalmamis iste. Adam vatandaslik gorevini yapti diye linc etmissiniz.
|
Cesur yürekli arkadaşım benim afferin sana. Bu vergi kaçıran namussuzları iyi şikayet etmişsin. Şimdi senin kesin ticaret yapan bir yakının veya tanıdığın vardır. Emin ol onlarda vergi kaçırıyordur bir şekilde. Bana inanmıyorsan git kendilerine sor, söylerler. Şimdi git onları da şikayet et Tabi birazcık onurun varsa. Buraya yazmak kolay aslanım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 15 Şubat 2018; 2:1:21 > |
|
|