Şimdi Ara

Veri kurtarma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3tb seagate harici hdd dün disk birleştirme işlemi yaparken yarıda iptal ettim sonra hdd i çıkardım tekrar taktığımda çalışmıyordu...
    disk bilgisayarımda görünmüyor ama yönette görünüyor fakat 3.86gb olarak görünüyor tb olarak değil gb olarak görünüyor...
    r studio ile taradım olmadı easyrecover olmadı test disk olmadı.. herhangi bir öneriniz var mı ne yapmam lazım...
    https://store.donanimhaber.com/5e/ce/96/5ece9698a5d75f6566803470741c6c7a.jpg
     Veri kurtarma...

• Eğer üstüne veri yazmadıysan kurtarırsın. R-Studio ile benim kurtaramadığım veri olmadı daha. Yavaş full taratma yapınca ne diyor R-Studio.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    diski tarattım fakat root haricinde bişi bulamadı üstüne birşey yazmadım ama diski sata girişinden bir pc ye takmak lazım bende kasa yok yarın birinden bir kasa bulup tekrar deneyeceğim diski bakalım ne olacak nas alacam artık bu nedir ya tonlarca disk bozuluyor verileri kurtarmak için uğraş dur işin yoksa
    tavsiye edeceğiniz etkili bir program varmı daha başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herschell

diski tarattım fakat root haricinde bişi bulamadı üstüne birşey yazmadım ama diski sata girişinden bir pc ye takmak lazım bende kasa yok yarın birinden bir kasa bulup tekrar deneyeceğim diski bakalım ne olacak nas alacam artık bu nedir ya tonlarca disk bozuluyor verileri kurtarmak için uğraş dur işin yoksa

getdaback (ntfs ve fat32 versiyonları) şuana kadar kurtaramadığım veri olmadı. verilerini birebir klasör olarak geri alıyor.tabi veri yazılmamış olacak üzerine raw halinde olsa bile geri alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

quote:

Orijinalden alıntı: herschell

getdaback (ntfs ve fat32 versiyonları) şuana kadar kurtaramadığım veri olmadı. verilerini birebir klasör olarak geri alıyor.tabi veri yazılmamış olacak üzerine raw halinde olsa bile geri alır.

deniyeceğim kardeş sağol üzerine veri yazılmadı diskin ama sanırım disk birleştirme yaparken adresleri karıştırdı deneyeceğim dediğini çok tşk ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 12 Nisan 2015; 19:51:19 >

• MFT table zarar görmüşse bu veri kurtarma programları ile geri gelmesi zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.