Şimdi Ara

Veri Kurtarma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarımdan silmem gereken bazı dosyaları sildim.Acaba tekrar nasıl o dosyalarıma ulaşa bilirim.Gerçi internetten biraz araştırdım datarecovery diye bir program varmış.ama benim indirdiğim demo olduğu için recovery kısmı çalışmıyor.sadece dosyaları gösteriyor.acaba ful versiiyonunu nerde bulabilirim

• dostum oncelikle istedigin illegal :) burada veremeyiz. fakat eger sadece geri donusum kutusundan sildiysen (yani format atmadiysan uzerine) bir cok program var free olarak geri alabilecegin

EDIT: Buraya tiklayarak benim kullandigimi indirebilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 9 Ağustos 2006; 15:34:51 >
  • Ya yanlis hatirlamiyosam DOS komutundan all format tı herhalde bu tür bi komutla sildiklerini geri alabiliyodun ama yalis olabilir yinede daha deneyimli bi ark varsa bizi aydinlatirsa sevinirim
  • ben magic recovery kullanıyorum, gayet başarılı bir program, eğer üzerine yani veri yazılmamışsa kurtarma şansınız çok yüksek, ama full sürümünü bulmanız lazım
  • arkitrom arkadasin dedigi gibi eger freeware olmayan bisey istiyosan (kaliteli:)) Active Undelete en iyis ,;)
  • Veri kurtarma olayında easy recovery pro. üstüne tanımam bu konuda. Programın full sürümünü nete vermiştim. Ama linki aklımda yok şu an. Akaşama yazarım sana cekersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Kapalı Telefondan Veri Kurtarma!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.