HERKESE ÇOK SELAM, 2002 MODELFOCUS GHİA SAHİBİYİM,ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM,LPG İLE ARAM GAYET İYİ,YANLIZ ARTIK ARABAYA SIĞAMAZ OLDUK VE BÜYÜTMEK NİYETİNDEYİM,AMACIM 2008 VEYA 2009 VERSO ALMAK(VEYA C-MAX)BAZI SORULARIM OLACAK VERSO KULLANAN ARKADAŞLARA YANITLARSANIZ SEVİNİRİM.
1.VERSO COMFORT İLE ELEGANT ARASINDA ÇOK FARK VARMI? 2.VERSO LPG PROBLEMİ ÇIKARTIYOR MU? 3.BAKIM MASRAFLARI VE YEDEK PARÇA DURUMU NASILDIR? 4.KRONİK ARIZASI VAR MIDIR? 5.BAKIM PERİYODLARI NEDİR?
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
VERSO ELEGANT en üst donanımlısı FARKI:(perde hava yastık,VSC,TRC,Fren destek, Otomatik klima,Yağmus sensörü,hız sabitleyici )oto yollarda tadına doyulmuyor, imkanın elverirse tavsiye edrim.2007 den beri kullanıyorum her yönüyle memnunum sadece iki yönden şikayetim var 1. Manevra kabiliyeti az 2.şehir içi kısa mesafeli kullanımlarda yakıtı fazla Bildiğim yaşadığım herhangi bir arızası yok bu gün yeni alsam gene bu kasayı alırım yeni kasanın yan profilden bakınca bana reno scenicin burnuna benziyormuş izlenimi veriyor.ayrıca göstergeleri hiç aile arabasın gitmiyor