Şimdi Ara

Vestel Akıllı Saat 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• saat ile ilgili birkaç yorum;

Ürünün ekranı OLED değil. Çözünürlüğü oldukça yüksek. 1,55" büyüklükte 320x360 pixel. OLED olmadığı için özellikle karanlık ortamda yüksek backlight açarsanız ışık sızması çok belirgin oluyor ve siyah performansı yok oluyor. Kasa alüminyum vs. değil, plastik. Kordon yumuşak ve kaliteli. Siyah yedek kordon çıkıyor.

Titreşim kapatılamıyor. Özellikle BT bağlantı koptuktan sonra saat tekrar bağlandığında bütün whatsapp bildirimlerini arka arkaya alıyor ve uzunca bir süre zırıltı şeklinde titriyor.

Mağazadan arayüz indirebiliyorsunuz. Ancak inen arayüzü hafızada tutmuyor. Saat üzerinden değiştiremiyorsunuz. Tekrar tekrar mağazadan indirip kurmak gerekiyor.

Bildirim olayı çok kısıtlı. SMS, whatsapp vb. temel uygulamalar var sadece. Telegram yok, bonus flash yok. 7-8 uygulama dışında hiçbiri yok.

Ekran menü geçişlerinde sekme mevcut. Bazen dokunmatiği algılamakta zorlanıyor.

Çağrı bildirimi mevcut. Ancak çağrıyı reddetmek istediğinizde ve saatten kırmızı reddet butonuna bastığınızda bazen sadece saatten iptal ediyor, telefon çalmaya devam ediyor. Bazen telefondan da kapatıyor. Stabil değil.

Son olarak pil yoğun titreşimde ve bildirimde ortalama 3 gün gidiyor. %30 a düştükten sonra epey bir süre daha gidiyor. 30'a düştü diye şarja takmaya bence gerek yok. Batarya dilimleri eşit bölünmemiş. Bu yüzden 2 gün gidiyor diyen arkadaşlar mevcut olabilir.

Ben birini nadiren bloklarım, eğer birine blok atmışsam sağlam bir sebebi vardır (Vatanını, milletini seviyorum diye beni bloklayanlar gibi değil yani ;)

Yerli üretim arabaya sırf kendi zihniyeti piyasaya hakim değil diye yumurta atanlarla, yerli üretim alınmaz tu kaka diyenler aynı makinadan seri üretim çıkan defolu mallardır.

Ayrıca dünya üzerinde bana tek bir marka gösterin Çin'de üretilmiyor olsun, mesele Çin ise şayet Apple da alınmaz, Mac de alınmaz, intel de alınmaz amd de alınmaz! Böyle bir kafa var mı ya?

Yerli olan yerli değilmiş bilmemne, dünya üzerindeki arabaların pek çoğu Türk çeliğinden üretiliyor o zaman onlar da desin "Bu araba Türkiye'de Türk çeliğiyle üretilmiş almayın"!

Yazık yıl 2023 olmuş millet Marsa gidiyor biz hala saçla sakalla uğraşıyoruz ya!

Klasik bir giriş olacak ama ELİN GAVURU yapmadığı şeyleri yaptık diye uyduruyor bir de üzerini süslüyor, vatandaşı da bunu bildiği halde bu yalanla övünüyor AMA DÖNÜP bizim millete bakıyorsun olanı kötülüyor, yapılanı aşağılıyor, hani sen vatanseverdin, hani milliyetçiydin, hani Atatürk'ün açtığı yolda ileri gidiyordun? Evet ileri gidiyorsunuz ama O'nun yolunda değil!

Artık şu linç kültürünü bırakın..

Saate de baktım tam bir f/p ürünü 500liraya anca bu olur, ne bekliyorsun? Ayrıca Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde binlerce yorumu satın alamazsın, ne ürünler var millet yerin dibine sokuyor ama ne ürünler var millet ayakta alkışlıyor, bizim milletimiz eleştiriyi de övgüyü de gerekene yapıyor, ben bir ürün 50den fazla yorum almışsa ve puanu 4.2'yi falan geçmişse gözüm kapalı alıyorum, şükür de güzel çıkıyor mesela geçen GS8+ saat aldım, gayet memnunum..

Forumu ibretle izlerken yorum yazmıyım diyordum ama bir söz söylemek lazım, hep bakıyorum kötücül yorumlar yayılmış, bırakın da bizim doğruyu savunduğumuz sözler de etki yapsın..

DH SAHİPSİZ DEĞİL ;) İYİ FORUMLAR.

• Vestel alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel alınır.

• Vestel candır.

• Vestel saldır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt

neden alınmaz? yada alınırsa ne alınır bu fiyat bandında bilgi verebilirseniz, biz de faydalanmak isteriz.

• coolboy88 C kullanıcısına yanıt

Konu Trollüyor hocam neden alınmasın evde 8 yıllık vestel lcd ve ketıl hala çalışıyor. Ucuzsa fp ise gözünün yaşına bakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 18 Mayıs 2023; 10:18:51 >
  • saat ile ilgili birkaç yorum;

Ürünün ekranı OLED değil. Çözünürlüğü oldukça yüksek. 1,55" büyüklükte 320x360 pixel. OLED olmadığı için özellikle karanlık ortamda yüksek backlight açarsanız ışık sızması çok belirgin oluyor ve siyah performansı yok oluyor. Kasa alüminyum vs. değil, plastik. Kordon yumuşak ve kaliteli. Siyah yedek kordon çıkıyor.

Titreşim kapatılamıyor. Özellikle BT bağlantı koptuktan sonra saat tekrar bağlandığında bütün whatsapp bildirimlerini arka arkaya alıyor ve uzunca bir süre zırıltı şeklinde titriyor.

Mağazadan arayüz indirebiliyorsunuz. Ancak inen arayüzü hafızada tutmuyor. Saat üzerinden değiştiremiyorsunuz. Tekrar tekrar mağazadan indirip kurmak gerekiyor.

Bildirim olayı çok kısıtlı. SMS, whatsapp vb. temel uygulamalar var sadece. Telegram yok, bonus flash yok. 7-8 uygulama dışında hiçbiri yok.

Ekran menü geçişlerinde sekme mevcut. Bazen dokunmatiği algılamakta zorlanıyor.

Çağrı bildirimi mevcut. Ancak çağrıyı reddetmek istediğinizde ve saatten kırmızı reddet butonuna bastığınızda bazen sadece saatten iptal ediyor, telefon çalmaya devam ediyor. Bazen telefondan da kapatıyor. Stabil değil.

Son olarak pil yoğun titreşimde ve bildirimde ortalama 3 gün gidiyor. %30 a düştükten sonra epey bir süre daha gidiyor. 30'a düştü diye şarja takmaya bence gerek yok. Batarya dilimleri eşit bölünmemiş. Bu yüzden 2 gün gidiyor diyen arkadaşlar mevcut olabilir.

• Vestel bu alanda uretici degil. Telefon vs alanindaki calismalari ortada.

Bu konuda sureklilik,guncelleme. vs onemli. Arti cinden alip fason uretmesi de degil konu. Fp urunler degil.

• Urun yorumları bir garip. Hep olumlu ve uzun uzun yazılmış. İlişkilendim doğrusu..

• Ben birini nadiren bloklarım, eğer birine blok atmışsam sağlam bir sebebi vardır (Vatanını, milletini seviyorum diye beni bloklayanlar gibi değil yani ;)

Yerli üretim arabaya sırf kendi zihniyeti piyasaya hakim değil diye yumurta atanlarla, yerli üretim alınmaz tu kaka diyenler aynı makinadan seri üretim çıkan defolu mallardır.

Ayrıca dünya üzerinde bana tek bir marka gösterin Çin'de üretilmiyor olsun, mesele Çin ise şayet Apple da alınmaz, Mac de alınmaz, intel de alınmaz amd de alınmaz! Böyle bir kafa var mı ya?

Yerli olan yerli değilmiş bilmemne, dünya üzerindeki arabaların pek çoğu Türk çeliğinden üretiliyor o zaman onlar da desin "Bu araba Türkiye'de Türk çeliğiyle üretilmiş almayın"!

Yazık yıl 2023 olmuş millet Marsa gidiyor biz hala saçla sakalla uğraşıyoruz ya!

Klasik bir giriş olacak ama ELİN GAVURU yapmadığı şeyleri yaptık diye uyduruyor bir de üzerini süslüyor, vatandaşı da bunu bildiği halde bu yalanla övünüyor AMA DÖNÜP bizim millete bakıyorsun olanı kötülüyor, yapılanı aşağılıyor, hani sen vatanseverdin, hani milliyetçiydin, hani Atatürk'ün açtığı yolda ileri gidiyordun? Evet ileri gidiyorsunuz ama O'nun yolunda değil!

Artık şu linç kültürünü bırakın..

Saate de baktım tam bir f/p ürünü 500liraya anca bu olur, ne bekliyorsun? Ayrıca Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde binlerce yorumu satın alamazsın, ne ürünler var millet yerin dibine sokuyor ama ne ürünler var millet ayakta alkışlıyor, bizim milletimiz eleştiriyi de övgüyü de gerekene yapıyor, ben bir ürün 50den fazla yorum almışsa ve puanu 4.2'yi falan geçmişse gözüm kapalı alıyorum, şükür de güzel çıkıyor mesela geçen GS8+ saat aldım, gayet memnunum..

Forumu ibretle izlerken yorum yazmıyım diyordum ama bir söz söylemek lazım, hep bakıyorum kötücül yorumlar yayılmış, bırakın da bizim doğruyu savunduğumuz sözler de etki yapsın..

DH SAHİPSİZ DEĞİL ;) İYİ FORUMLAR.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Sevdiğimi öve öve bitiremem…

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

ilk 4 yorum noktalama işaretlerine kadar o kadar özenli yazılmış ki kolpa olduğu çok belli. hatta inandırıcı olsun diye de aralarda kötü yanlarını da yazmışlar. hb'de herkes görsün diye en üst yorumlara koymuş. vestel de kuru kuru eyvallah demiyordur tabi hb'ye mamasını veriyordur ve el birliği ile kendi vatandaşını kandırmaya devam ediyorlar.

• vestel beyaz eşyada söz sahibi olmasına rağmen her konuda mesafeli durduğum bir markadır, ancak 500 liraya sattığı bir cihazı benzer fiyat sınırlarındaki ürünlerle karşılaştırmak daha iyi olacaktır.

Bana kalırsa vestel alacağınıza akıllı saat almayın.

• Dj_Mami kullanıcısına yanıt

Vestel Akıllı Saat 2 

• Vestel alacak kadar zengin değilim

• bende hala 1. versiyonu var. benim gibi sadece adım saysın saati göstersin diyenlerdenseniz vestel candır hem ince değil normal apple gibi geniş ve şık. 2. versiyon daha güzelmiş

Vestel Akıllı Saat 2
  • soniquakee kullanıcısına yanıt
    ne alakası var, 6 ay önce mi giriş yaptınız ülkeye ?? vestel yüzünden telefonlara ek vergi geldi (ya da vestel bahane gösterildi) toplumun nefret nedeni budur. hayır rakiplere göre ucuz olsa neyse, yine tercih edersin.

• bunu alana kadar şu çakılmış epıllara bakmak sanki daha mantıklı sonuçta aynı yerden geliyorlar :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.