Şimdi Ara

Vestel Driver Niye var anlamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel Driver Niye var anlamadım.Giriş yapamıyoruz,çok kısıtlı yazılımlar,Güncelleme çok geç,Yine soruyorum Vestel Driver Niye var anlamadım.

• support.vestel'e geçiş yapmaya çalışıyorlar normaldir.
  • Ado bey:seri no:7810253 700068 ile hiç bir yazılım bulamıyorum,Sayfa olumlu olumsuz bir mesaj da vermiyor,Seri noyu yazıyorm bir sonuç alamıyorum.Bunu demek istemiştim,İlginize teşekkürler.
  • Vestel ile vesteldriver in ilgisi varmı?
  • Vestel ürünü aldığında yazılım desteği falan alamatacğını herkesin bilmesi gerekir,

Tvlerde misal menüde yazılım güncelleme seçeneği var ama herkes nette güncel yazılım aramakta,

Güncel yerel uygulamaları bile sistemine entegre etmeyen bir kurum, ne beklersiniz ki işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Eleştirmemize rağmen hiç cevap ve sonuç alamıyoruz,Bildiklerini okuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas28

Eleştirmemize rağmen hiç cevap ve sonuç alamıyoruz,Bildiklerini okuyorlar.

Vestel'in tvsi sadece led ekran ve ya uydu alıcılı tv olarak kullanmak için alınır, bundan fazlası için asla ve asla alınmaz,

Smart hiçbir özelliği işe yaramaz, hatta soundbar, ses sistemi, kulaklık uyumu için herhangi bir otomatik çalışan sistemleri yok,

Yazılım içinde otomatik güncelleme sistemleri var, ama güncelleme falan gelmiyor, forumlarda falan sanki çin malı yazılım desteği olmayan bir ürün almışlar gibi yeni sürüm arıyor insanlar, çoğu cihazda daha hdmi koruması için güncelleme yayınlayacaklarına servis çağırın yükleriz diyorlar, bazı servislerin o güncellemeyi elinde bulundurdukları da yok,

Vestel tv alacaksanız eğer adam gibi sağlam bir android box cihazınızda elinizde olsun,

Ya da vestel harici bir marka alın,

Artık hak ediyor tüm eleştirileri vestel, diğer markalar belki internet yoksa diye uydu üzerinden güncelleme veriyor, bu kadar da olmazki,

Ayıptır yahu, bu çağda hdmi uyumsuzluğu gibi bir şey nasıl düzeltilmeden satılır

Aynen dediğiniz gibi ne desek boş,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu özelliklerde tv box var mı ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.