Şimdi Ara

Vestel ile Smart Center, 3D ve 4K televizyonları konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vestel ile tablet bilgisayar ve akıllı televizyon entegrasyonu sağlayan Smart Center teknolojisini, 3D teknolojisinin kullanım yaygınlığını, 4K televizyonları ve bu alandaki yeni gelişmeleri ile konuştuk.

• Vestel güzel marka.

• Vestel güzel de servisleri halen spot mağaza işletmeciliğiyle çalışıyor, bölge müdürlüklerim aramadan bir yerlere başvurup bir tarafınızı yırtmadan iş yaptırmak çok zor.
  • Tasarım olarak resmen domates kasasından haliice tv'ler üretip sonrada sevsenizde sevmesenizde aktif/pasif 3d tv ler piyasayı domine etmişken "tüketici istemiyor" demek en basit tabirle milleti "saf" yerine koymaktır! Fiyat avantajı makası daraldıkça bakalım "ben ne üretsem millet onu alır" mantığındaki vestel nasıl tv satacak merak ediyorum!
  • Daha adam gibi hd yayın yok Türkiyede. Hd altındaki kanalların çoğu adam gibi hd yayın yapmıyor. Mesela A haber. Stüdyo çekimleri kaliteli iken ajanslardan gelen görüntüler 10 yıllık kamera ile çekildiğinden çamur. Benzer şeyleri diğer hd kanallar için söylemek mümkün. Sonuç olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da Dünyanın geri kalanına ayak uyduramıyoruz.

• tvler milyon dolarlari abuk subuk dizilere akitacaklarina adam gibi yatirim yapsalar daha kaliteli yayin izleyebiliriz ama onlar islerine geldigi gibi para harciyolar.
  • Dünyadaki 10 markanın yarısından fazlasına ne üretiyorlar merak ettim doğrusu fason üretim mi? yoksa sıfırdan tasarlanmış ve tamamı yerli imkanlarla üretilen led oled gibi teklonojiler mi? ayrıca 3d yi üzerine bu kadar fazla yatırım yapılıyorken ve bütün tepe markalar geliştirmeye çalışıyorken sanki gereksıizmiş gibi lanse etmek ne demektir.Vestel üzerindeki kalitesizlik algısını yıkamadığı sürece isterse uzaya çıkan televizyonlar yapsın nafile önce bundan kurtulması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Daha adam gibi hd yayın yok Türkiyede. Hd altındaki kanalların çoğu adam gibi hd yayın yapmıyor. Mesela A haber. Stüdyo çekimleri kaliteli iken ajanslardan gelen görüntüler 10 yıllık kamera ile çekildiğinden çamur. Benzer şeyleri diğer hd kanallar için söylemek mümkün. Sonuç olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da Dünyanın geri kalanına ayak uyduramıyoruz.

Hd yayını geçtim daha doğru düzgün 16:9 yayın yok, kare ekran kullanan kaldı sanki bu devirde... Çoğunluk 16:9 kullanıyorsa ona göre yayın yapacaksın.
    Neyse ki tv platformları var da discovery ng falan izleyebiliyoruz, onlar da olmasa tv izlenmezdi herhalde kare formatlı pembe dizilerden.
  • Oled Tv yapana kadar Vestel almam.

• tabletten tv ye görüntü aktarımını nasıl yapıyor bunu söylermisiniz.ek aparatmı takıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -VesselaM-

Dünyadaki 10 markanın yarısından fazlasına ne üretiyorlar merak ettim doğrusu fason üretim mi? yoksa sıfırdan tasarlanmış ve tamamı yerli imkanlarla üretilen led oled gibi teklonojiler mi? ayrıca 3d yi üzerine bu kadar fazla yatırım yapılıyorken ve bütün tepe markalar geliştirmeye çalışıyorken sanki gereksıizmiş gibi lanse etmek ne demektir.Vestel üzerindeki kalitesizlik algısını yıkamadığı sürece isterse uzaya çıkan televizyonlar yapsın nafile önce bundan kurtulması lazım.

Çok doğrusun kardeş. Bir vestel çalışanı olarak sana sonuna kadar katılıyorum. Vestel %88 fason üretim yapan bir şirket. Yerli yapım desede tabletler için alakası yok! Çünkü tabletler Türkiye'de üretilmiyor. Dediğin gibi önce üzerindeki kalitesizlik lafından kurtulmalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Daha adam gibi hd yayın yok Türkiyede. Hd altındaki kanalların çoğu adam gibi hd yayın yapmıyor. Mesela A haber. Stüdyo çekimleri kaliteli iken ajanslardan gelen görüntüler 10 yıllık kamera ile çekildiğinden çamur. Benzer şeyleri diğer hd kanallar için söylemek mümkün. Sonuç olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da Dünyanın geri kalanına ayak uyduramıyoruz.

lig tv hd izledinizmi... birde ona bakın bence adam gibi hd yayın var.

• quote:

Japonlarda bedava FHD yayın akışı var ama bizim ülkemizde ki uyanık d smart HD yayını parayla veriyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Vestel güzel marka.

Ama bu yöneticilerle olucak iş degil bu

• Beyler televizyonu incelemeden gereksiz yorumda bulunmayın piyasann en iyi televizyonlarından birisini şuan yapmış bulunmakta vestel Allah nasip edersede bi dahaki ay 120 ekranlık modelini alacam fiyatı 2600 liradan gelecek yeni üretimlerin o fiyata lg yada samsung ta alabilirim peki niye almıyorum hepsinden daha net parlak bir görüntüye sahip olduğu için pixelence ın yaptığını halada çoğu firma yapamıyor ondan bi test edin sizde

Birde yöneticilerden detaylı bir inceleme videosu isteriz oda yapılsa tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: myth_237

quote:

Orijinalden alıntı: -VesselaM-

Dünyadaki 10 markanın yarısından fazlasına ne üretiyorlar merak ettim doğrusu fason üretim mi? yoksa sıfırdan tasarlanmış ve tamamı yerli imkanlarla üretilen led oled gibi teklonojiler mi? ayrıca 3d yi üzerine bu kadar fazla yatırım yapılıyorken ve bütün tepe markalar geliştirmeye çalışıyorken sanki gereksıizmiş gibi lanse etmek ne demektir.Vestel üzerindeki kalitesizlik algısını yıkamadığı sürece isterse uzaya çıkan televizyonlar yapsın nafile önce bundan kurtulması lazım.

Çok doğrusun kardeş. Bir vestel çalışanı olarak sana sonuna kadar katılıyorum. Vestel %88 fason üretim yapan bir şirket. Yerli yapım desede tabletler için alakası yok! Çünkü tabletler Türkiye'de üretilmiyor. Dediğin gibi önce üzerindeki kalitesizlik lafından kurtulmalı...

evde hersey vestel ama smart tvsı googleye gırmıyor cok sacma bı durum.ya yazılımı gelıstır yada smart tv dıye satma kardesım.ayrıca you tubede donuyor.sınırsız ınt.yanında old halde.3d tvlerde web tarayıcı varmıs guya.42pf7017 modelınde nıye yok.bıde buzdolabı cok kalıtesız yav arkadas buzdolabı 3 senede kuru ortam ustelık paslanırmıya servıs 50 kere kapagını degıstı gene aynı hıgh glos kaplaması soyuluyor.sapı kopuyor modelı rına 465 hg.ama ankastresının camasır mak.bulasık mak elektrık sup. Iyı.tv de smart özellıgını saymazsak super goruntu kalıtesı.sımdılık bukadar....t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 20 Ocak 2013; 22:14:13 >

• VESTEL 4K ULTRA HD 84UHD9599modelinin çok agresif bir fiyatı var ama insan güvenip alamıyor. Yurtdışındaki güvenilir ve profesyonel düzeyde inceleme yapan sitelerde adam yerine koyup incelemiyor. Ne çıkarsa bahtıma diyede 30bin TL verilmez.
  • pazarlamadan sorumlu genel mudur yardimcisinin kullandigi kelimeler, konusma tarzi hic profesyonel degil. sanki mahalle delikanlisi gibi konusuyor.. videoyu dikkatlice izleyen herkes bunu farketmistir eminim. yerli mali ulkemin insanlarinin emegi diye lg samsung vs almak yerine 55pf9090 modelini almayi dusunuyordum ama bu adamin konusmasindan sonra markaya olan guvenim sarsildi. boyle magandalarin yonetiminde oldugu bir urunu almak gibi bir hata yapmayacagim. yazik diyorum sadece...

• quote:

Digiturk te minumum. 30 hd spor dizi film kanalı var uydudan maalesef.yok dencek. Kadar az

• bende çok kararsız kaldım alayımmı almayımmı paramı boşuna gitmesini istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.