Veterinerlik okuyan arkadaşlar yardimci olabilir mi iş olanakları neler bunlari arastirdim tabi okuyan biriyle görüşmek istedim
En çok iş bulan bölümlerin başında geliyor zaten , maddi açıdan da kolay kolay sıkıntı yaşayacagini sanmıyorum. Tek şart hayvanlari gercekten seviyor olman bence :)
Detayli bir anlatim icin ayrı konu açicam müsait olunca. Bence saglik alani isteyip gelmeyenler icin 40 100k bandında en doğru seçim gibi duruyordu .
Veterinerlik değil veteriner hekimlik diyelim.
Aynen hocam , ama pek dikkat edilmiyor genel olarak , halk alışmış
Veteriner fakültesi çok ağır düzenli çalışma gereken bir fakültedir. Kpss atamaları iki yılda iki üç kez olur , 73 ile en düşük atama olur . Akademisyenlik de önü açık bir bölümdür.
Veteriner Hekimlik okuyan varsa hangi unide okudugunu yazabilir mi
fakültenin adı veterinerlik fakültesi neyin duyarı bu
Veteriner hayvan demektir. Veterinerlik denilmez . Veteriner hekimlik denir. Duyar kasma filan yok.
valla hocam veterinerler çok tetikleniyor bu mevzudan. Ben her veterinere gittiğimde veteriner bey diyorum gözü seğiriyor adamın hahaha
Veteriner fakültesi çok ağır derslerle geçiyor hocam kolay değil , okuyan yakın akrabam vardı çocuğun erken yaşta saçları döküldü.Neyseki bu son atamada atandı 77 puanla göreve başladı maaş 6k. Tavsiye ederim.İlginiz varsa tâbi.
Siz ne okuyosunuz hocam
Akademi konusunda size katılmıyorum.Eskisi kadar kolay değil.
Septsept
kullanıcısına yanıt
Kamuda öğretmenim tıp terkim hukuk için girdim bu yıl. Veteriner fakültesini de gayet iyi biliyorum.
Septsept
kullanıcısına yanıt
Akademi genel olarak torpildir fakat veteriner fakültesi mezunları dili verip doğrudan doktora yapabiliyorlar. Daha sonra önü açık yani. Devlete atamalar da kolaydır.
Aynen diger bolumlere göre kesinlikle öyle ama alimlar azaldi biraz o yüzden dedim ben de
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64
fakültenin adı veterinerlik fakültesi neyin duyarı bu
Veteriner Fakültesi diye geçiyor bro.
UzakDiyardanYemeklerU
kullanıcısına yanıt
Tamam veteriner hekimliği fakültesi değil sonuçta.
Bizzat veteriner hekimler dile getiriyor öyle olması gerektiğini.
quote:
Tamam veteriner hekimliği fakültesi değil sonuçta.
Bizzat veteriner hekimler dile getiriyor öyle olması gerektiğini.
Mesleğin ismi veteriner hekimlik. Veteriner hayvan hastalıklarıyla ilgili demektir. Bu sebeple tip tip bakıyorlar size. Herifler terminolojiyi biliyor.
UzakDiyardanYemeklerU
kullanıcısına yanıt
Veteriner direkt hayvan demektir diye biliyorum ben
quote:
Veteriner direkt hayvan demektir diye biliyorum ben
O da yanılgı hocam. Yanlış öğretiyorlar fakültede. Hasta hayvam demektir falan diyorlar. Ama hayvan hastalıklarıyla ilgili demek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme