Bildirim
Video İzlerken işlemci Sorunu
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Bilgisayarınız dan Flash Playerı tamamen kaldırın ve üretici web adresinden güncel Flash Player paketini indirip kurun ve o şekil de sisteminizi test edin. -
denedim sonuç aynı video oynarken durdurunca bu değer düşüyor play yapınca aynı durum söz konusu -
aynı problem bende de var.video izlerken müthiş bir kasılma oluyor işlemci %100 oluyor.donuyor vs. bilgisayarı kaldırıp camdan aşağı atasım geliyo.çözüm de bulamıyorum anlamadım gitti nedir derdi -
Bugün aynı sıkıntı bi arkadaşın pc de başıma geldi ama 2 saat uğraştım çözemedim yarın geniş kapsamlı bakacam.
çok ama çok can sıkıcı bişey anlamadım gitti.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios şifresini unuttum
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- sink to receive asynchronous nedir
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- bilgisayardan ses gelmiyor
- gigabyte bios tuşu
- modem kurulumu
- suya düşen telefon
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X