Bildirim
VINN 1 ocakta sınırsız olacak mı? (2. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Alım olsaydı iyi olacaktı. Bol bol kullan hatta sinyal yükseltici alıp hızını arttırabilirsin. Umarım tekrar alımları açarlar. -
Cok sagolun hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu vınn yarın her şey belli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu pakette akn nin kaldırılmaması için özel yasa çıkarıldı
bireysel.turktelekom.com.trİnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/internetsiz-ev-kalmasin-kampanyasi.aspx
Vınn ve jet tarzı 4.5g modemlerde akn kalkıyorsa çok saçma olmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne özel yasayı? Yasanın linkini de atsaydın keşke. Vınn ı ben evde kullanmak için aldım. Telefonda kullanılmaz zaten arama felan yapılmıyor. Ev ve iş internetleri diyorsa Vınnda da akn kalması lazım. -
Benim attığım kampanya zaten normal adsl bağlantısı. Onda bile kaldırılmıyor. Fiyat çok ucuz diye btk bu pakette aknyi kaldırmama kararı vermişti, kararın linkini bulamadım ama akn kaldırılma duyurusunda bu paketin hariç tutulacağı yazılmış. www.turktelekom.com.trİnternette Sınırlar Kalkıyor > Duyurular > Hakkımızda > Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx
Sınırsız 4mbps vermemek için özel kural çıkarırlarken 4.5g interneti sınırsız yapıyorlarsa çok saçma olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4g de tabi ki kalkacak akn ama firmalar da aknli tarifeleri kaldırıyor yerine sınırsız veya kotalı paketler yapıyor sadece taahhütü devam edenlerin hız sınırı kalkıyor ne var bunda biz sözleşme yaparken akn vardı kota sonrası ekstra para ödemiyorduk hızı düşüyordu şimdi hız düşümü elimizden alınıyor yerine kota geliyor
Bu pakette gece 02.00-08.00 arası kota düşüyor mu? Bizim düşmüyor. Bu yüzden derdimiz. Madem ilk karara uyuyorlar buna da uymaları gerekir.
Bu pakette de gece 2-8 arası sayılmıyordu ama akn sonrası 3 Mbps'ye düşmesi gerekirken 1 mbpsye düşüyordu. Bugün de aynı uygulama hala devam ediyormuş.
Tukcell mi hocam sizin?quote:
Orijinalden alıntı: mrsavas02
Ben bunu kullanıyorum şuan 2x tarifeyle 100gb faturada 83₺ civarı geliyor cihaz vergi vb herşey dahil
Nedir son durum?
Turk Telekom Jet Wifi
Sınırsız tarifelerde 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 15GB internet kotasına ulaşıldıktan sonra, kullanım hızı 128kbps'a düşürülmeyecek yüksek hızda devam ettirilecektir.
Turkcell de ne haber benim hala 50gb kota kullandıkça düşüyor kota
Benim 1gb kaldı ayın 10una kadar bakalım bitince ne olacak 😁
kotadan dusuyor ama kotasi sonrasi hiz dusmuyor. sömürüyorum suan.quote:
Orijinalden alıntı: mrsavas02
Turkcell de ne haber benim hala 50gb kota kullandıkça düşüyor kota
Ben müşteri hizmetlerini aradım vınn 50gb sonrası 128kbs ye düşeceğini söylediler. Ama BTK dedim o sadece superonline kullanıcıları için dediler. Ben de yazdım BTK ya. Turkcell den gelen cvp sözleşmenizin 8-9. maddesini inceleyin orda neyse onu uygulayacağız. Bu nedir arkadaş sözleşmeyi nerden bulacağız.
Ne oldu hocam hız düştü mü?quote:
Orijinalden alıntı: goldweb
Benim 1gb kaldı ayın 10una kadar bakalım bitince ne olacak 😁
Vınn mı sizinki de?quote:
Orijinalden alıntı: abdullahazad
kotadan dusuyor ama kotasi sonrasi hiz dusmuyor. sömürüyorum suan.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X