Şimdi Ara

VINN 1 ocakta sınırsız olacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 50gb VINN kullanıyorum. Btk kararı gereği gece 02.00-08.00 arası kota düşmüyor. 2019 yılında kota tamamen kalkacak mı? Bilen varsa paylaşsın. Yoksa 2019 u bekleyip görecek miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba link var mı hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

• bunu alsak şimdi aslında sınırsız olmaz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bunu kullanıyorum şuan 2x tarifeyle 100gb faturada 83₺ civarı geliyor cihaz vergi vb herşey dahil

• Kotanın kalkacağını kim söyledi acaba?
    Bende 50 gb kullanıyorum tarifem mayıs 2019 da bitiyor.
    Bu habere nereden ulaştınız?
  • Ben Turkcell hizmette Twitter dan sordum sınırısız olmuyor sadece sabitler oluyor mobil internetler olmuyor dedi

• atek59 A kullanıcısına yanıt
    sabit ya da mobil ayrımı yok BTK'nin.
    AKN kalkacak. karar kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam,şimdi alabileceğimiz ve 1 Ocak'tan itibaren AKK'siz olarak kullanabileceğimiz,bir vınn yada mobil tarifesi mevcut mu?
    Jet wifi falan baktım ama abone alımına kapanmış.
  • Varsa bende alırım bilgisi olan paylaşsın

• Arkadaşlar bu Vınn ı biz mobilde kullanmıyoruz. Aramalara kapalı zaten arkadaşın biri LİNK atmış Evde İnternet diye geçiyor ve ev internetlerinde olan gece 02.00-08.00 arası kota düşmüyor. Ben müşteri hizmetlerine sordum ama bu tamamen sınırsız olayı 1 ocakta belli olacak dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestij06 -- 28 Aralık 2018; 22:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

Arkadaşlar bu Vınn ı biz mobilde kullanmıyoruz. Aramalara kapalı zaten arkadaşın biri LİNK atmış Evde İnternet diye geçiyor ve ev internetlerinde olan gece 02.00-08.00 arası kota düşmüyor. Ben müşteri hizmetlerine sordum ama bu tamamen sınırsız olayı 1 ocakta belli olacak dediler.
    50 gb + her 5 gb için 15 tl olacak 1 ocak 2019 dan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

50 gb + her 5 gb için 15 tl olacak 1 ocak 2019 dan sonra.

Alıntıları Göster
    Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyasında eski müşterilerde kota kalkacak gibi hatta kalkmışta olabilir. Birkaç kişinin kotası dolduğu halde hızı düşmedi. Ama sorun şu ki bu kampanyanın şartları değişti.Yeni alacak olanlar için dediğiniz 5GB 15 TL geçerli.
  • Tüketici aleyhine değişiklik yapılamaz, bu fesih hakkı doğurur.

2-8 arası hakkımız zaten, bundan kötüsünü yapamazlar.

• Burasi Turkiye kesin bizim aleyhimize bi seyler yapacaklar ve fesih etmemiz gerekecek simdiden hazirlandim daha 1.5 yil tahakkulum var ayda 400gb kulaniyorum her 5gb a 15 tl gecirirlerse isimiz zor

129 oduyorum 50gb 02-08 bunun sinirsizi 300tlmi ne yani bize kulandirtmicaklar orasi kesin...
  • Jet wifimin 128 kb siniri kalkti suan full sinirsiz sec full akn li paketinde aknsi kalmis ttnet mobilde akn yi kaldirdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyasında eski müşterilerde kota kalkacak gibi hatta kalkmışta olabilir. Birkaç kişinin kotası dolduğu halde hızı düşmedi. Ama sorun şu ki bu kampanyanın şartları değişti.Yeni alacak olanlar için dediğiniz 5GB 15 TL geçerli.

Alıntıları Göster
    ek paket otomatik tanımlanmış olabilir kontrol etsinler derim.
    Mevcut abonelerde taahhüt süresince devam edecek de olabilir ama yenileme yaptığından 5gb 15 tl olacaktır. Olmasa da bilgilendirme yapılacak ve kullanıma son verilecek olabilir aynen pttcell deki gibi. Çünkü sözleşmede her haklı gizli tutar benzerinden bir madde muhakkak vardır. Sözleşmeyi kontrol edin.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Ek paket yok akn kalkti tt mobil de suan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Ek paket yok akn kalkti tt mobil de suan
    hangi tarife linkini bana atabilir misiniz? 20 gb 29 tl kullanıyorum. Ek olarak alabilirim data paketiyse ya da değiştirebilirim.
  • Bir de kaç saat geçti. Bazen son 2 saat kotaya dahil edilmediğinden hızda düşme olmuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.