Şimdi Ara

Vınn Hakkında Görüş ve Önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vınn hakkında pek fazla bir bilgim yok. Ben sadece önümüzdeki 3 aylık bir süreç için kullanıcam. Gideceğim yerde 3g de bi çekiyor bi çekmiyor. sizce hangi seçeneklerim var.

• ben kendim kullanıyorum hız konusunda çok memnunum mükemmel bir hıza sahip.3 aylık taahhahütlü olandan alabilirsin 3 ay sonra iptal edebilirsin ama 1 yıl taahütlü alırsan 1 yıl boyunca faturasını ödemek zorundasın..
    Kotana çok dikkat etmen gerekiyor 4 gbyi aştınmı yani kota aşımı oldumu çok fazla fatura geliyor. 10 mb kullanımda tam 50 lira ekstra fatura gelir o yüzden kotayı aşma yok ben kotayı aşarım dersen 8 gb olan tarifeden al ben 8 gblik tarifeyi kullanıyorum facebook video izliyorum müzik dinliyorum ufak tefek downloadlar yapıyorum bana 8 gb zorda olsa yetiyor....çekim konusundada şuan iş yerindeyim ve bu bulunduğum bölge basık bi yer olduğu için ne avea nede vodefone çekmiyor burda ama şuan vınn %75 civarlarında gideceğin yerde çekmezse iptal ettirirsin ama harici anten takma olanağın oldugu için çekebileceğine garanti gözüyle bakabilrsin. iyi forumlar
  • Yorumun için teşekkürler. Bir sorum daha olucak.Örneğin 4 gb lık bir paket aldım.Bunun ekstra 4 gb'ı aştığım zaman kotayı aşmamasını engelleyebilir miyim ?
  • Hızı gayet iyi ben de kullanıyorum kota az geliyor ama maddi olarak sorun olmaz diyorsan kota bitimine yakın 1,4 ya da 8 gb ek paketlerinden alabilirsin.3 ay taahhütlü almanı tavsiye ederim.
  • bende taahhütlü almayı düşünüyorum. Ama 4 gb aldığımı farzedersem kotayı doldurduğumda kotayı aşmasını engelleyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel.03

bende taahhütlü almayı düşünüyorum. Ama 4 gb aldığımı farzedersem kotayı doldurduğumda kotayı aşmasını engelleyebilirmiyim

Her gün takip edersiniz hocam.Kota bitmeye yakın kullanmayı bırakırsınız başka bi yöntem var mı bilmiyorum.
  • quote:

Yorumun için teşekkürler. Bir sorum daha olucak.Örneğin 4 gb lık bir paket aldım.Bunun ekstra 4 gb'ı aştığım zaman kotayı aşmamasını engelleyebilir miyim ?

Profil ayarlarından günlük haftalık ve aylık olarak kotayı sınırlayabilirsiniz.

4 GB'lık paket aldığınız zaman 4096 MB olduğunda bağlantıyı kesmesini yapabilirsiniz.
  • Bu yorum çok açıklayıcı oldu. Peki vınn kiralanabilir bişeymi yoksa satın almak zorundamıyız
  • Satın almak zorundasın
  • Bunun bide çeşitleri var galiba en uygunu hangisi olur.
  • Ben E176 modelini kullanıyordum sorun yaşamadım hiç.
  • @Ünal ben vınn yazılımından ayarları yaptım ama hiç bi gün kota bittiğinde uyarı verdiğinni görmedim
  • Ya uyarı vermesini geçtim ben benim istediğim kota bittiğinde internete bağlanmaması bir arkadaşım kotayı aştı diye 10 mb'tı yanlış hatırlamıyorsam 50 tl ekstradan geldi
  • ya kotayla ne uğraşlıyorsun.
    gideceğin yerde vodafone çekiyorsa vodafon un sınırsız paketi var
    hız 96 kbps yavaş ama sınırsız hiçolmazsa.
    kota aştım diye korkun yok
    aylıkta 8tl
    ben 1 aydır kullanıyorum sörf yapmak için ideal.ama tabi video izleme ve download yapman zor.
  • quote:

Ya uyarı vermesini geçtim ben benim istediğim kota bittiğinde internete bağlanmaması bir arkadaşım kotayı aştı diye 10 mb'tı yanlış hatırlamıyorsam 50 tl ekstradan geldi

Yanlışınız var hocam 1 gb aşıma 50 lira ekstradan gelir.
  • Harici anten olayını birisi bana kısaca anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

@Ünal ben vınn yazılımından ayarları yaptım ama hiç bi gün kota bittiğinde uyarı verdiğinni görmedim

Ben denemedim. Sadece böyle birşeyin olduğunu biliyorum. 3 ay boyunca aradım nereden yapılır diye ama bulamamıştım. Avea sim kartı taktığım zaman yeni profil açtığımda gördüm. Turkcell müşteri hizmetleri bana bunu yapabilirsiniz dedi ayarlar kısmından ama 3 ay aradım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Ya uyarı vermesini geçtim ben benim istediğim kota bittiğinde internete bağlanmaması bir arkadaşım kotayı aştı diye 10 mb'tı yanlış hatırlamıyorsam 50 tl ekstradan geldi

Yanlışınız var hocam 1 gb aşıma 50 lira ekstradan gelir.

Pardon yanlış yazmışım Ama ben o korkuyla hayatta vınn falan almam

• quote:

bende taahhütlü almayı düşünüyorum. Ama 4 gb aldığımı farzedersem kotayı doldurduğumda kotayı aşmasını engelleyebilirmiyim

Vınn yazılımında kullanımalarmı seçeneği var. Günlük aylık haftalık limit konulabiliyor. Limitine gelince uyarıyor.
  • Bende geçen ay golddan vınn aldım 19 tl ye.Malatyada vali konağında oturuyorum.(Malatya'nın Merkezi yani tam göbeği :=) ) İnternete 1 ay boyunca edge ile bağlandım.Evin içinde hat çekmiyor.Vodafone telefon hattım var full çekiyor.Avea bile bulunduğum oda da 3g full çekiyor.Direk şikayet dilekçesi doldurdum.Aradılar 2 3 gün sonra download upload hızını gösteren bi ekran görüntüsü gönder dediler.Gönderdiğim dedikleri adrese girip.Hala bekliyorum.Sonuç çıkmazsa almayacam tekrar.Vodafone falan almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.