Vınn hakkında pek fazla bir bilgim yok. Ben sadece önümüzdeki 3 aylık bir süreç için kullanıcam. Gideceğim yerde 3g de bi çekiyor bi çekmiyor. sizce hangi seçeneklerim var.
ben kendim kullanıyorum hız konusunda çok memnunum mükemmel bir hıza sahip.3 aylık taahhahütlü olandan alabilirsin 3 ay sonra iptal edebilirsin ama 1 yıl taahütlü alırsan 1 yıl boyunca faturasını ödemek zorundasın.. Kotana çok dikkat etmen gerekiyor 4 gbyi aştınmı yani kota aşımı oldumu çok fazla fatura geliyor. 10 mb kullanımda tam 50 lira ekstra fatura gelir o yüzden kotayı aşma yok ben kotayı aşarım dersen 8 gb olan tarifeden al ben 8 gblik tarifeyi kullanıyorum facebook video izliyorum müzik dinliyorum ufak tefek downloadlar yapıyorum bana 8 gb zorda olsa yetiyor....çekim konusundada şuan iş yerindeyim ve bu bulunduğum bölge basık bi yer olduğu için ne avea nede vodefone çekmiyor burda ama şuan vınn %75 civarlarında gideceğin yerde çekmezse iptal ettirirsin ama harici anten takma olanağın oldugu için çekebileceğine garanti gözüyle bakabilrsin. iyi forumlar
Yorumun için teşekkürler. Bir sorum daha olucak.Örneğin 4 gb lık bir paket aldım.Bunun ekstra 4 gb'ı aştığım zaman kotayı aşmamasını engelleyebilir miyim ?
Hızı gayet iyi ben de kullanıyorum kota az geliyor ama maddi olarak sorun olmaz diyorsan kota bitimine yakın 1,4 ya da 8 gb ek paketlerinden alabilirsin.3 ay taahhütlü almanı tavsiye ederim.
Her gün takip edersiniz hocam.Kota bitmeye yakın kullanmayı bırakırsınız başka bi yöntem var mı bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel.03
Yorumun için teşekkürler. Bir sorum daha olucak.Örneğin 4 gb lık bir paket aldım.Bunun ekstra 4 gb'ı aştığım zaman kotayı aşmamasını engelleyebilir miyim ?
Profil ayarlarından günlük haftalık ve aylık olarak kotayı sınırlayabilirsiniz.
Bu yorum çok açıklayıcı oldu. Peki vınn kiralanabilir bişeymi yoksa satın almak zorundamıyız
Satın almak zorundasın
Bunun bide çeşitleri var galiba en uygunu hangisi olur.
Ben E176 modelini kullanıyordum sorun yaşamadım hiç.
@Ünal ben vınn yazılımından ayarları yaptım ama hiç bi gün kota bittiğinde uyarı verdiğinni görmedim
Ya uyarı vermesini geçtim ben benim istediğim kota bittiğinde internete bağlanmaması bir arkadaşım kotayı aştı diye 10 mb'tı yanlış hatırlamıyorsam 50 tl ekstradan geldi
ya kotayla ne uğraşlıyorsun. gideceğin yerde vodafone çekiyorsa vodafon un sınırsız paketi var hız 96 kbps yavaş ama sınırsız hiçolmazsa. kota aştım diye korkun yok aylıkta 8tl ben 1 aydır kullanıyorum sörf yapmak için ideal.ama tabi video izleme ve download yapman zor.
quote:
Ya uyarı vermesini geçtim ben benim istediğim kota bittiğinde internete bağlanmaması bir arkadaşım kotayı aştı diye 10 mb'tı yanlış hatırlamıyorsam 50 tl ekstradan geldi
Yanlışınız var hocam 1 gb aşıma 50 lira ekstradan gelir.
Harici anten olayını birisi bana kısaca anlatabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
@Ünal ben vınn yazılımından ayarları yaptım ama hiç bi gün kota bittiğinde uyarı verdiğinni görmedim
Ben denemedim. Sadece böyle birşeyin olduğunu biliyorum. 3 ay boyunca aradım nereden yapılır diye ama bulamamıştım. Avea sim kartı taktığım zaman yeni profil açtığımda gördüm. Turkcell müşteri hizmetleri bana bunu yapabilirsiniz dedi ayarlar kısmından ama 3 ay aradım bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
quote:
Yanlışınız var hocam 1 gb aşıma 50 lira ekstradan gelir.
Pardon yanlış yazmışım Ama ben o korkuyla hayatta vınn falan almam
Vınn yazılımında kullanımalarmı seçeneği var. Günlük aylık haftalık limit konulabiliyor. Limitine gelince uyarıyor.
Bende geçen ay golddan vınn aldım 19 tl ye.Malatyada vali konağında oturuyorum.(Malatya'nın Merkezi yani tam göbeği :=) ) İnternete 1 ay boyunca edge ile bağlandım.Evin içinde hat çekmiyor.Vodafone telefon hattım var full çekiyor.Avea bile bulunduğum oda da 3g full çekiyor.Direk şikayet dilekçesi doldurdum.Aradılar 2 3 gün sonra download upload hızını gösteren bi ekran görüntüsü gönder dediler.Gönderdiğim dedikleri adrese girip.Hala bekliyorum.Sonuç çıkmazsa almayacam tekrar.Vodafone falan almayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme