Şimdi Ara

vınn modem ıle avea hat kullanılabılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıktanda anlasılacagı uzere vınn modemle avea jet ıle gelen kartımı jet modemım hasar gordugu ıcın kullanmak zorundayım boyle bırsey mumkunmudur eger mumkunse bana yol gosterırsenız cok sevınırım.

• arkadaslar rıca etsem ınternetımı kullanamıyorumda bır el atsak
  • vınn modemin modeli nedir ?
  • huwae e176g
  • Aşağıdaki linkten programı indirin, cihazı bağlayıp programı kurun. Program Huawei'nin kendi programıdır. Sonrasında içerisindeki ayarları Avea'nın internet ayarları ile uyarlayın, sorununuzun çözülmesi lazım

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downLoadDetail.do?method=downloadFile&flag=1&fileName=20497&attachmentName=20497.zip

• ılgınıze alakanıza bınlerce tesekkur
  • sızın verdıgınız lınkle olmadı ama soyle basardım

oncelıkle herseyı kurulmus ve kendı turkcell sımı ıle ınternete gırılebılen bılgısayara mobıle partner prosunu ındırıyoruz akabınde avea ınternet profılı olusturup ayarlardan apn ı statıc te secıp bosluga internet yazıyoruz
    dns ıse gene statıc secıp uygun dns mesela 8 8 8 8 yada 208 67 222 222 yapıyoruz uygula dıyıp cıkıyoruz baglıyoruz vınn cıhazlı avea kartlı modemı ve nete gırıyoruz ama sakın nete gırdım dıye vınn yazılımını falan kaldırmayın bu sefer kendı kartınıda tanımamaya baslıyor herseye bastan baslamak zorunda kalıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.