Şimdi Ara

VIP üyelikle satılan Türkçe yamalar hakkında (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
15.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Taner Saydam'a dune kadad toz kondurmayanlar kalkmis simdi umarim kimse para kaptirmamistir vs demeyd baslamis. Bu sahis surekli ayni degil mi. Umarim yine cevirmenligi birakmistir.

Ben Taner Saydam'ı değil, ücretli çevirileri destekledim. Hala da destekliyorum. Fakat bu şekilde bir kaç söze siteyi kapatacaksa hiç çeviri yapmasın daha iyi.
  • vip site mantığı veya bir benzeri ücretli yama sistemini destekliyorum. Daha hızlı, daha kaliteli, daha fazla türkçe yama istiyorsak başka ihtimal de yok zaten.

Get eveni alıp taner saydam sitesine de üye olayım diye düşünürken kilit vurmuş arkadaş siteye. Özel hayatında bi sıkıntı yoktur inşallah.

Ama onun dışında da böyle çekip gitmenin mantığını anlamadım. gelip burda laf yetiştirmesi de garipti zaten.

Abi bi sistem düşünüyorsun ve madem kendine güveniyorsun bitti. Gelip burda insanlarla tartışmazsın, isteyen senden yama alır, isteyen eleştirir. Hakaret eden olursa dava edersin. Bu kadar. Senin işin herkesi ikna etmek değil. Arz-talep sistemi. Yamanı isteyene satarsın istemeyenle bir ilişkin olmak zorunda değil.

Eleştiri kaldıramayacak, her eleştiriye cevap yetiştireyim mantıklı insanlar girişmesin bi daha bu işe ama umarım bu tarz sistem kurmayı düşünen diğer çevirmenleri korkutmaz bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarmisak2

vip site mantığı veya bir benzeri ücretli yama sistemini destekliyorum. Daha hızlı, daha kaliteli, daha fazla türkçe yama istiyorsak başka ihtimal de yok zaten.

Get eveni alıp taner saydam sitesine de üye olayım diye düşünürken kilit vurmuş arkadaş siteye. Özel hayatında bi sıkıntı yoktur inşallah.

Ama onun dışında da böyle çekip gitmenin mantığını anlamadım. gelip burda laf yetiştirmesi de garipti zaten.

Abi bi sistem düşünüyorsun ve madem kendine güveniyorsun bitti. Gelip burda insanlarla tartışmazsın, isteyen senden yama alır, isteyen eleştirir. Hakaret eden olursa dava edersin. Bu kadar. Senin işin herkesi ikna etmek değil. Arz-talep sistemi. Yamanı isteyene satarsın istemeyenle bir ilişkin olmak zorunda değil.

Eleştiri kaldıramayacak, her eleştiriye cevap yetiştireyim mantıklı insanlar girişmesin bi daha bu işe ama umarım bu tarz sistem kurmayı düşünen diğer çevirmenleri korkutmaz bu durum.

Taner saydam bir işe niyet ediyor ve başlıyor ama sonunu getiremiyor. Taner saydam öncelikle millete laf yetiştirmeyi bırakacak ve kendi çeviri işlerine odaklanacak. Defalarca site açıp kapadı. Uzun soluklu girişimlerde bulunamıyor çünkü taner saydam da tipik türk insanının karakteristik özellikleri olan kararsızlık, duygusallık ve fevri hareketler had safhada. Taner saydam bu kafa yapısıyla bu işte bir baltaya sap olamaz ve kafasında kurguladığı projelerini asla hayata geçiremez. Fakat yarın öbür gün tekrardan "yineyeniyenidentanersaydam.com" isimli bir site açıp çeviri işlerine dönersede şaşırmam doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 24 Temmuz 2017; 16:40:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarmisak2

vip site mantığı veya bir benzeri ücretli yama sistemini destekliyorum. Daha hızlı, daha kaliteli, daha fazla türkçe yama istiyorsak başka ihtimal de yok zaten.

ne davası bu mod mod türkçe yama moddur ve sen modu parayla satıyorsun ve kaliteli modlarda yok. düşünsene sen skyrimin 2-3 tane moduna 30 tl veriyorsun yada minecraftta ağaç modu harita modu için aylık 10 tl ödüyorsun. firma izin vermez bir kere. dava açmaya şu kadarcık hakkı yok.

• Taner'in editlemeden önce ki mesajlarını ss'leyen var mı? Merak ettim ne söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 24 Temmuz 2017; 17:5:4 >
  • Sergeant duffin,karapathian,La hire,Sarkis kisaohanyan gibi çevirmenler bir ekip kursalar ortalığı toza dumana katarlar.Hepsi de çeviri başlıklarında isimlerini sık sık gördüğüm isimler ki özelden konuştuklarım da oldu çok anlayışlı kibar insanlar sorularımı ve merak ettiklerimi cevapsız bırakmadılar.Ama hepsinin meşgul olduğu projeler var.Yalnız dil birikimi bukadar yüksek olan kişilerin elinden çıkan yamayı kim oynamak istemez ki.😧Bu saatten sonra umutlarım yok ile var arası..kolay kolay bir MGS 5,batman Arkham knight,Resident Evil 7,watch dogs 2 gelmez amaa..karapathian bence birgün Mirror's edge Catalyst ı çıkaracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Taner'in editlemeden önce ki mesajlarını ss'leyen var mı? Merak ettim ne söylemiş.

Youtube'a girip doğuş küfürlü yazarsan aynı yola çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

Sergeant duffin,karapathian,La hire,Sarkis kisaohanyan gibi çevirmenler bir ekip kursalar ortalığı toza dumana katarlar.Hepsi de çeviri başlıklarında isimlerini sık sık gördüğüm isimler ki özelden konuştuklarım da oldu çok anlayışlı kibar insanlar sorularımı ve merak ettiklerimi cevapsız bırakmadılar.Ama hepsinin meşgul olduğu projeler var.Yalnız dil birikimi bukadar yüksek olan kişilerin elinden çıkan yamayı kim oynamak istemez ki.😧Bu saatten sonra umutlarım yok ile var arası..kolay kolay bir MGS 5,batman Arkham knight,Resident Evil 7,watch dogs 2 gelmez amaa..karapathian bence birgün Mirror's edge Catalyst ı çıkaracak.

demin paralı yamayı savunuyordun. taner saydam siteyi kapatıp mgs yi iptal edince şimdide karapathian abimize mi sardın?
  • İşi ticarete döktüler .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Taner'in editlemeden önce ki mesajlarını ss'leyen var mı? Merak ettim ne söylemiş.

Youtube'a girip doğuş küfürlü yazarsan aynı yola çıkıyor

edit yazarak bu işten kurtuldu ne kadar güzel ban yemesi lazım.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Millete demediğini bırakmadı, yahu insanlar düşüncelerini söyleyemeyecek mi. Bir iki kişi eleştirdi, neler neler yazdı. Sonra yazdığı bütün yorumları edit yaptı. Bırak kardeş, yazdığın yorumları neden edit yapıp kaldırıyorsun. Sitesini de kapatmış. Ne diyelim, allah yolunu açık etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 24 Temmuz 2017; 21:35:7 >
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Yönetimin acizliği işte. İşini iyi yapmıyorlar ki.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    sahtekarlıkla amazon ve insanlar üzerinden para kaldırmakla meşgul olduklarındandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant Duffin

sahtekarlıkla amazon ve insanlar üzerinden para kaldırmakla meşgul olduklarındandır

Aynen öyle
  • Şimdi geride kim kaldı? Biz beleşçiydik, İngilizcemiz yoktu, Allah belamızı vereydi vs. Hadi arkadaşlar ne oldu?

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    Bir hafta sonra geri döner.

Her zaman yaptığı şey
  • tanser61 T kullanıcısına yanıt
    Hâlâ savunmaya devam ediyorum zorun mu var?Kimseye bas bas bağırmıyorum para ile satın diye.Senin gibi işi gönüllü kavramına vurup beleşçilik te yapmıyorum. Ama bu yönde talepleri olursa "bizi sömürmek istiyor seni mahkemeye vereceemm!"de yapmam kimseye..ki bu başlık açılmadan önce karapathian abine,Sarkis kısaohanyan ve diğer çevirmenlere aylar önce yazıyordum ben sen rahat uyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 25 Temmuz 2017; 0:32:48 >
  • Sarmisak2 S kullanıcısına yanıt
    Ücretli çeviri sistemi hakkında yapılan hiçbir yöntem yasal degildir. Sadece site kurarsın ve 'sitenin gelirleri' için bagış istiyorum dersin. Ben bu oyunu çeviririm ama 1000 tl bagış barını doldurmanız lazım derse en iyi ihtimal bu yöntemde yasal olmayabilir, Bırak yama satmayı. Herşeyin bir yöntemi var çevirmenlik yapmanında belli yasal yolları var.

VİP üyelere satılacak yamalar genelde;
    Çok kötü seviyede yabancı dil ile çakallık yaparak 1 günde çevirilecek oyunları çevirerek ben bu oyunu çevirdim yama satıyorum diyen tipler çogalır ancak. Ve bu çevirilen oyunlarda istekle aşkla degil hemen çevirilerek satılmak maksadıyla ortaya çıkan projeler olur.

Zaten isim vermeyecegim işi oyun çevirmek degilde art niyetle şurdan milletten şukadar para kırparım mantıgında olan çeviri sitelerinin 20 den fazla tr projesi var 1 tanesini ne indirdim ne oynadım bu gibi insanlara prim verenlerede akıl seviyelerini sorgulamayı tavsiye ederim.

• Parası güme gidecek olan arkadaşları kurtarmış oldunuz. Hayırlısı olsun.
  • sizi ilgilendirmez öğrenci ayağı falan geçeceksin bu işleri
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.