Şimdi Ara

VIP üyelikle satılan Türkçe yamalar hakkında (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satan satsın ama orta okul İngilizcesi gerektiren basit aksiyon oyunlarının çevirisine kim para verir ki zaten? İnternetten baktım biraz da zaten sırf para için yapıldıkları çok belli. Ha Pillars of Eternity gibi ağır İngilizce gerektiren oyunların düzgün çevirisine -her ne kadar etik bulmasamda da- para verilir.
  • Eyvallah sizin yaptığınıza sözüm yok zaten. Sözüm onların yapmadıklarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Ben de sey icin diyorum, birimiz oyun almadigimiz icin Turkce yapilmiyor diyoruz birimiz oyun almasak da Turkce olmali diyoruz. Ama oyle olmuyor iste her firmanin kendince bir nedeni var. Nedeni ne olursa olsun her oyunu Turkce yaptirmaliyiz

• diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Bugün alabileceğim en güzel haber..U-crew ❤

• quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

Bugün alabileceğim en güzel haber..U-crew ❤

o kadar paralı yamayı savundun en çok parayı senden bekliyoruz. bakalım kaç atıcan.
  • Ben kendi adıma u-crew oyun çeviri vs. gibi sitelere her ay 20 tl bağışta bulunucam bunun sözünü veriyorum...Damlaya damlaya göl olursa bizde çok daha iyi oyunlara türkçe yama görebiliriz. Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar çevirmen var maddi manevi kendi adıma destek olacağım elimden ne gelirse saygılar.
  • hadi çevirin iyi olur para istersinde ama bunların çevirisi bile berbat
    taner saydam ucrew berbat ingilizce-türkçeleriyle çakallık yapmak peşinde bence dikkat edin derim
  • tanser61 T kullanıcısına yanıt
    Kimse kolay kolay gönüllü birşey yapmaz ise elbet savunurum.Çok şükür gönüllülük adı altında beleşcilik savunuculuğu yapmıyorum senin gibi.Sana birşey soran da olmadı yırtık dondan fırlar gibi fırlama.Büyük AAA oyunlar için ""çevirmenler"" ücret talebinde bulunurlarsa burada orjinal diye kıyametleri koparan bazı şahısların bir yamaya 15-20 lira vermek istememesi bana garip hatta saçma gelir ve evet sistemin açıkları var bunu önceki mesajlarımda belirttim fakat kalkıp birisi Dragon Age inquisition ı çevirirse 50 lira nın resmini sana atarım sende ekran fotosu yaparsın kapiş?

Ayrıca fantezi dünyandan sil at beni lütfen..Önceki mesajlarında da rahat durmamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 30 Temmuz 2017; 4:36:18 >
  • He firmalar türkçe yapar orjinal alan yok hayat pahalı ürünler pahalı film-kitap-oyun da bu yüzden korsana yöneliyoruz .

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Oyun_Gelirlerine_Gore_ilk_100_Ulke-85620.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

He firmalar türkçe yapar orjinal alan yok hayat pahalı ürünler pahalı film-kitap-oyun da bu yüzden korsana yöneliyoruz .

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Oyun_Gelirlerine_Gore_ilk_100_Ulke-85620.htm

Mobil ve e-spor da dahil 16. olmuşuz. Mobil oyunlara çok fazla para harcanıyor. Zamanında ben de sürekli mobil oyunlara para harcıyordum da App Store'u Amerika seçince Türk kartları çalışmıyor kendimi engelledim öylece.

• Hi
    i am tranlate FC 4
    How can i dat.files ?

Beyler konuya hiç bir şekilde bakmadım ama şunu belirtmek istiyorum. Bencede VIP sistemine geçilmeli, en azından şu adamları yurtdışında ingilizce kursuna felan yollayabilecek kadar para toplarsak, bütün Türk oyunculuğu rahat edecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.